Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Pozitiva, takvih mahera/vidovnjaka koji su znali i riskirali da li će biti drugog kruga je jako malo ili ih ni nema.
ne muči to mene nešto pretjerano. samo sam konstatirao stanje stvari. ja ću se izgleda u dogledno vrijeme izvući sa pozitivnom nulom i mogu od sreće sam sebe nogom u g….u opaliti a ovi će maznuti milijarde.
Na bidu se ne može pokupit ništa….
A i ask se razrijedio, čini mi se, što ne znači da se neće pojaviti prodavač u trenutku kad se krene udarati po asku, ali sve je manje prodavača na ovim razinama, koliko god to zvučalo nelogično..
Malo je onih koji su znali po kojim kriterijima će ići dokapitalizacija u drugom krugu, ali čak ni oni nisu mogli pretpostaviti kakav će biti interes za dionice u tom drugom krugu, pa nisu niti mogli predvidjeti koliko će im upast u košaricu…
za probit 15 kn treba poskidati još ovih 6000 dionica…hoćemo li to danas ili sutra? [emo_smijeh]
Bolje da ovako polako i neprimjetno raste, jer to je jedini zdravi način rasta vrijednosti dionice. Još važnije je da ovdje više nema mnogo prostora za sitne špekulante. Mali ovo ne kupuju jer nemaju više slobodnog novca, svakome od njih je lova negdje zarobljena. Tako da svaki novi viši target će biti sve bolje “potporen”. Tko poželi moći će se slobodno osloboditi tereta, ima već tko će preuzeti štafetu.
Kad će objava sklopljenih poslova?
Baš me zanima kako će se to odraziti na cijenu dionice… [emo_smijesak]
Kupuju “mali” bananarama, vjeruj mi da kupuju…samo ih ja znam nekolicinu…
Koliki je postotak rasta od 15 do 20 kn? [emo_smijesak]
Baš me zanima da li kupnjom po sadašnjim cijenama “mali” kvare prosječnu cijenu ulaza…
Tek iznad 15 kuna se otvara pravi potencijal za zaradu. Jer dionica nije nikada ni trebala pasti ispod 15 kuna po svim matematičkim operacijama prosjeka kupnje. Većina koja je htjela dokapitalizirati kupovala je iznad 20 kuna, pa i iznad 30 – 36 kuna. Tako da i sami možete izračunati koji je njihov prosjek iznad kojega će skromno zaraditi za sav pretrpljeni strah. Zaista ovdje je bilo previše pretrpljenoh straha za tako skromni postotak zarade. Zato čestitam svima koji su se uopće i upustili u tu avanturu.
Nema tu avanture bananarama…
Na best buy-u bismo rekli da je ovo vjerojatno najbolja prilika na ZSE u ovom trenutku…