DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 03:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Možemo valjda i mi zahtjev poslati na ZSE za uvrštenje u MTP, ako oni ne krenu prvi sa redovnim uvrštenjem.

Možda prije toga bude i par negativnih vijesti da se malo pokoleba ionako nestrpljive vlasnike novih dionica. Npr. bude objavljen negativan efekat rata u Ukrajini koji se odrazio na sklopljeni zadnji ugovor, mislim na onih 30 milijuna Eura ako se ne varam. Nitko ne izvještava šta je s tim poslom.

DLKV-R-B
8. 2. PBZ Croatia Osiguranje OMF kat. B +1.306.038 +8,24% 1.334.734 6,11%
IN 3. Erste Plavi OMF kat. B 799.883 3,66%
5. 4. AZ OMF kat. B +639.123 +4,03% 686.671 3,14%
9. 5. AZ Profit +374.166 +2,36% 402.484 1,84%
IN 6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 352.881 1,61%
IN 7. OTP BANKA D.D. 179.610 0,82%
IN 8. BEDENIC ŽELJKO 152.673 0,70%
IN 9. OTP BANKA D.D. 131.242 0,60%
IN 10. KLJAJIĆ ANKICA 122.925 0,56%
2. OUT TEHNIKA D.D.
3. OUT MINISTARSTVO FINANCIJA
4. OUT TELEGRA D.O.O.
6. OUT CROATIA OSIGURANJE D.D. (1/1)
7. OUT ELCAB D.O.O.
10. OUT KONČAR-KET D.D.

stigla obavijest iz SKDD, još samo da krene trgovanje, a i kakav novi poslić ne bi bilo loše obznaniti, ne mogu vjerovati da se ovih par mjeseci nije ništa novo dogodilo

znači,ode lova u vjetar[emo_zacudjen]

Za one koji nisu i sami primijetili, glavna mala zanimljivost za razgovor uz kavu nije tko je od velikih dionicara dokapitalizirao u ovome krugu, nego tko nije i zasto…[emo_namigusa]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Molim, ako netko zna, ali ne da misli da zna, nego ako stvarno ima informaciju – što si tim novoupisanim dionicama? Oće li se moć uskoro trgovati s time? Ako ne, na koji način se može, ako se može, natrag do novaca? hvala

Budućnost Dalekovoda

‘Hrvatska je Dalekovodu pretijesna, osvojit ćemo i Njemačku, Francusku…’

Budućnost Dalekovoda

‘Hrvatska je Dalekovodu pretijesna, osvojit ćemo i Njemačku, Francusku…’

Napokon jedan pozitivno intonirani tekst o Dalekovodu. Čovjek mi se čini izninmo stručan s obzirom na reference i ono što je rekao.
Još samo da to provede u djelo.

Nakon ovog intervjua sam malo sretniji da sam dioničar ove kompanije.
S obzirom na niski ulaz (koji je ipak nešto viši od trenutne cijene pa mi je taj dio portfelja u negativi) vjerujem da je pred nama dolazak na zelenu granu.
Tvrtka u energetskom sektoru i izvoznik – što ćeš bolje od toga!

La vita e bella!

U HRV kad priča neki entuzijast tipa ovoga prvo što znam da nema iza sebe nikakve rezultate jer da ima ne bi maštao o ligi prvaka a u vlastitom dvorištu ne može zabiti gol. Kad čitam te misli uvijek se pitam shvaćaju li autori razliku između onoga što misle o sebi da jesu i onoga što stvarno jesu.

Dok se sve dionice ne “ujedine” pod jednu “kapu” neće ovdje biti značajnije trgovine bez obzira na napise u medijima. Onima koji nisu sudjelovali u dokapitalizaciji ni na kraj pameti nije da prodaju po ovoj sići. Oni koji su sudjelovali pare su potrošili na po 10 kuna i više se ne namjeravaju izlagati ovoj dionici. A opet oni koji su imali pare a nisu se usudili dokapitalizirati sada iz inata ne žele kupovati po 17 jer nemogu još uvijek preboliti promašaj. Oni čekaju drugu priliku a to je kupnja od onih koji su dokapitalizirali po 10 uz plaćanje odgovarajuće premije. Premija bi mogla najvjerovatnije biti minimalno 50%, dakle oko 15 kuna bi se možda sklopila neka trgovina.
Sve u svemu zanimljiva situacija koja će se rasplesti ujedinjavanjem svih izdanih dionica i naravno novim poslovima i ugovorima.
http://www.seebiz.eu/zdravko-nikolic-iz-holcima-prelazi-u-grupu-dalekovod/ar-95681/

Dok se sve dionice ne "ujedine" pod jednu "kapu" neće ovdje biti značajnije trgovine bez obzira na napise u medijima. Onima koji nisu sudjelovali u dokapitalizaciji ni na kraj pameti nije da prodaju po ovoj sići. Oni koji su sudjelovali pare su potrošili na po 10 kuna i više se ne namjeravaju izlagati ovoj dionici. A opet oni koji su imali pare a nisu se usudili dokapitalizirati sada iz inata ne žele kupovati po 17 jer nemogu još uvijek preboliti promašaj. Oni čekaju drugu priliku a to je kupnja od onih koji su dokapitalizirali po 10 uz plaćanje odgovarajuće premije. Premija bi mogla najvjerovatnije biti minimalno 50%, dakle oko 15 kuna bi se možda sklopila neka trgovina.
Sve u svemu zanimljiva situacija koja će se rasplesti ujedinjavanjem svih izdanih dionica i naravno novim poslovima i ugovorima.
http://www.seebiz.eu/zdravko-nikolic-iz-holcima-prelazi-u-grupu-dalekovod/ar-95681/

Banana, zaboravio si i opciju da je institucionalni ulagači na valovima dobrih vijesti počnu preuzimati po mnogo većoj cijeni. Tada ta priča o kupnji po 15 očito pada, a premija će nekima biti kupnja po 50.

New Report

Close