DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 00:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

na kupnji je preko 50.000 dionica, ne sjećam se da je ikada bilo toliko [emo_smijesak]

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

fino, kota 15 je osvojena, sad priprema juriša na kotu 16-17 kn [emo_smijeh][emo_palacg]

Ignore: KressoM, delux

Meni je jedino indikativno što su skoro svi odreda omf-ovi uletili..

A BALVANA!!! :) :) :)

Htjedoh reći ako iti malo žele opravdati svoja promašena ulaganja ovo i sličene dionice jednostavno moraju dignuti…i ovako su izgubili dignitet…a ako to ne učine pogotovo..
Nisam mislio samo na dlkv nego i druge koje su uspješno restrukturirane..

Oko 25.000 komada na kupnji do 10 kn.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ispod 10 kn je samo 10.800 komada. svi ostali nalozi su iznad 10 kn. iznad 14 kn je npr. preko 13.000 komada na kupnji

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Dakle, do 10,20 kn na kupnji preko 25.000 komada.

Činjenica je, da je cijena narasla 45 % u nekoliko dana, činjenica je da je u tijeku distribucija, činjenica je da sam izašao….[emo_plazi]

Činjenica je isto tako da možeš a i nemoraš biti u pravu..

A kaj bi taj podatak trebao značiti kolega? Naime, ja Vaš post doista nisam razumio…

činjenica je da sam izašao….[emo_plazi]

pa tako reci…iako je odmah bilo jasno u kom smjeru drukaš [emo_smijeh]

Ignore: KressoM, delux

Dobro dečki, DLKV vrijedi barem 100 kn.

A milijuni novih dionica koji su kupljeni po 10 kn sigurno niko neće htjet prodavat.
Jel sad bolje

[emo_smijesak]

@ING

Padalo je 7 godina s 2000 kn (čitaj: s 200 kn – nakon dokapitalizacije) na 11,50 kn. Naraslo u par dana do 15.5 i to je to s rastom za daljnih sto godina, jel?
Zato jer si ti izašel….

New Report

Close