DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Od 07.01.2015. od kada su započeli veći prometi, do danas, uključujući i današnji dosadašnji promet, protrgovano je nešto malo manje od 500.000 komada dionica.

Ponovite gradivo pa sami donesite investicijske odluke! LP!

Mislim da će do 20 kn biti protrgovano još cca pola milijuna komada dionica…
S tim da ti koji prodaju, zasigurno ne prodaju sa “zaradom” jer im je prosječna cijena sigurno iznad tih 20 kn…

Za DLKV se godinama nije čulo…nije iskakao ni iz kakvih pašteta, nego je sve bilo u negativnom kontekstu…špekuliralo se i sa stečajem…
Sad Vam smeta kaj je Uprava DLKV napravila malu prezentaciju iz koje se može zaključiti u kojem smijeru ide firma…ja to smatram transparentnošću i to je hvala od strane Uprave svima onima koji su potpomogli firmu kroz dokapitalizaciju…
Nadam se da će takva komunikacija s investitorima ostati i ubuduće…

Nema naloga od po 10.000 komada na asku…što strah napravi..[emo_smijesak]
Danas i sutra laganica na ovim razinama, a u petak nakon FI ćemo vidjeti u kojem ćemo smijeru…[emo_smijesak]
Nadam se da će FI biti objavljen barem do podne u petak….

Molio bih moderatora da ovo ne briše jer nije nikakav druk nego gola istina. Zahvaljujem unaprijed!
Dakle još dok se dionicom trgovalo iznad 30 kuna znalo se za Konsolidatorovu ponudu za ulazak po 10 kuna i tada su svi tvrdili kako je to prevara nemjerljiva. I sam sam tako tvrdio. Međutim poslije kada je i nama bila ponuđena dokapitalizacija po istoj cijeni od 10 kuna, malo je onih koji su se usudili upucati svoj keš jer su opet mislili da je to neka nova prevara.
Sada kada su mnoge stvari čistije i jasnije, firma je opstala i na dobrom putu je da pozitivno posluje i u budućnosti opet se javljaju likovi kojima je i ova trenutna cijena od 16 kuna prevara. A zapravo je Dalekovod u daleko boljem položaju nego dok se trgovalo “na nepoznato”, odnosno iznad 30 kuna.

Dali netko zna točan datum kad će izvješće?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Nije sutra, nego 14. veljače, a sadržaj je upitan.

Kolega, otkud Vam info da će FI biti na Valentinovo?

Kao i svake godine.

Kome paše ova pat pozicija? Dosadno, rekao bih…
Baš bi me zanimalo kaj bi se dogodilo da neki fond malo pomete ask s par stotina tisuća kuna kao što je to jučer napravljeno…[emo_smijesak]

Niti jedna transakcija već više od sat vremena…
Ajmo potencijalni kupci i dokupljivači…jedino se može nešto uzeti sa aska…čemu strah od aska koji je šupalj ko švicarski sir, barem do 17-18 kn…

New Report

Close