DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.01.2025. u 09:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
4,23
14.402
3,405
4,20
4,28
-1,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zbog izvješća ne bi trebala posebno u ponedjeljak ići ni gore niti dolje.
Ali, zbog milijuna i milijuna drugih razloga (čitaj: eura) bi trebala ići gore.

Stajati će na mjestu, možete li zamisliti to?

Ja osobno ne mogu.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

super

Dalekovod lani poslovao s dobiti, prihodi pali

DLKV ima gotovo 1 MLRD (milijardu)Kn samo bankovnog duga, gotovo pola aktive. Ovako kreativan izvještaj još nikad nisam vidio, bolji su čak i od Ingre, imaju čak naveden i Goodwill a nije bilo nikakve kupovine. I da dobiju poslove 10tak godina će raditi samo za banke.

kreativan?
za razliku od ingraša, ja ovaj izvještaj ne dižem u nebesa. Gledam poslovne prihode i rashode, pratim da li rade (ili se bave prodajom stanova i najmovina kao pravi građevinari), pratim ugovaranje najavljenih poslova, vidim da imaju zaposlene koji će to i odradit… i tako.
Živi bili pa vidjeli.

Uprava se trudi i neke stvari je dovela u red.Ali tu još ima puno posla.
Slažem se da bez većih poslova i novih prihoda sa stranih tržišta firma će raditi samo da vrati dug!

SVE VAS SLUŠAM - SVE ZNAM O VAMA!

Meni je ovo najbitnije. Prošlost me ne zanima. [emo_smijesak]

“Promjena strategije Društva i Grupe uključuje snažan fokus na inozemna tržišta. Društvo izvodi projekte u Norveškoj, Ukrajini, Latviji, Crnoj Gori, Kosovu, Poljskoj i Sloveniji.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Meni je ovo najbitnije. Prošlost me ne zanima. [emo_smijesak]

"Promjena strategije Društva i Grupe uključuje snažan fokus na inozemna tržišta. Društvo izvodi projekte u Norveškoj, Ukrajini, Latviji, Crnoj Gori, Kosovu, Poljskoj i Sloveniji.

Čudno mi je da nitko od vas dioničara ne spominje menadžment, što će vam i poslovi ako ih i dobiju a s njima budu postupali kao s ovim izvješćem ne vjerujem da ćete kao dioničari imati išta od toga. Izvodio je i ranije DLKV radove vani pa su došli do PSN. Mnogi od vas spominju PSN kao da je napadao snijeg koji će se otopiti i dalje nastaviti kao da ništa nije bilo. PSN ima svoju cijenu za tvrtku koju će debelo plaćati bankama godinama i to još ako dobro bude poslovala. Ako ne bude šefovi će otići zbrinuti kao i prethodni Miličić a Vama će nadam se ostaviti malo više od prethodnog šefa.

@Andy

A prije toga je cijena dionice sa 10 otišla na 2000kn. Nije nešto ali čovjeka veseli.[emo_smijesak]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

DLKV ima gotovo 1 MLRD (milijardu)Kn samo bankovnog duga, gotovo pola aktive. Ovako kreativan izvještaj još nikad nisam vidio, bolji su čak i od Ingre, imaju čak naveden i Goodwill a nije bilo nikakve kupovine. I da dobiju poslove 10tak godina će raditi samo za banke.
[/quote]

Nije bas tak crna situacija.
Ukupan kratkoricni dug je 1 mililjardu, ali prema bankama je “samo” 564m.
Goodwill je 1m, zanemariv je u ukupnoj bilacni.
Osim toga DLKV potrazuje 600m od svojih kupaca. I to treba uzeti u obzir.

Mene vise brine sto je kratkoricni dug povecan za 300m u Q3. [emo_mrgud][emo_bijesan]

..pa rade ogromne projekte, moraju isfinancirati sve to…kad naplate
sve te poslove, bit će puno, puno bolje.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

gricnuli još malo naše dokapitalizacije[emo_mrgud]

New Report

Close