Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Svi koji se imalo kuže , ako se kuže u burzu već su se odavno pozicionirali,i sada mirno čekaju rasplet…ko i kad će ući ili izići iz moje perspektive mi je nebitno, ovo je za strpljive.Dokapitalizacija je bila sjajna prilika koja se neće ponoviti, je, bio je rizik, al se pokazalo dobrim potezom. Svi koji su imali visoke prosijeke ulaska debelo su to mogli sputiti, ja sam kupio 12 000 komada.I mirno čekam….
Zašto se ne objavi popis sklopljenih poslova u zadnjih 6 mjeseci?
Je li to tako teško odštampati, iziskuje li to neki veliki trud?
Nikako! Jedan od razloga zasigurno je i taj što se čeka potpis ovog zadnjeg većeg ugovora koji će doći kao šlag na tortu. Zato strpljivo, ako ne do kraja tjedna onda početkom idućeg zasigurno.
Neke stvari možete i sami izgooglati samo treba znati gdje tražiti. LP,
Kaj bu tek kad se objave ti poslovi…[emo_smijesak]
lijepo, lijepo, mogli bi kroz koji dan probiti i 20 kn kako je krenulo [emo_smijeh]
lijepo, lijepo, mogli bi kroz koji dan probiti i 20 kn kako je krenulo [emo_smijeh]
Bit će tu još oscilacija, nijedan rast nikad nije “ravna crta”. A možda bi se ovdje moglo i to desiti. Ništa nije isključeno!
da lijepo se kotrlja …. ali drugima meni ne više
[emo_plazi]
summarum… ulazne od 140 pa do 25 dokap kolko se moglo po 10 prosjecna 19
izlaz na 14,xx ….
gubitak zbog ranije akumuliranog straha i ovotjedne nestrpljivosti
drugima sve naj dosta ste (smo) se nasmrzavali
[emo_smijesak]
da lijepo se kotrlja …. ali drugima meni ne više
[emo_plazi]
summarum… ulazne od 140 pa do 25 dokap kolko se moglo po 10 prosjecna 19
izlaz na 14,xx ….
gubitak zbog ranije akumuliranog straha i ovotjedne nestrpljivosti
drugima sve naj dosta ste (smo) se nasmrzavali
[emo_smijesak]
Upravo se takvi ulagači čekaju, i dočekaju! Adio![emo_novac]
prema očekivanju, mali ulagači polako otpadaju iz DLKV gotovo na samom povijesnom dnu cijene…što je naravno dobra stvar za nas ostale jer sve više dionica koncentrira se kod sve manjeg broja ulagača [emo_palacg]
Neka otpadaju kad nemaju strpljenja…sad su ga počeli gubiti kad cijena dionice raste i rasti će i dalje…baš čudno ponašanje investitora, rekao bih…
Nebi se htel mešat al koliko sam upućen mnogo kooperanata je dobilo dionice..
Nešto slično smo vidjeli na ingri..
Sretno svima .. nemam dlkv..
još malo i bit će počišćen i ovaj 1500H nalog na 15 kn (15.000 komada)
Namjerno zaustavljenje, jer mogao je prodati najmajnje za pola kune više jer ispod 15,50 nije bilo ništa.
Ali očekivano, pojelo ga brzo!
Ako netko želi prodati što jefinije neka proda što prije jer će izgledati biti sve skuplje.