Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Između ostalog i po skorom prihodu od prodaje vjetroelektrana. Nije mala lova u pitanju!
[/quote]
Bogme stvarno nije mala lova…
Ipak je Dalekovod tu ulozio 100% sredstava za 50% vlasnistva… [emo_palacg]
Naravno, sve za opcu dobit samog drustva i njenih dionicara, a nikako za neciju tudu korist i niposto nema veze sa kriminalom unutar samog drustva…[emo_zloban]
Uloženih 61 milijun Eura-vijerovatno će se i zaraditi
http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/327498/Dalekovod-prodaje-vjetroelektrane.html
http://www.poduzetnistvo.org/news/dalekovod-ulozio-61-milijun-eura-u-dvije-vjetroelektrane
Krasne vijesti ali nazalost nema reakcije na cijenu dionice
Dokle god nove dionice ne dođu na tržište ne može biti reakcije.
A sad, koje su to konkretno dobre vijesti u vezi vjetroelektrana, to što ih se prodaje?
Dobra vijest će biti ako cijena bude dobra.
Da vas obavijestim o korespodenciji koja se odvila između mene i Dalekovoda, te između mene i Hanfe.
Prvo mi je Dalekovod na moj upit kad će R-B konačno na burzu odgovorio:
“Poštovani gospodine XXXXX,
u vezi Vašeg upita o uvrštenju dionica DLKV-R-B na uređeno tržište kapitala, slobodni smo Vas izvijestiti sljedeće:
1.Dalekovod d.d. je uputio zahtjev za odobrenje prospekta za uvrštenje novih dionica na uređeno tržište kapitala prema HANFA
2.HANFA još nije donijela rješenje o odobrenju Prospekta za uvrštenje novih dionica na uređeno tržište kapitala
3.Samim time ne možemo dati odgovor kada će Dalekovod d.d. poslati zahtjev za uvrštenje na Burzu, jer nažalost ne ovisi o Dalekovodu
U slučaju bilo kakvih novih informacija ili promjene plana oko procesa uvrštenja novih dionica na uređeno tržište kapitala, biti ćete obaviješteni bez odlaganja.
Stojimo na raspolaganju za bilo kakva pitanja i nejasnoće.”
Nakon toga sam poslao mail i Hanfi te sam dobio ovakav odgovor:
“Poštovani g. XXXXXX,
vezano uz postavljeno pitanje, upućujemo Vas na odredbu čl. 371. Zakona o tržištu kapitala (Narodne novine broj 88/08, 146/08, 74/09, 54/13, 159/13, dalje: ZTK), prema kojoj će Agencija donijeti odluku u roku od 10 dana od dana zaprimanja urednog zahtjeva. Slijedom navedenog, trajanje postupka varira ovisno o urednosti i potpunosti dokumentacije podnesene na odobrenje Agenciji.
Nadalje, sukladno odredbi članka 83. stavka 1. Zakona o općem upravnom postupku (NN br. 47/09; dalje: ZUP), o postupcima koji se vode pred Agencijom može se obavijestiti samo stranka i drugi sudionici u konkretnom postupku odnosno osobe koje dokažu pravni interes sukladno odredbi članka 84. stavka 1. ZUP-a. Slijedom navedenog, nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaše pitanje vezano uz konkretan predmet. ”
Dakle, u principu – možda Dalekovod govori istinu, a možda i ne. Kada će biti upisane, to sam Bog zna valjda.
A kako to da do dan danas ovdje nitko nije uhićen zbog sličnog scenarija u PSN-i?
nakon nekoliko mjeseci od dokapitalizacije, niti jedne jedine rečenice o poslovanju tvrtke, nikakav novi posao, kakva je ovo sprdnja sa ljudima, koji su uložili svoj novac, tolika tajnovitost i zavjet šutnje, pomalo grickaju dobiveno i mudro šute
nakon nekoliko mjeseci od dokapitalizacije, niti jedne jedine rečenice o poslovanju tvrtke, nikakav novi posao, kakva je ovo sprdnja sa ljudima, koji su uložili svoj novac, tolika tajnovitost i zavjet šutnje, pomalo grickaju dobiveno i mudro šute
Dobro sročeno! Ali izgleda da za sada takva situacija svima odgovara, osim onih koji su “ulupali” lovu u nepoznato.
Mic po mic…sve blize i blize… [emo_zloban]
Za sada se vataju papaline,ali doci ce i zubaci na red ja se nadam.