Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/T6IWnkMNgc1tBr0bvPKUJQ==.pdf
Sutra je prvi dan trgovanja za novih 22 milje dionica, zbog toga ovo ipak ne diram
Vjerujem da će ovi iz uprave odmah sutra ujutro dostaviti popis sklopljenih poslova u zadnje vrijeme, tak da iskreno sumnjam da će se sutra moći nešto jeftinije kupovati. Od tih 22 milje dionica možda će biti najviše 10% spremno za prodaju. A većina od njih će ostvariti neku dobit tek iznad 15-tak kuna. Čak mislim da će danas pred kraj trgovanja biti opaljeno po bidu da bi ujutro početna bila što niža. Al i to baš nije uvijek sigurno.
[/quote]
Pa već su dostavili za sada proglas, bez njega bi već bili na 10
[/quote]
zanimljivost izrezana iz teksta:
kaže Paško Vela, najavljujući prve dokaze već idućega tjedna jer će Dalekovod na Zagrebačkoj burzi objaviti sveobuhvatnu informaciju o dobivenim poslovima na nekoliko tržišta otkad je on na čelu kompanije, dakle, od rujna prošle godine.
Uzeo danas oko 5000 komada, nažalost morao sam rivpa malo prodati no ovo mi se čini toliko dobro da ne smijem propustiti
Nadam se samo da Paško u stupcu za proslim poslovima nece imati vise redova nego u stupcu sa novim 🙂
Nešto slabo tučete po bidu sa novim dionicama.[emo_zacudjen]
Manji je ask nego zadnjih dana. Tko tu koga? Očekivao sam barem 100-200 tisuća, ne kao neki s foruma 2 mil komada ali da nije nešto zaštekalo s novima dionicama???
Provjerio sam. Na računu SKDD su nove dionice konvertirane u R-A, samo što nisam ni pomislio da ih registriram na brokerski, nek se kisele do kraja godine na slobodnoj poziciji. A i ova trenutna cijena kao da su je Škoti osmislili. Tvrtka kalibra Dalekovod je rijetka u ovom dijelu Evrope, a i šire. Pa oni se na međunarodnim natječajima hrvu sa svjetskim gigantima i opet dobiju posao. Zapravo navedite mi neku tvrtku trenutno na ZSE-u koja 70% svojih prihoda ostvari na inozemnom tržištu a da je tako nisko zakucana. LP!
Agram brokeri imaju problem sa SKDD-om kaj se tiče registracije dionica…
Tek se idući tjedan mogu očekivati neki veći prometi ovdje. Za sada se još uvijek sve svodi na igru živaca i čekanja.
@bananarama
Zapravo navedite mi neku tvrtku trenutno na ZSE-u koja 70% svojih prihoda ostvari na inozemnom tržištu a da je tako nisko zakucana. LP!
VERN-R-A
Prijavljujem da sam registrirao dionice sa Agram brokerima i da ih ne mislim prodavati… [emo_smijeh]
Ja sam registrirao dionice….vjerujem da su već mnogi to učinili, al ja ne vidim nikakvu rasprodaju….iako je na dokupitalizirane dionice u ovim trenutku prinos cca 28% (s obzirom na trenutno stanje bida)…
Kaj je 28% malo? To je samo jedno 8 godina oročene štednje…