DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 15:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ha, neki progledaju prije, neki kasnije…to je uvijek tako bilo…

izgleda da neki kolega izlazi na 15,57 sa svojih par tisućica,pa sramežljivo stavlja po 1000 kom[emo_smijeh]
Stavi sve odjednom i pokupit će te u tren oka[emo_namigusa]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

po meni najveća prednost DLKV ogleda se u prisutnosti na zapadnoeuropskim tržištima … i to što ne dijeli sudbinu ostalih građevninskih tvrtki RH stanogradnja ili …

ali može li netko komentirat marže?

ne rade valjda badave

Sve je jasno…..

Uprava Dalekovoda optimistična: najavili širenje, povećanje prodaje i restrukturiranje

Jasno ko dan…samo još malo strpljenja…zasad malo sramežljivo to ide po asku, ali neće još tako zadugo…

izgleda da neki kolega izlazi na 15,57 sa svojih par tisućica,pa sramežljivo stavlja po 1000 kom[emo_smijeh]

izgleda da taj ima više od par tisućica, moguće da je neki dokapitalizant po 10 kn ili neki vjerovnik koji je dobio dionice na ime potraživanja pa sad prodaje

Ignore: KressoM, delux

izgleda da taj ima više od par tisućica, moguće da je neki dokapitalizant po 10 kn ili neki vjerovnik koji je dobio dionice na ime potraživanja pa sad prodaje
[/quote]

Ne bi rekao da je vjerovnik jer mu broker ne bi ovako prodavao,On bi stavljao veću količinu ili lupao po bidu.
Ovo mora biti dokap koji je išao po 10 kn i čovjek se zadovoljio sa burekom[emo_namigusa]

Ma ovo neki fond menađerčić malo glumi frajera…
Svi takvi bi trebali imati plaću ovisno o ostvarenom prinosu….tada bi dobro razmislili kad bi stavljali nalog na ask ili bid…

Kad se očekuje FI?

30.01.2015.

Neznam dali ste čitali al evo malo da se zabavite[emo_smijesak]
Vaš link …

Zašto sad prodati i uzeti mrvicu ako se očekuje 2014 g. pozitivna,a pogotovo 2015 itd…?
Zato ne razumjem prodavatelje na ovoj razini cijene[emo_zacudjen]

New Report

Close