Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
S pravom treba očekivati rast domaćih dionica a naročito onih sunovraćenih u bezdan, ali koje su ipak smogle snage da isplivaju. Malo je ovakvih izvozno orjentiranih firmi koje imaju znanje, tradiciju, poznato ime, i u svakom slučaju strano tržište gdje dobivaju poslove u konkurenciji svjetski poznatih imena iz područja kojim se bave. Čak što više imaju zaokružen ciklus od proizvodnje dijelova za dalekovode do same montaže na terenu. Rijetka megatvrtka koja zapošljava 1500 radnika i redovito isplaćuje plaće. čestitke svim onima koji doprinose tome da najmanje 10 tisuća ljudi živi od Dalekovoda i povezanih tvrtki.[emo_palacg]
– Projekt u Norveškoj vrijedan 82,4 milijuna eura je pred potpisivanjem, a dva projekta ukupne vrijednosti 100 milijuna eura su u fazi nuđenja i do kraja ožujka bi se trebala donijeti odluka o njima. Više projekata u BIH i na Kosovu su u procesu nuđenja, kao i u Gruziji i upravo danas se otvara tender te očekujemo informacije – istaknuo je Vela neke od značajnijih projekata Dalekovoda koji čak 70 posto prihoda za 2015. godinu planira iz poslova na inozemnim tržištima.
@maratonac
Nije kolega 82,4 već 8 mil eur pred potpisom
Pročitaj članak u liderpressu
Jesam al ja nevjerujem ništa novinarima jer kad sam im vjerovao ispušio sam brdo kn.
Oni nisu u stanju da prepišu,a kamalo da napišu neki tekst tj.da doznaju neki info.
Mislim da su taj posao od 84 mil eur dobili prije dvije godine i rok završetka je 2016g.
Čeka se na potpisivanje 8 mil eur…i da kolega (pročitaj još jednom prospekt,pa češ vidjeti da nigdje nema te cifre.
P.S. Nevjeruj novinarima već samo službenim izvješćima!
Tako su mene zaje…na IGH u vezi posla sa CG[emo_mrgud]
Ako griješim nek me netko ispravi
Službeno:
• Projekt za BKK (norveški
distribucijski operater), EUR 8m,
pred potpisom
• Dva projekta u Norveškoj za
Statnett, ukupne vrijednosti EUR
100m u fazi nuđenja
• Više projekata u Gruziji, EUR
50m u procesu nuđenja
• Više trafostanica i dalekovod u
BiH u raznim fazama nuđenja,
ukupna vrijednost EUR 12m
• Dva projekta na Kosovu, ukupna
vrijednost EUR 10m, u procesu
nuđenja
• Više infrastrukturnih projekata u
RH, razne faze nuđenja HRK
265m
nevjerojatno, koliko god da se kupi, stalno dolaze nove tisućice na prodaju ispod 16 kn!?!? ovo mora da prodaje neki dokapitalizant koji se natrpao po 10 kn i sad si uzima laganih +50%!
Baš bi neki fond trebao malo razbiti taj ask s par stotina tisuća kuna da vidimo kaj bu se onda dogodilo…
nije lud da sam sebi diže cijenu. ovdje ima masa vjerovnika koji nisu svojom voljom postali dioničari i uvijek nekome od njih treba lova. predpostavljam da je samo radi likvidnosti prvih dana uspostavljena postojeća razina. dok se njih malo ne istrese nema pomicanja letvice. optima je još i gori primjer iste priče. tamo će se uskoro prodavati po 0,xxkn dionica. penny market hebo te led[emo_vrtimise]
jel ovo prepisano sa http://www.dalekovod.hr.ovi projekti i nudjenje
Još ću jednom ponoviti gradivo! Badava je ovdje linkati nove poslove i bilo šta drugo. Dok se ne pojavi neki novi, dakle skroz novi ulagač ovo će tavoriti na kuna gore, kuna dolje. Može to potrajati još tjednima, a i nemora. Mali više para nemaju a velikima za sada sasvim odgovara ovo mrcvarenje.
Još ću jednom ponoviti gradivo! Badava je ovdje linkati nove poslove i bilo šta drugo. Dok se ne pojavi neki novi, dakle skroz novi ulagač ovo će tavoriti na kuna gore, kuna dolje. Može to potrajati još tjednima, a i nemora. Mali više para nemaju a velikima za sada sasvim odgovara ovo mrcvarenje.
Ne bih se s tim složio, ali to ćemo vidjeti vrlo uskoro…
Kad padne prvi idući poslić vrijednosti 50-100 milijuna Eura onda ćemo vidjeti hoće li bit liparenja na ovim razinama….