Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Uh ide to u DLKV-R-B te se neće na suncu burze ugrijati više će se voditi kao STRATEŠKE DIONICE ( za unučad )
Nije dobro
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/kZF7p9sbRTrH6obWB9y2wg==.pdf
Opet dokap po prstima malih dioničara.
Book R-B dionica je 26 kuna pa ti pjevaj.
Znači postoje dva Dalekovoda d.d. E sad da li su ova Financijska izvješća od Dalekovoda d.d. R-A ili od Dalekovoda d.d.R-B.
Pa taj Konsolidator onda nije ništa ni preuzeo on je većinski vlasnik onog drugog Dalekovoda![emo_smijeh]
Čak ako i kada sklope novi posao nećemo znati kome da to pripišemo. Velika zbrka nastala na ZSE-u! Ulagači zbunjeno udri po asku dok ima R-A![emo_smijeh]
koliko se sjećam nitko nije pisao o ovakvom raspletu, malo je zbunjujuće, ali ipak dobro je zadržati ove R-A-ove, tko zna što će oni još novoga smisliti za R-B-ove, još će tu biti i R-C-ova, ali ja više ne učestvujem u nikakvim njihovim smicalicama, kome da sada prodam one dionice, neće ih ni Njuškalo htjeti objavljivati[emo_vrtimise]
@Moller
Preočito je da nisi sudjelovao u dokapu i da nemaš R-B dionice, a R-A ti bježi pred nosom, sad trkom unutra.
Tako ste govorili da će ih upisati za godinu dana, a evo ih sutra na SKDD računu, a uskoro i na tržištu, ali kako ih nemate to vas ni ne interesira.
Činjenica je samo da R-A raste jer nema priljeva novih koje ste lješinarski očekivali, gadno ste se prevarili, što prije priznate bolje za vas.
Razlika između serije A i serije B dionica je u slovu – prva serija ima slovo A, a druga slovo B. Sva ostala prava su jednaka.
Na nekoj normalnoj burzi to bi značilo i podjednake cijene, ali sudeći prema komentarima na ovoj temi, to se ne bu tak zdogodilo. [emo_smijeh]
u biti su dobro napravili,, malo su zahebali ove koji su mislili kupit po 10 pa prodat sad odmah 🙂
a kad je puste na ZSE,, kad dođe i ako uopće i dođe do svjetskog oporavka neće ekipa gledat dali će prodavat po 20-30-100…
A što s ovima koji su kupovali po 1500 kn i sada prodavali po 20 kn da bi kupili po 10 kn. Je li to pošteno? Osim toga meni su napisali na mailu prije nego sam se odlučio za dokap da će dionice biti r-a. Pa ću prema potrebi poslati mail Uskoku. Ovisi da li će mi odgovarati ili ne.
Lojtra,
Hehehe pa vi još uvijek nakon svega, svih mogućih muljaža i psn-a vjerujete upravi dlkv…
A 100% ste bili uvjereni da vas ne muljaju 🙂
Ali da vas utješim, vjerojatno će se r-b dionice s vremenom konvertirati u r-a kao što se dogodilo i u igh
@Moller
Preočito je da nisi sudjelovao u dokapu i da nemaš R-B dionice, a R-A ti bježi pred nosom, sad trkom unutra.
Tako ste govorili da će ih upisati za godinu dana, a evo ih sutra na SKDD računu, a uskoro i na tržištu, ali kako ih nemate to vas ni ne interesira.
Činjenica je samo da R-A raste jer nema priljeva novih koje ste lješinarski očekivali, gadno ste se prevarili, što prije priznate bolje za vas.
čim mi budu dostupne, objavit ću Vam na kojoj su cijeni, onda ćete konačno shvatiti da Vaše preočito ne vrijedi ni pišljiva boba, ali ćete preočito vidjeti da to neće biti niti blizu današnje cijene R-A, pa makar dočekale 2020 godinu,a R-A mi bježi u +, neka samo bježi i dalje, poz
R-B su jutros osvanule na mom SKDD računu.
Sada bi ubrzo trebao slijediti zahtjev uprave Dalekovoda prema SKDD-u za uvrštenjem tih dionica na tržište. Tako da je prerano za stampedo većih razmjera. Uglavnom bi trebale biti uvrštene u trgovanje prije objave većih poslova. Po starom dobrom – poštenom – običaju prvo se treba dobro protresti ulagače, pa tek onda može slijediti neki ozbiljniji rast uz objave ugovora. Lijepa naša – lopovska zemljo mila![emo_smijeh]