Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
A možda su pored toliko otvorenih natječaja i uboli neki potpis.
Novi početak za Dalekovod: ‘Dokapitalizacija nam je bila potrebna da prodišemo’
Novi početak za Dalekovod: ‘Dokapitalizacija nam je bila potrebna da prodišemo’
ma kakva zavjetrina, sklanjaj se unutra i zatvaraj škure, ovo će potrajati
Koliko još ima dionica za iskrcaj.
Zna li možda netko info koliko su kooperanti dobili?
Evo ponovit ću se…može mi netko dati odgovor na ovo pitanje?
Baš bi neki fond trebao malo razbiti taj ask s par stotina tisuća kuna da vidimo kaj bu se onda dogodilo…
Eto, netko me poslušao… [emo_smijesak]
Koliko još ima dionica za iskrcaj.
Zna li možda netko info koliko su kooperanti dobili?
Koperanti su dobili dionice u zamjenu za potraživanja, tako da su im obračunate po 100 kuna. Tak da sad si sam izračunaj njihov gubitak ukoliko prodaju po 15-16. Zaboravi na koperante barem do nekih 50 kuna.LP!
pustimo sad kooperante, koliko je dionica kupljeno u dokapu po 10 kn?
Jučer nije valjalo, sada se svi pitaju zašto , kako ,tko i zbog čega kupuje-prodaje.
Tko bih raji ugodio, ali još nije kasno za ulazak…a svi mi koji smo kupili u dokapitalizaciji i zauzeli pozicije samo mirno čekamo…
A oni koji nisu unutra nek gundžaju, nek kritiziraju a tek kad u Petak bude objava FI…
@ Belupo
Ove po 10 kn ti nešta ne znače jer su ih uglavnom kupovali oni koji su si tako spuštali prosjek. Malo je onih (kao ja, [emo_smijesak]) kojima je sada prosjek ulaska ispod 20 kn. Tako da nije moguće zaključivati koliko ima onih koji sada prodaju sa +. Uostalom, kao da je to i važno….
@belupo
Konsolidator 15 000 000 + ostali 6 000 000, pa računaj
@belupo
Konsolidator 15 000 000 + ostali 6 000 000, pa računaj
konsolidator neće prodavati, ali neka od ovih 6 milijuna jedna trećina odluči prodavati to je 2 milijuna dionica koje čekaju iskrcaj.
bit će ovdje još žestokih udara po kupnji
Jedno pitanje za upućene: Pošto Šibenski TLM ide u predstečajnu nagodbu da li Dalekovod ima bilo kakvog interesa da ih na neki način preuzme ili barem jednim dijelom. Poznato je da su najveći vjerovnici TLM-a država i Šibenska Banka. Ipak tamo radi oko 600 radnika i nema šanse da ode u stečaj.
http://mok.hr/vijesti/item/17392-pokrenuta-predstecajna-nagodba-za-tlm-ove-valjaonice-i-presaonicu