Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
Nažalost (po ljude) sve češće će se dešavati slučajevei poput ovih u Lici (prošle godine u Gorskom kotaru).
PILAPILA, ne znam što bi trebalo biti jasnije 13.02. Sve je to već PROŠLOST (7XX milijuna prihoda i ostvarena dobit).
Budućnost je ono što nas zanima.
igrač@
700 milijuna kuna prihoda je samo od prodaje, a gdje su prhihodi od izvođenja radova, montaže i dr. Ukoliko prihod grupe za 2014 bude manji od milijardu i 200 milijuna kuna smatrat ću to lošim izvješćem. Sad kolika će tu biti dobit, to je zaista teško prognozirati.
Ukupni prihod u 2013 je bio 855 milijuna. Prihod od prodaje je i ugradnja, montaža, izvođenje radova!?!
Ispravi me za ova dva podatka?
U procjeni ukupnih prihoda u prospektu je stajalo 7XX milijuna.
Ne računam 210 milijuna kn (ako se to smatra nekom vrstom prihoda)
igrač@
Godišnji prihod grupe u 2013 godini je bio milijardu i 170 milijuna kuna. A iz FI za 3 kvartal 2014 vidljivo je da je uprihodovano 750 milijuna kuna. U svakom slučaju ako je i u 4 kvartalu prihod bio najmanje 250 milijuna kuna onda je realno očekivati godišnji prihod za 2014 iznad milijarde kuna.
Netko bi mogao reći da to nije nešto, ali ako usporedimo Godišnji prihod npr. Đure Đakovića koji je u 2014 bio samo 380 milijuna kuna onda vidimo zapravo o kakvoj firmi se radi. Napomena još da Đuro ima 1000 radnika.
ako je to točno, isprika
Zašto to nisu naveli u prospektu u kojem je graf ukupni prihodi?
Nisu naveli podatak za cijelu GRUPU?
Gledam i vidim. Ja pričam o Dalekovodu d.d., ti o grupi Dalekovod.
Prospekt očigledno govori o Dalekovodu d.d.
Izvješće koji se postao govori i o jednom i o drugom.