DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 09:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
5.953
1,622
3,66
3,74
-1,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

DLKV R-A vrijedi trenutno 18,00 kn.
A koliko će vrijedit DLKV R-B?

Vrijedit ce isto koliko i R-A jer su jedna i druga iste nominalne vrijednosti i s istim pravima tj. nema razlike izmedju njih osim u nazivu, moze doduse bit mala razlika zbog samog nacina trgovanja.

Ignore : renči

Sve hrpa dezinformacija.
Nigdje još nije objavljeno kojeg su roda nove dionice. Isto tako niti uprava nigdje pozivu nije objavila kojeg će biti roda.

Sve hrpa dezinformacija.
Nigdje još nije objavljeno kojeg su roda nove dionice. Isto tako niti uprava nigdje pozivu nije objavila kojeg će biti roda.

INF-O-A: Uprava ne odlučuje o tome koju će oznaku nositi novo izdane dionice…

INF-O-B: Da odlučuje, nebi niti njihove bile R-B…
INF-O-B1: Radije bi se utopili u gomilici…

INF-O-C: Čak i da nije tako i kada bi odlučivala, a obzirom da Dalekovod već godinama nije imao vjerodostojnu Upravu to nebi smio biti argument za bilo kakvu tvrdnju…

INF-O-D: Druga je stvar što i prosječno glu p sudionik tržišta kapitala iz Uputa SKDD-a donesenih u skladu sa Zakonom o tržištu kapitala čl.521 može išćitati njihov budući naziv…

INF-O-D1: Samo ekipa “što se babi htilo, to se babi snilo” nije još spremna prihvatiti stvarnost…[emo_namigusa]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Lijepo sam vam rekao, nove dionice će biti Dlkv-r-a. Imam dokaz, E-mail od Dalekovoda i to ne mogu opovrgnuti. A i više puta smo to spomenuli na forumu, vjerojatno je negdje i službeno pisalo. Neznam što se sad pravite ludi, sve se zna.

@Lojtra

Haaa čuj…možda i budu R-A…[emo_naivan]

Šta ako nebudu, a ti si nam lijepo rekao da budu…?[emo_ooooo]

Doduše sad je ionako svejedno i samo se malo zezamo oko toga…prije je trebalo o tome razmišljati…[emo_namigusa]

Inače…jesi kada čuo onu iz bliske nam kolijevke rvatstva: “obečaj, to ništa ne košta”…? [emo_zloban]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Je li nam možeš reći što piše u tom e-mailu. Ne sječam se da je bilo gdje pisalo hoće li biti A ili B

Meni su iz ZABA-e rekli R-A i u pozivu piše: “Nove dionice uvrstit će se na uređeno tržište Zagrebačke burze d.d., sukladno mjerodavnim propisima.”

Kako je lako potpiriti dezinformacije ovdje. Treba samo da netko postavi nekakvo glupo pitanje i onda počine raspredanje o tome. Nekada se i sam time poslužim pa se poslije “kesim” oko čega se sve ljudi prepiru. Treba samo netko “potpiriti” vatricu i onda gledaš požar.
Ljudi moji pa normalno je da će biti R-A, za njih ste i uplatili. Nemojte se više oko toga bezveze raspisivati.
Na kraju će i ove R-B biti R-A i to je normalno. A možda se sve odjednom pojave kao R-A u istom momentu. Otuda i ovo zatišje na kupnji jer bi i koperantske mogle skupa sa ovima iz dokapa, pa će zato biti malo “povuci-potegni” sve dok se ne formira nova “odskočna” cijena. LP!

Bananarama, a sto sad ti radis nego iznosis vlastite zelje i stavove…?

Zar su to sto prezentiras vjerodostojne informacije…?

Cinjenica je da nitko nije uplatio nikakve dionice, vec je dokapitalizirao Dalekovod…

Reprocitetno iznosu dokapitalizacije, dodijelice mu se odredeni broj novo izdanih dionica…

Oznaku novo izdanih dionica odreduje SKDD prema vlastitom pravilniku donesenom u skladu sa Zakonom i prema kojemu nikako nebi trebale biti R-A obzirom na dosadasnja desavanja i sam pravilnik…

Stvar je ustvari vrlo jednostavna, ali je ocito da mnogi o tome nisu na vrijeme razmisljali…

Sad je skroz svejedno, pa nevidim cemu nerviranje oko toga…[emo_zacudjen]

Naravno, obzirom u kojoj drzavi zivimo mogu nakraju biti i R-A, ali to definitivno nije ono sto bi trebalo biti… (vecina citatelja foruma su svjedoci sta je bilo na LRH, Belju, pa i ovdje, tako da bi trebali biti svjesni da je sve moguce)…

I zasto se nebi konstruktivno dopisivali o tome obzirom da to sada vise nemoze utjecati na niciju odluku hoce li dokapitalizirati ili nece…?

Prije bi nam to revni ionako pobrisali da ne ometamo planove razvoja…[emo_zloban]

Zar to i nije smisao foruma…naravno ako izuzmemo funkciju medija za sluzavce i sljamere koji povremeno pokusavaju nekoga na.uziti…?

A treba se povremeno i zezati…
Pa i ako treba malo konstruktivno zderati nekoga ako ce ga to poslje uciniti boljim covjekom…[emo_zloban] [emo_smijesak]

Brancin@

Vidi se iz helikoptera da ti nisi dokapitalizirao… [emo_cool]
A ionako će se sve vidjeti i znati idući tjedan..
A ak ti se ne sviđa život u ovoj našoj državi i ZSE, pa tko te uopće ovdje zadržava…idi tamo gdje je bolje i uređenije…

U pravu si…

Nisam dokapitalizirao jer smatram da je cijela ta igra jedan veliki kriminal u kojem ne zelim sudjelovati…

Neke stvari nemogu se kupiti novcem…

Ili bar ne kod svih ljudi…

Naravno, to je samo moje misljenje na koje mi je pravo zagarantirano Ustavom…

A da sam dokapitalizirao, onda bih bio amnestiran i mogao bih pisati gluposti…?

To tako ide…?

Ja ne mislim tako…

Sto se tice zivota u nasoj drzavi, imam ja bolju ideu od toga da je napustim i prepustim politickin kokosarima i kriminalcima…

Recimo da kriminalce spremimo u zatvore umjesto da ih zovemo gospodom i divimo se njihovim uspjesnim karijerama, a sitni kokosari koji im se slepaju vec ce se sami prilagoditi novoj situaciji u jednom postenijem i efikasnijem drustvu obzirom da ionako nemaju bog zna kakav karakter kojim bi sami provodili neku svoju samovolju…

Onda ovakve firme nece dolaziti u ovakve situacije niti ce se moci provoditi ovakve dokapitalizacije…

Ipak cu ja radije aktivno sudjelovati u provedbi svoje ideje nego podviti rep ili se prodati za par skuda…

Iz zivotnog iskustva znam da je to nekim ljudima tesko shvatiti, medutim mene to ne obeshrabruje, bas kao niti povremene prividne pobjede kriminala i nemorala unutar nasega drustva…

U svakom slucaju, sretno svima osim sljamerima i krimosima…!

Bravo Brancin. Ipak ima ljudi kojima je cist obraz vazniji od svega. Ali kad novac postane mjerilo uspjeha onda sve pada u vodu. Zato ce te neki ovdje ocito drzat za redikula jer novac je Bog.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close