Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Dakle, do 10,20 kn na kupnji preko 25.000 komada.
Činjenica je, da je cijena narasla 45 % u nekoliko dana, činjenica je da je u tijeku distribucija, činjenica je da sam izašao….[emo_plazi]
činjenica je isto da je palo po par kuna u dan-dva, svako toliko pa je opet padalo,,
pomalo vrag odnia i prešu istina volio bi da ide po manje al duže vrijeme,, onda još kad ekipa koja ovdje izađe pa se odluči vraćat, pa će sama sebi, tj. ostalima nabit cijenu gore,,
Zao mi je što nisam bio ispred računala danas.
Kupio jučer i ugodno se iznenadio.
Nekako ni je ovo mirisalo na rast a čini mi se da je tek počeo.
A još ako uđemo u bull + objava poslova koju su najavili i dobra 2015 ovo ide još po meni.
Bez da ikog nagovaram.Ja da hoću prodati mogu i to sa plusom.
Al zašto?
Pa ne može crnilo vječno trajati.
Kad se spoji rstrukturiranje,poslovi,novac, optimizam i firma koja ima ime i prezime nema šanse.
Ovo me podsjeća na onu kad se male ruke slože a sad sam pogledao strukturu.
Svi mirovinci su unutra osim rf. + još i drugi drugi of-ovi.
Po meni ovo je banka.
09.01.2015 > T: 07.01.15 Pros. cijena: 12,01
RB Dioničar Broj %
1. KONSOLIDATOR D.O.O. 15.000.000 60,68%
2. PBZ Croatia Osiguranje OMF kat. B 1.466.871 5,93%
3. Erste Plavi OMF kat. B 961.568 3,89%
4. AZ OMF kat. B 932.297 3,77%
5. AZ Profit 451.488 1,83%
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 396.952 1,61%
7. TELEGRA D.O.O. 220.315 0,89%
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 191.733 0,78%
9. OTP BANKA D.D. 190.294 0,77%
10. OTP BANKA D.D. 131.242 0,53%
UKUPNO 19.942.760 80,68%
Free Fl. je jako mali tako da su dionice u sigurnim rukama a čini se da će ih biti sve manje.A to je win situacija.
Malo sam računao i prosjeke .
Pa neki će biti na nuli tek sa min 100-200% a drugi i više.
po meni strašna struktura.
Strašan tajming i strašna ekipa u top 10.
Bravo dlkv.
Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A) je i danas bio dobitnik dana sa skokom od 6,7 posto, na 15,20 kuna, uz 794 tisuće kuna prometa. Tako je u samo pet dana tržišna kapitalizacija uzletjela za četvrtinu čemu su poticaj dale najave o profitabilnom ovogodišnjem poslovanju.
Mislim da je bit cijele situacije ovdje napisao “lega” PILA-PILA na prethodnoj stranici i to u jednoj rečenici “ovo je za strpljive”. U kratkom roku (unutar mjesec dana) predsjednik uprave je dao par obećavajućih izjava:
– da je DLKV završio uspješno 2014. poslovnu godinu
– da će 2015 poslovna biti još bolja
– da se natječu na mnogim tenderima kako kod nas tako i vani
Mislim da je temeljem toga pokrenut trenutni rast. Ono zbog čega i ja mislim da je ovo za strpljive je slijedeće:
Dalekovodov povratak na pojedina vrlo velika tržišta gdje je prije dosta vremena bio itekako prisutan poseban je cilj, a razlog su prognoze o velikim projektima u energetici. Ako se ostvare i mi se tamo vratimo, kaže on, “to bi značilo uključivanje u poslove čije investicije iznose više milijardi eura u nekoliko godina”. Konkretnije od toga trenutno nije moguće doznati jer je taj dio Dalekovodove izvozne ofanzive u fazi osjetljivih pregovora.
E sad, trenutno se ne zna da li će od ovoga biti nešto, pregovara se, ali ako bude i Dalekovod objavi da su ušli u ove poslove od nekoliko milijardi eur-a, koliko će onda vrijediti DLKV? Sadašnjih 15-tak kn? Teško.
Poštovani,
jako obećavajući početak trgovanja danas. Bid (ozbiljniji nalozi među najbližih deset je vrlo snažan) je vrlo čvrst i jak… Odlično !
Dakle, kako je uprava najavila, svaki dan možemo očekivati izvješće o sklopljenim poslovima, koje bi trebalo biti jako dobro.
Smatram da će to vjerojatno dodatno potaknuti ovu dionicu, jer je na ovim razinama bila prije ikakve nade u poboljšanje poslovanja.
A čitajući vlasničku strukturu (TOP10)koji sad ima oko 80% dionica, znači da je relativno malo slobodnih dionica i da neće biti ništa od one prije spominjane rasprodaje dokapitaliziranih dionica.
dionica jeste za strpljive, ali vidimo ovi s novcem postaju nestrpljivi [emo_smijesak]
zadnja 2 dana burekđije su ostale bez dobrog dijela dionica i sad je rast sve brži i lakši, kota 16 kn (preko 20.000 dionica) pala je šaptom, a sad idemo prema 17-18 kn [emo_palacg]
na kupnji je skoro 80.000 komada, iznad 15 kn čak 25.000 komada ?!?! [emo_novac][emo_palacg][emo_smijesak]
Ovo danas je čak i mene iznenadilo…[emo_smijesak]
Što više rgasterastemo, ask sve skuplji…[emo_smijesak]