Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Nije mi jasno zašto nisu objavili nove poslove, ako je istina ono što je igrač stavio. Možda još nisu potpisani ugovori ili……
Ponavljam da su poslane informacije i ZAKLJUČENI poslovi s Dalekovodom istiniti.
Ne isključujem da Ugovori nisu potpisani ali s obzirom na proteklo vrijeme i još neke manje poslove koji su zaključeni u 8 mjesecu, mislim da nije riječ o nepotpisivanje nego o namjernom ili slučajnom nemaru.
Inače, komunicirajući poslovno s ljudima u Dalekovodu, svi kažu da im je Hr tržište premalo i da im je glavnina snaga orijentirana na vanjska tržišta.
prođe dan bez transakcije. sad su se stvarno izjednačile r-a sa r-b. ne trguje se ni s jednom ni drugom.
prođe dan bez transakcije. sad su se stvarno izjednačile r-a sa r-b. ne trguje se ni s jednom ni drugom.
možda rade posebno izvješće za R-A, posebno za R-B, uglavnom nema nijednoga, da nisu preoblikovani u Tajno društvo[emo_zacudjen]
a što ako se odluče platiti kaznu, možda je isplativije?
Čini se da građevinarija počinje oživljavati svoje postojanje. Čestitke! Napokon.
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/DLKV-fin2014-3Q-NotREV-K-HR.pdf
za mene – ugodno iznenađenje! [emo_smijesak]
sisaju oni pomalo našu dokapitalizaciju[emo_ljut]
[/quote]
A zbog čega??
Zbog pada prihoda od 17 posto?
Zbog toga što se ne zna sto će biti s Ukrajinom?
Što još nije siguran posao u Norveškoj koji je već bio malterne dogovoren?
Zbog toga što su znogirali najbolje ljude, a drugi su otišli sami?
Zato jer je od uplaćenih 210M kuna ostalo jos 80 ?
Zato jer je su potraživanja od kupaca skočila za 100M kuna?
Mislim da će ovdje biti dosta krvi znoja i suza dok se to ne dovede u red. Nadam se da su samo svjesni da je početak s novom Upravom pogriješio što je otpustio najbolje ljude i da će oni dati sve od sebe da to nadomjeste.
Rekao sam da neću pisati, ali me smeta kad se pišu parcijalne ocjene.
Izvješće je lošije za 30 posto i kao što rekoh prije par mjeseci, 22kune koliko sam mislio da vrijedi DLKV mijenjam na 18 i toplo se nadam da me neće nastavljati “ugodno” iznenadjivati.I naravno DA posjedujem dionice i neću ih dokupljivati iznad 12, ukoliko me naredna izvješća ne demantiraju.
[/quote]
A za mene najgore kvartalno izvješće od svih građevinara,osim HDEL
kvartalni gubitak od gotovo 1 kn po dionici u trećem kvartalu je posljedica
manje sklopljenih poslova zbog PSN ,vjerovatno i ukrajinske krize
ipak BV od gotovo 21 kn daje nadu da će dionica prema tim razinama,ali tek sa
povečanjem prihoda i dobiti
ali trenutna situacija je vrlo loša,odavno se nisu pohvalili sa novim poslovima,a keš iz dokapitalizacije se stanjio
a cijena dionice raste,pila naopako,uobičajeni ZSE specijalitet
Vlasnik sam DLKV-R-B i na moju žalost vrijde manje nego šro sam mislio
loš poslovni rezultat u jednom kvartalu često vuče rep za sobom
Nada umire zadnja,poslije pelina med i mlijeko mogu biti slađi!!!!!
ipak počelo čitanje s razumijevanjem[emo_ooooo]