DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 21:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jučer na Dnevniku RTL-a za budućnost Dalekovoda hvalospjevi. Bilo je za očekivati danas barem 15-tak postotaka rasta i to na prosječnoj dnevnoj cijeni. A kad ono …
A nekakvi Kaštelanski staklenici koji tek trebaju u vrlo dvojbenu i neizvjesnu predstečajnu nagodbu danima su rasli.

hrpetina laži kolega moj

Cookie Monster

300 000 kn prometa na taste [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Bilo kako bilo zavidim današnjem jutarnjem kupcu. Mi smo morali podnijeti rizik stečaja, pa onda rizik i neizvjesan ishod dokapitalizacije. Pa onda čekati na ujedinjenje dionica. I pored svega i dalje svi odreda imamo prosjek veći od sadašnje cijene. A ovaj novi se ovako na uranak riješen svih tih strahova ukrcava. Postoje šegrti i majstori. Bravo Majstore!

Koliko još ima dionica za iskrcaj.
Zna li možda netko info koliko su kooperanti dobili?

A BALVANA!!! :) :) :)

Nisu ovo bile dionice za iskrcaj nego špekulantske. Trebao je samo netko da ih pokupi da shvate da ovdje pored ovakvog TOP 10 nema više mjesta za “pišanje uz vjetar”!

Zašto danas raste,a jučer iskrcaj?
Lude burze!!!

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

A FI sljedi sutra…

@bananarama
u pravu ste, sve se kupi,
valja se malo maknuti u zavjetrinu [emo_smijesak]

jalov pokušaj špekulantskog dizanja cijene preko 16 kn…bit će pec-pec po prstima

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

dogovorene transakcije,lijepo je vidjeti da ima zivota na dlkv

svakoga dana u svakom pogledu...

Ovo današnje trgovanje mi izgleda pumpanje cijene da bi se u toku dana moglo iskrcavati na većoj cijeni nego jučer.
Jer ono iskrcavanje što je bilo jučer ne može stati u jedan dan.
Treba će više dana da kvalitetno preskoći cijenu od 16 kn.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Nisu ovo bile dionice za iskrcaj nego špekulantske. Trebao je samo netko da ih pokupi da shvate da ovdje pored ovakvog TOP 10 nema više mjesta za "pišanje uz vjetar"!

Lijepo i slikovito rečeno.

Imam dojam da je i prodavatelj sam ostao iznenađen. [emo_cool]

La vita e bella!

New Report

Close