Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
Misle li ovi pustit izvjesce?
naravno da je pozitivno, prihod od prodaje robe i usluga manji, još manji rashodi, ostvarena dobit (pogotovo ako dodamo financije prihode), blabla… Ne znam što ste napeti, sve već najavljeno.
Ono što se čeka je ugovaranje novih poslova. Bez toga nema značajnog povećanja cijene dionice.
stvarno izašao. Upravo kako rekoh, kako je najavljeno. Nema iznenađenja.
Mene je ovdje najvise zanimalo poslovni prihodi sto su samo za 12 % manji ako uracunamo dugotrajnu predstecajnu nagodbu….znaci po ovom bi ova godina mogla biti dobra,a tek sljedeca na razinama preko 1.5 mlrd kn.
Najvise me bilo strah veceg pada prihoda zbog duge PSN.
Ovo ide svojim tokom!!!
Ajde bar nesto da ima nade na ovom TK.
bananarama,
jesi pročitao izvještaj, pa pročitaj ponovno i moj komentar od 08.02 (17:45).
Jesi još zabezeknut? Ja sam još razočaran 🙂
igrač@
Prihod Dalekovod grupe je ipak iznad milijarde kuna, a i sam Dalekovod d.d. sudjeluje u tome sa iznosom od 741 milijun kuna. Iako sam očekivao prihode i od radova u Ukrajini, kako je navedeno oni su u ovom izvješću izostali.
Sve u svemu nije loše jer ipak je ostvarena dobit ali ispod mojih očekivanja. LP!
preduvjeti za bolje su napravljeni, a sad čekamo poslove.
Ocekivao sam i ja bolje al ni ovo nije lose.
Izgleda da su pojeli 100 milja
Dobro je!
Uglavnom dionica nebi smjela padati ispod 15 kn,a jedan posao sto se ocekiva lansirat ce je preko 25 kn.
Ovdje po meni su najbitniji trenutni poslovni prihodi.
jasno vam je da je dalekovod d.d., kad se gledaju poslovni prihodi i poslovni rashodi (dakle, bez financijskih prihoda dokapitalizacije) radio ipak s gubitkom, ali ne velikim, pogotovo ako se uzme u obzir da je to ipak bila godina predstečajne nagodbe i otežanog poslovanja.
Ja sam siguran u još bolju godinu.