Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Niti jedna transakcija već više od sat vremena…
Ajmo potencijalni kupci i dokupljivači…jedino se može nešto uzeti sa aska…čemu strah od aska koji je šupalj ko švicarski sir, barem do 17-18 kn…
Moj kolega!
Nema ovdje rasta[emo_bijesan]Treba nam novi posao,a ne šuplje priče čelnih ljudi[emo_beztona]
Lako se bahatit kad si dobio svježih 200 milja kn keša.
Vidjet će se sve u 4Q koliko su pojeli i tad ćemo dobiti pravu sliku.
Izvješće za 4Q je danas ili sutra
Jedan kolega je napisao 14.02….doista ne znam…
Ima li itko kakvu pravu info?
To je godišnji izvještaj.
Pogledaj:
Kvartalni nerevidirani konsolidirani financijski izvještaji
Datum objave: 1 mjesec od proteka tromjesečja
Netko ima povlašteni info čim je bilo ovoliko kupnje ovih dana
Nije mi jasno zašto se uprava ne očituje po pitanju prodaje vjetroelektrana. Tu je velika lova u pitanju a već 9 mjeseci ima od započetog procesa prodaje. Nigdje ne nađoh ni riječi u kojem je stadiju ta prodaja.
http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/327498/Dalekovod-prodaje-vjetroelektrane.html
Uloženo je 61 milijun Eura u samu izgradnju.
http://www.poduzetnistvo.org/news/dalekovod-ulozio-61-milijun-eura-u-dvije-vjetroelektrane
Očito ne gori pod prstima da bi prodavali, ovako pomalo imaju siguran povrat investicije i lova kontinuirano puše na račun 🙂
ako tržište prihvaća, onda je to dobro
Kratkoročni dug je pretvoren u dugoročni. Dakle prostor za nove poslove je otvoren, likvidnost raspoloživih novčanih sredstava na zavidnom nivou. Moguća i akvizicija jedne srodne tvrtke po prihvatljivoj cijeni. Idemo u nove radne pobjede. [emo_palacg]
Kratkoročni dug je pretvoren u dugoročni. Dakle prostor za nove poslove je otvoren, likvidnost raspoloživih novčanih sredstava na zavidnom nivou. Moguća i akvizicija jedne srodne tvrtke po prihvatljivoj cijeni. Idemo u nove radne pobjede. [emo_palacg]
samo, izgleda ovaj sa 6500 ne bi išao s nama, trebati će ga “razuvjeriti” [emo_smijesak]