Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
nitko nista…skupljanje u tisini ,,pssst na bid vise ne kapa [emo_zloban]
Prospe se ovdje s vremena na vrijeme malo i po bidu da nebi kojim slučajem drugi ulagači zaključili da se skuplja! Taktika ko u Ćire!
@bananrama
mislim da se radi o namjerno izazvanim “kratkim spojevima”
Lojtra,
Vi ste obavijestili forumaše da će dionice biti roda R-A i bili ste 100% uvjereni u to. Izvor vam je bio navodni mail iz dlkv. Toliko o vašoj kompetenciji i informiranosti.
Stoga, slobodno predajte zahtjev za uvrštenje. Čak i da ste ovaj put u pravu to će najvjerojatnije biti samo jedan prazni zatjev.
Da dobio sam takav mail iz Dalekovoda. I što sad? Da ih tužim? Osobno mi više odgovara da dionice dođu na burzu tek kad se dlkv oporavi inače bih odmah nešto poduzeo.
Ko vas sprečava da odmah nešto poduzmete. Nađite si kupca i otiđite javnom bilježniku.
Ja sam računao da će biti R-B tako da se ne osjećam zarobljen i prevaren kao i vi, pa sad izmišljate razloge zašto ostati dugoročni dioničar.
ja ne kužim koja je to b..dala očekivala da kupi u dokapu po 10 i nakon tjedan-dva proda po trenutno tržećoj cijeni od 17!?? Jasno je da se izdavatelj osigurao od takvog stampedo scenarija stavljajući novo izdane dionice u B grupu. Uostalom firma je iz PSN izašla s masom novih dionica, novim početkom i sviđalo se to starim dioničarima, ili ne uskoro će se firma vrednovati po cijeni B grupe. S A grupom se vjerovatno niti neće trgovati doskora. A svi novi poslovi, povoljni FI itd će se odražavati na cijenu B grupe … Shodno svemu iluzorno je očekivati neku konverziju B grupe u A, ili obratno. Ako niste iskoristili mogućnost da u drugom krugu prodate stare dionice po 10 i istim novcem kupite nove zeznuli ste se … 😉 … p.s. SKDD je uredno obavijestio pisanom obaviješću dostavljenom na kučnu adresu u pripisu novih dionica pod oznakom dlkv-r-b s naznakom tržišna vrijednost nepoznata
starshit@
Aj ne lupetaj! Cijenim dobar druk, ali ovo je trećerazredan, nema ni glave ni repa.
Upravo je obratno R-A je talac R-B dionica. I jedne i druge imaju ista prava a kada se konvertiraju imat će i istu cijenu. A cijena i jednih i drugih kao i obično ovisit će o budućem poslovanju Dalekovoda. Imam i jednih i drugih i trenutno su mi draže ove žive nego one “zakopane”. Kad će se “otkopati” – nepoznanica.
@bananarama
… kad bih ja sad počeo navoditi tvoja lupetanja od samo zadnjih mjeseci trebalo bi par kartica teksta … Neprestano jadikovanje, sitno špekuliranje i kriva nagađanja … Gotovo u svemu si fulao, a one špekulacije o tome što bi se trebalo zbiti nakon drugog kruga da ne pominjem. Nije se zbilo niša drugo no što je zdrav razum očekivao. Tvoja nagađanja o vremenskom periodu kad će dionice biti pripisane kupcima su bila besmislena, pa tako i sad ovo zadnje kad će grupa B biti uvrštena u ZSE trgovanje … Biće kao i u prvom slučaju – kad sve prođe administrativnu proceduru (u čemu uprava Dlkv ne odugovlači jer nema razloga) … Tebi su, čini se, sve nepoznanice. Imaš li kojeg drugog posla osim visiti na forumu i baviti se burek-trgovinom?
@bananarama
… kad bih ja sad počeo navoditi tvoja lupetanja od samo zadnjih mjeseci trebalo bi par kartica teksta … Neprestano jadikovanje, sitno špekuliranje i kriva nagađanja … Gotovo u svemu si fulao, a one špekulacije o tome što bi se trebalo zbiti nakon drugog kruga da ne pominjem. Nije se zbilo niša drugo no što je zdrav razum očekivao. Tvoja nagađanja o vremenskom periodu kad će dionice biti pripisane kupcima su bila besmislena, pa tako i sad ovo zadnje kad će grupa B biti uvrštena u ZSE trgovanje … Biće kao i u prvom slučaju – kad sve prođe administrativnu proceduru (u čemu uprava Dlkv ne odugovlači jer nema razloga) … Tebi su, čini se, sve nepoznanice. Imaš li kojeg drugog posla osim visiti na forumu i baviti se burek-trgovinom?
Kad je ego povrijeđen onda su i komentari sadržajniji.
Ne brinite Vi za moja ulaganja, ispratio sam ja mnoge samozvane “uspješne” Nickove kojih više nema na burzi jer su mislili da znaju.
Samo u 9. mjesecu potpisani ugovori na javnim natječajima u RH:
08.09. = 499.000,00kn
12.09. = 4.835.000,00 kn
22.09. = 30.341.000,00 kn
23.09. = 7.964.000,00 kn
25.09. = 2.032.000,00 kn
30.09. = 1.021.000,00 kn
Ukupno cca. 46.692.000,00kn
Iznosi su zaokruženi.
Pozdrav
kakvi su ovo ukrcaji/prekrcaji???
kakvi su ovo ukrcaji/prekrcaji???
Simulator je i dalje uključen! Čemu se čudite?
Simulator je i dalje uključen! Čemu se čudite?
misliš na ovoga što je stavio na prvu kupnju 350H nalog, a par minuta kasnije netko mu (u dogovoru?) fino prebaci 3.500 dionica?