DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 11:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,66
18.177
4,964
3,64
3,72
-1,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moja poanta je da svako može kupiti kad procijeni da treba, ali sto tako i prodati. Vrlo je nezgodno ljutiti se na druge što prodaju ma tko god oni bili. A to što mi čekamo 8 i više godina da dođe na svoje, pa to je sasvim jasno da nas je bivša uprava obrlatila. Dlkv je bio svjetska kompanija u svom osnovnom poslu i nikakva PSN se nije trebala dogoditi ni u najluđim snovima. Kombinacija tadašnje ‘kompetentne’ uprave koja je radila uski krug ljudi i d.d. bez većinskog vlasnika je odradila svoje.

90% prodanih dionica u zadnja dva tjedna prodao je Erste plavi. Po toj računici ispadne da na ovoj cijeni nitko drugi i ne prodaje.
Ali opet i da ja imam tako veliku količinu pustio bih malo po bidu. Valjda te dionice iz dokapitalizacije računaju kao dobitak a za ostalo će čekati 10-tak godina da “povrate”!

@banana
da, vjerojatno prodaju ove kupljene u dokapu po 10 kn pa tu prodaju vode kao dobit.
zna li netko koliko je erste plavi kupio dionica u dokapu po 10 kn jer izgledno da je to količina koju će prodavati preko ZSE?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

@banana

da, vjerojatno prodaju ove kupljene u dokapu po 10 kn pa tu prodaju vode kao dobit.
zna li netko koliko je erste plavi kupio dionica u dokapu po 10 kn jer izgledno da je to količina koju će prodavati preko ZSE?

Kupili su oko 800 000 tisuća komada u dokapu. Dovoljno da svaki dan naredne dvije godine dnevno prodaju po 3 tisuće komada ako računamo samo radne dane.
Smrt za rast dionice! Iako rast ne ovisi o njima nego o ispunjenju obećanja o poslovima koje uprava najavljuje ali ništa baš za sada ne konkretizira.

Evo iskopao sam ovo iz svoje arhive. Imam pune diskove nekih starih TOPOVA, masu foldera tako da mi se već teško snalaziti. Moram sve to “restrukturirati”.[emo_smijeh]

90% prodanih dionica u zadnja dva tjedna prodao je Erste plavi. Po toj računici ispadne da na ovoj cijeni nitko drugi i ne prodaje.
Ali opet i da ja imam tako veliku količinu pustio bih malo po bidu. Valjda te dionice iz dokapitalizacije računaju kao dobitak a za ostalo će čekati 10-tak godina da "povrate"!

ako za ostalo čekaju da se povrate???,, a kupovali su ?? na oko 240 kn ako se ne varam i to su govorili da je kao dobra kupnja,, onda ću biti milijunaš u eurima na tim razinama i to samo sa jednom dionicom :)))))

a opak promet trenutno čak 9k kn,, šta im treba za burek za marendu djelatnicima 🙂 to valjda zbog onih kupnji po 240

Direktor je napravio pogresku (mozda i namjerno) kad je rekao da ce objaviti listu dobivenih poslova i da su u igri neki veliki za tjedan dana. To je stvorilo ocekivanja i podiglo cijenu. Kako vrijeme ide, tako se cijena hladi jer nema nikakvog potpisa za neki veci posao.
Kad se posao potpise, cijena ce gore a i likvidnst.

Direktor je napravio pogresku (mozda i namjerno) kad je rekao da ce objaviti listu dobivenih poslova i da su u igri neki veliki za tjedan dana. To je stvorilo ocekivanja i podiglo cijenu. Kako vrijeme ide, tako se cijena hladi jer nema nikakvog potpisa za neki veci posao.

Pa objavili su prospekt za investitore. I to je to.

Kupili su oko 800 000 tisuća komada u dokapu. Dovoljno da svaki dan naredne dvije godine dnevno prodaju po 3 tisuće komada ako računamo samo radne dane.

kako izgleda trgovanje, baš to im je plan [emo_vrtimise]

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Oni zele da i drugi kupe jeftino pa da svi zarade 🙂

Nije istina. Uprava je rekla da se tek krajem ožujka očekuju objave o najpovoljnijim ponuditeljima po nekim inozemnim javnim nabavama.

Prodao još 16.590 Erste Plavi OMF kat. B.
Dali netko može pretpostaviti kad bi mogao stat sa rasprodajom?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

New Report

Close