Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
ovdje ne kupuju mali a veliki ce tempirati tako da sto vise dokupe na sto nizim razinama pa ne vidim da ce dionica explodirati prema gore
Jesam li ja mali? Jesam….a kupujem…ja tu vidim priliku…
A znam ih osobno još nekolicinu koji će ući sa cca 100k i malo više na ovim cijenama u ovu dionicu….
A ti i dalje čekaj ispod 10 kn kako si govorila prije par dana…
ovdje ne kupuju mali a veliki ce tempirati tako da sto vise dokupe na sto nizim razinama pa ne vidim da ce dionica explodirati prema gore
Dionica je od 11.50 kn već narasla skoro 30% u par dana…kaj je to malo?
odlično, burekđije se iskrcavaju na 14 kn, sad se treba povući malo niže da ih što više proda [emo_palacg]
Koliki je postotak rasta od 15 do 20 kn? [emo_smijesak]
a koliko je još preostalih dionica na kupnji iznad 14 Kn?
Avax10, i burekdzije su se prestale iskrcavat… više nitko ne vjeruje da ovo može u rikverc…
Avax10, i burekdzije su se prestale iskrcavat… više nitko ne vjeruje da ovo može u rikverc…
ma bit će još iskrcaja, ipak je u 4-5 dana prošlo skoro 200.000 dionica, prirodno je da će dio kupaca u zadnjih par dana sada kapitalizirati dobit
maratonac, s takvim matematičarima sam imao više rasprava.
Dakle, ovo im je računica.
Kupe DLKV prije dokapitalizacije za 30kn. Prodaju za 20kn. I to zaborave, bitno da imaju pravo na kupnju po 10k. Sada računaju da im je ulaz 10kn i zašto ne bi prodali s 30-40% marži???
Matematičari.
a nisi ni ti neki matematičar kolega, jer si izostavio jednu jako BITNU stvar, KOLIČINU
recimo ja sam kupovao dlkv, po raznim vrijednostima, i kad je roknulo na ove bankrotske vrijednosti prosjek mi je bio 600-700kn, jednom rječju katafakingstrofa,, sa ovom dokapitalizacijom sam išao na sve ili ništa,ako ispušim ja ispušit će i svi drugi,, ukuljučijući i one koji su htjeli dokapitaliziaciju samo za sebe,, sad mi je prosjek, 32 kn,,pa ti sad računaj omjer koliko sam ih imao prije, a koliko komada danas,
a prodat ću ih za par godina ako ne bankrotira, jer sam se cijelom lovom oprostio još pred godinu dana, dok nisu ovo napravili, sad vidim da sam prošao još puno bolje nego da je ostalo na 50-100 kn bez dokapitalizacije,,
Nitko nije rekao da se nije značajno mogao smanjiti ulaz dokapitalizacijom po 10 kn,ali koliko njih ima prosjek ulaska ispod 20 kn. To je poanta.
Malo zastrasivanje na kraju… sutra opet u revijalnom tonu…[emo_smijesak]
Ovdje se sve odvija po zacrtanom planu i programu. Promet se pojačava a dionica polako ali sigurno raste![emo_novac]
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-dalekovod-dobitnik-dana-indeksi-u-plusu/ar-102937/
Poštovani kolege,
danas je pri kraju trgovanja pobacano po bidu oko 80 tisuća kuna. Po mom skromnom mišljenju, mislim da je to bilo trejderske naravi.
Ovako… Ja sam kupio 1620 kom za 12,60 kn prije nekoliko dana. Danas sam imao 100% sigurnu situaciju gdje mi je bid bio na 14,50. To bi u mom slućaju značilo da bih stavio u džep oko 3000 kn na uloženih 20000 kn. Nije to malo… I lagao bih kad bih rekao da nije privlačno. Osim toga, vjerujem da su mnogi mali ulagači danas čekali kraj trgovanja s prstom na okidaču. I krenulo je jedno iskrcavanje, pa drugo, pa – stampedo… Razumijem te ljude i, na kraju krajeva, ljudi imaju potpuno pravo trgovati. Ne pada mi napamet pisati floskule tipa : zašto netko prodaje na ovim razinama i sl. Svatko odlućuje sam za sebe…
Ipak, moje mišljenje je u potpunosti drugačije. Mislim da i dalje slijedi snažan rast i, bez pretjerivanja, mislim da onaj tko kupi Dalekovod na ovim razinama (usuđujem se reći nebitno da li po 12 ili 15 kn) – kupuje sebi budućnost ! Previše je ovdje potencionalno dobrih stvari.
Evo to je samo moje skromno mišljenje. svatko ionako odlućuje sam za sebe.
Srdačan pozdrav drage kolege !
Kolega vdt, da ste i prodali i zaradili 3000 kn, što biste tada? Vjerojatno biste gledali daljni rast, kalkulurali sa ponovnim ulaskom i svakim danom bi vam bilo sve više i više žao kaj ste uopće izašli…