Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
@ingroman
molim, čitati sa razumijevanjem, ne laprdati [emo_smijeh]
Kolega Ingroman, nemojte se tako razgovarati.
Bilo je dovoljno kupiti jednu dionicu po 24 kn te ste kao postojeći dioničar u drugom krugu mogli dobiti dionica po deset kuna koliko ste htjeli (cca. 80 % od uplačenog iznosa).
Takvih investitora je pretpostavljam bilo vrlo malo, ali postoje.
Bilo je dovoljno kupiti jednu dionicu po 24 kn te ste kao postojeći dioničar u drugom krugu mogli dobiti dionica po deset kuna koliko ste htjeli (cca. 80 % od uplačenog iznosa).
Istina takvih investitora je bilo malo, i oni su bili jako lukavi.
Toliko su lukaviji od svih Vas tako da nemojte očekivati od njih da će Vam prodati svoje dionice ispod 100 kuna. Ne samo da su lukavi nego znaju “znanje” i sve Vaše pomisli. LP!
ajoj…21 milijun novih dionica kupljenih po 10 kn
[/quote]
Nitko ih nije kupio ispod 17, da bi stekao pravo dokapa po 10, to je bio najniži prosjek, zato ne laprdati, nema ti ovdje naivaca kao na DDJH.
[/quote]
osobno se javljam, kao jedan od ovih, koje navodite da ih ovdje nema, inače ne bih ovim tajnovitim Lukinim sljedbenicima poslao ni 10kn/kom
[/quote]
Ajde na laži, kupovalo se zadnjih dana između 24 i 26.
[/quote]
Je a kako sam onda ja kupio po 27? Većina transakcija je prošla upravo po 27.
od 21.852.040 novih dionica
cca 20 mil imaju instituconalni ulagači_
a).FGS 15 mil dionica kupljenih po 10,prosjek 10
b)mirovinci,OTP banka-indeksni fondovi oko 5 mil dionica sa prosječnim ulazom
višestruko preko 20
c)850.000 dionica dobavljača kupljenih po 100
Ostatak od cca 1.000.000 dionica su kupili mali ulagaći ,većina ima prosjećni ulaz preko preko 20,oni koji su kupovali u vremenu kada su DLKB_R_a donsile
pravo na dokup po 10 mogli su ostvariti pravo na dokup i spustiti prosječni ulaz na oko 16.Jedini koji su ostvarili manji ulaz su dokupljivaći u drugom krugu
su mogli proći i jeftinije,ali takvih je i najmanje.
Kako su ovoj dionici mirovinci jako zastupljeni ne treba se zanositi da će oni
napucati cijenu visoko već da će skupljati nisko,ali teško je povjerovati da će
špekulanti pokušati rušiti cijenu radi jeftinijeg dokupa jer mogu dobiti po prstima od mirovinaca.
Sa 21.850.000 DLKV-R-B ovo je fondovska dionica na cijeni iznad 13,73.
Ako se DLKV-R-B pretvori u DLKV-R-A imat ćemo ukupno 24.5 mil dionica i fondovski minimalna cijena 12,24.
Ipak će ovdje kolo voditi mirovinci,iako se ne treba zanositi da će dizati cijenu bez razloga jer DLKV u njihovom portfelju ćini mrvice,ali do 20 bi mogli napucati vrlo brzo s obzirom na BV od cca 20,naravno u ovisnosti o budućem poslovanju.
Ali ipak su oni bili jedini ozbiljniji dokapitalizanti što znaći da ih DLKV
interesira.
mene u opće ne bi začudilo da ovo padne ispod cijene dokapa. tad bi se tek vidjela genijalnost onih što su dokupljivali.
mene u opće ne bi začudilo da ovo padne ispod cijene dokapa. tad bi se tek vidjela genijalnost onih što su dokupljivali.
ni da bude po 0 ne nebi čudilo,, tj da bankrotira kao cijela država
baš su budxxxx ovi koji su htjeli cjelu dokapitalizaciju provesti za sebe
sad da li će bankrotirati ili ne to ti ne znam reći prem da su svi iz psn zreli za bankrot samo kad bi se držali slova zakona. neki će se spasiti a nekima je to samo prolongacija neminovnog. ali gledam ako se opte može tržiti debelo ispod cijene dokapa ne vidim razlog da se to i dalekovodu ne bi desilo.
Čekajte, ovi su registrirali koji sad prodaju ili? Pa kome se sad isplati prodavati”stare” dionice?!?![emo_zacudjen]
Čekajte, ovi su registrirali koji sad prodaju ili? Pa kome se sad isplati prodavati"stare" dionice?!?![emo_zacudjen]
onima koji žele kupiti puno novih, a znaju više od nas o trenutnom stanju tvrtke
prijavljujem se, genijalac godine, dati novac ovakvim mufljozima, sve je to Tipurićeva škola, ali se tek sada vidi [emo_ljut]