DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 19:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A zašto ovi “bježe”?

A zašto ovi "bježe"?

imali su dobar ulaz na 200 i kusur i sad im je to idealno za prodati.

who dares, wins

A zašto ovi "bježe"?

[/quote]
Dokapitalizirali su po 10 pa im sada nije “guba” prodati koju tisućicu starih po 17. Sada kad su “otkriveni” teško da će više dobiti 17 morat će niže prodavati ako žele!

A zašto ovi "bježe"?

[/quote]
ako ih se dobro sjećam, kupovali su po 275,00 za 33mil.kn , normalno da trebaju nešto prodati da izračunaju dosadašnji gubitak

meni je ova r-b jedna od najvećih enigmi na zse. nitko živ ne zna kad će se to prodavati i da li će u opće. da se baš nitko nigdje ne oglasi po tom pitanju!? neka službena verzija. ipak su tu ljudi dali novce za to. šta su kupili? mačka u vreći? na zse radi masa nazovi stručnjaka tzv. uhljeba koji nisu u stanju napisati par redaka o tome. a da je neki seminar u rovinju npr. u hotelu lone svaka fukara bi sjela u službeni auto u zg i zapalila na more prosipati pamet.

who dares, wins

meni je ova r-b jedna od najvećih enigmi na zse. nitko živ ne zna kad će se to prodavati i da li će u opće. da se baš nitko nigdje ne oglasi po tom pitanju!? neka službena verzija. ipak su tu ljudi dali novce za to. šta su kupili? mačka u vreći? na zse radi masa nazovi stručnjaka tzv. uhljeba koji nisu u stanju napisati par redaka o tome. a da je neki seminar u rovinju npr. u hotelu lone svaka fukara bi sjela u službeni auto u zg i zapalila na more prosipati pamet.

Ti stručnjaci koji su debelo preplaćeni čekaju da netko od forumaša napiše komentar o tome pa da ga onda oni malo “prerade” i izbace kao svoj članak. Bilo je već takvih slučajeva pogolem broj!

Može jedno par odgovora na pitanja mene ne baš najbolje neupućenog:

1. Zar ne postoji neka zakonska obveza da se firma ili ZSE ili netko treći izjasni o toj i takvoj situaciji?

2. Što znači R-A na tickeru dionice?

2. Što znači R-B na tickeru dionice?

Hvala i pozdrav!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

enigma? r-b? r-a? … pa dečkići zašto ne nazovete, ili skočite do upravne zgrade i do kancelarije osoblja zaduženog za dioničko tržište? Možda da nazovete telefonom? Teže od ovih naivnih pitanja i piskaranja ovdje? … R-A / R-B označava Redovnu dionicu SERIJE A, ili B. Takvih dionica ima još na ZSE (pogledajte dnevna trgovanja na npr. hrportfolio.hr). Takve dionice su JEDNAKE po pravima, ali nisu niti će biti po vrijednosti (osim ako se ne dogodi neko prebacivanje (konverzija) jedne serije u drugu … Osobno ne vjerujem u takav scenario sve dok se vrijednosti dionica iz obje serije ne izjednače
– tada je to izvedivo bez poremećaja na tržištu. A što se tiče enigme o uvrštenju u trgovanje na ZSE – pa ponovo kažem – pitajte direktno upravu. Možda dobijete i neki neodređen odgovor, ali po logici stvari sa 6mil novih dionicax10kn=60 mil kn – u što su uključeni i jači igrači se ne poigrava poput “mačka u vreći”

@starshit,
kolega pa zašto vi ne bi nazvali i pitali pa nam poslije javite šta je bilo. ja ovo nisam ni kupovao pa me nešto puno niti ne tangira al” ajde volio bi znati.
btw. takvih stručnjaka poput vas ovdje ima na pretek tako da nam vaš savjet nije ni trebao.

who dares, wins

Vaš link … još ću si isfurati da sam vidovit!!! evo stvarno neke konferencije u rovinju. još ako se ispostavi da je lone adresa (a šta bi drugo moglo biti jer ipak je to gospoda sa stilom i znanjem pa im treba vrhunskog luksuza na naš trošak) sutra ću opaliti po asku na slijepo.
p.s. bome lone. svašta.
Vaš link …[/url]

who dares, wins

210 milijuna kuna vlastitog keša na računu. Garancije deračkih banaka nisu potrebne, pa valjda će i ploda da bude. Tu je ,tradicija, desetljetna iskustva, poznanstva, ime Dalekovod je nadaleko poznato. Pa možda uskoro pored svega toga i neki veći natječaj osvojimo, naravno u devizama jer ovo sitno u kunama što se sklapa toliko je mizerno da se i ne objavljuje preko ZSE-a.

Odustali od žalbe za izgubljeni posao

I iz ovakvih naizgled beznačajnih članaka da se ponešto iščitati.
Ja bih to ovako interpretiro: Samo Vi radite, nama ionako nije stalo da se bahćemo sa tom sićom u HR, mi svo tvrtka Evropskog renomea. Sve ispod 30 milijuna Eura je za nas sića koju prepuštamo malim preživljačima.[emo_smijeh]

New Report

Close