DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 06:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@maratonac
da, još malo i prelazimo milijun kuna, likvidnost je stvarno odlična, a ujedno je i znak da veći igrači kupuju [emo_namigusa]

Ignore: KressoM, delux

@maratonac
da, još malo i prelazimo milijun kuna, likvidnost je stvarno odlična, a ujedno je i znak da veći igrači kupuju [emo_namigusa]

To je očito da kupuju veliki jer su pojedinačni iznosi kupnji dosta visoki i to nije praksa malih ulagača.
Ovo prosipanje po bidu je očito bilo malo zastrašivanje da ne ide prenaglo gore.

A znamo da to veliki igrači lako međusobno prebacuju, što također ide u prilog ovome gore.

uh dobro je…. na trenutak je i pantera zadrhtala ali vidim da sad gazi dalje

🙂

iako sam out tu sam i pratim razvoj…. ako bude prilike vracam se jer količine su respektabilne

Moje mišljenje je da neće stati.
ne zato što imam dionice nego jer mnogo faktora utječe na cijenu a o kojima sam jučer pisao.
Tko misli prodati neka to i napravi.Meni je ovo zicer zse ove godine.

Moje mišljenje je da neće stati.
ne zato što imam dionice nego jer mnogo faktora utječe na cijenu a o kojima sam jučer pisao.
Tko misli prodati neka to i napravi.Meni je ovo zicer zse ove godine.

Kolega, pogledajte na best buy ako već niste…

Hajdemo kupci, šta više nije nikome dobro po 16 kn?

Ali tu ionako cijenu određuju institucionalni ulagači.

Kad dođe na 20 kn, bit će im žao kaj nisu ušli po 16…to je uvijek tak…
Tobože, puno je naraslo u par dana…

DLKV se sad tek vratio na nedavnu razinu od 16 kn na kojoj je bio prije nego su ga veliki porušili na 12 kn da poberu dionice malima (u zadnjih 6-7 dana pobrano je oko 300.000 dionica!!!).
očekujem da će se još danas-sutra kupovati na razini 16-17 kn prije dizanja letvice preko 20 kn

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Kupuje se na veliko… Danas.

Netko kaže radi pozitivnog FI – ipak, ono će biti određeno jednokratnom stavkom nedavnog dokapa u sklopu PSN-a. Financijskim restrukturiranjem dio kratkoročnih obveza prebacilo se u dugoročne radi osiguranja tekuće likvidnosti. No, i ta likvidnost je kratkotrajna ukoliko ubrzo ne dođe neki veći posao.

Ja ne bih tako žurio s kupnjom i optimizmom, jer ipak su u priči veliki igrači – fondovi – pa svaki rast ili pad pod njihovim je utjecajem.

Kupuje se ovisno o očekivanjima FI za 2015. i 2016., a ne na temelju prošlosti…
Već “grizem nokte” čekajući konačno tu objavu zaključenih poslova…. pa da vidimo jel će perje letit ili?

Kupuje se na veliko… Danas.

Netko kaže radi pozitivnog FI – ipak, ono će biti određeno jednokratnom stavkom nedavnog dokapa u sklopu PSN-a. Financijskim restrukturiranjem dio kratkoročnih obveza prebacilo se u dugoročne radi osiguranja tekuće likvidnosti. No, i ta likvidnost je kratkotrajna ukoliko ubrzo ne dođe neki veći posao.

Ja ne bih tako žurio s kupnjom i optimizmom, jer ipak su u priči veliki igrači – fondovi – pa svaki rast ili pad pod njihovim je utjecajem.

Ne znam čemu spominjete “veliki posao”.
Pa uprava je rekla da je cijela 2015, i dio 2016. popunjena poslovima, a još se dodatno traže i sudjeluje u natječajima za jako velike projekte, koji bi realno uistinu mogli proći.

Tako da ova izjava uistinu nije nimalo na mjestu.

Meni se čini da se namjerno oteže s najavljenom objavom poslova, tako da dotad već bude na višim razinama, a to bi joj lako moglo dati novi vjetar u leđa.

@Fender00

Kolega, ja bih volio da takvih poput Vas ima što više…. netko će morat kupovat dionice i na višim cjenovnim razinama…

New Report

Close