Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
brancin – frankie @
Vas obojica me nasmijavate do besvijesti! Vi pričate o “čistom obrazu” u trgovanju dionicama. Smiješno!
Niste dokapitalizirali jer niste imali čime ili niste vjerovali u ovakav ishod.
Dionice će biti R-A bilo Vama pravo ili krivo. Svi koji su dokapitalizirali zaslužuju premiju na rizik a ona će u startu biti 50 – 60% odnosno 15 – 16 kuna Pravo trgovanje a ne ovo namješteno će krenuti sa te cijene. Uspijete se još uvijek uključiti na višoj cijeni jer na sebe niste preuzeli rizik kao ovi dokapitalizatori.
Moralne prodike ostavite za Nedeljne mise, Bog nema ništa sa tržištem kapitala, ovdje vrag caruje! LP!
@banarama
Meni je drago da te nasmijavam…
To je uvijek lijep osjecaj…
Nije mi drago da te nasmijavam do besvijesti jer se onda neces sjecati kako ti je bilo lijepo… 😉
brancin – frankie @
Vas obojica me nasmijavate do besvijesti! Vi pričate o "čistom obrazu" u trgovanju dionicama. Smiješno!
A onda se smij grohotom,jer smijeh je najbolji lijek za sve bolesti mada je poanta da ne razumijes napisano,a to se uci u 2. razredu osnovne skole. Ispit iz razumjevanja teksta. Ocito ne citas postove u kontinuitetu nego se hvatas za zadnji post. Da bi sagledao lik i djelo treba citat u kontinuitetu i pratit sto netko pise.
A ja sam dokapitalizirao nesto vise od 10 tisuca komada,a to sam i napisa kao sto sam napisao kad sam kupovao po 115 zasto je ovo govn-o od dionice i zasto kupujem,ali tada ste slusali Big Bossa.Pa smo sada na 17 kuna,a ne na 115.
Danas sam opet zvao SKDD vezano uz dionice iz dokapitalizacije i dobio sam sljedeću informaciju.
Biti će proknjižene cit. “kroz par dana” i imati će oznaku R-B.
Također su mi rekli da trenutak listanja novih dionica na burzi ovisi o tome kada će takav zahtjev prema ZSE podnijeti izdavatelj, dakle Dalekovod d.d.
Ako netko ima saznanja o tome da će ipak biti R-A (jer je dobio pismo iz Dalekovoda ili mu je šapnuo noćni ćuk) neka o tome obavijesti SKDD.
Kad bi imale oznaku r-b onda bi dionice danas porasle a ne pale, zar ne?
Nažalost, kretanje cijene dionica na ZSE nisu ničega mjerilo, a najmanje kojeg će “roda” biti nove dionice DLKV.
Ali, možda operater u SKDD griješi, pa se za par dana iznenadimo što će nas dočekati na našim računima.
u posljednje vrijeme ovdje su na djelu samo podkapitalizatori, a kada krenu poslovi i sve dođe na naše, nas dokapitalizatora
ipak nisu R-A, šteta je ove dati
Nakon obavjesti krenulo je stampedo
nije još, još se čita i očima ne vjeruje, da jedne nemaju veze s drugima, možda sada puste i kakvu vijest o poslu