Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 8.064 | 2,187 | 3,72 | 3,74 | 1,08% |
Malo sutra! Ima i velik broj onih koji su u prvom krugu kupili 1 dionicu po 25 da bi stekli pravo učestvovanja u drugom krugu. Sve što su kupili poslije u drugom krugu nije ih koštalo više od 10,01 kuna po dionici. Oni su već na ovoj cijeni od 18 kuna 80% u plusu.
Nema puno takvih, jer taj netko nije mogao znati koliko će uspjeti uhvatiti u drugom krugu. To kaj ti pričaš je znanstvena fantastika…
[/quote]
Za Vas je to sigurno znanstvena fantastika!
lopina, da čujem tebe kaj ti misliš o DLKV R-B?
Upravo stigla vijest iz SKDD!!!
Dionice DLKV-R-B će biti vidljive na slobodnoj poziciji naših računa u SKDD-u do 10. rujna o.g. 🙂
Otkud uopće ta dezinformacija?
Od kuda Vam ta informacija da je R-B, i ako je istina onda je pitanje hoce li biti uvrstena na ZSE ili sam u krivu.
Da i mene zanima po cemu ste zakljucili da su vase dionice R-B prije ce bit nove R-C ?
ma šta vas briga. važno je da ste vi to kupili, a sad kako će se s tim trgovati manje više [emo_vrtimise] eno na igh ima R-C i na htpk R-B ali broker to ne podržava. bar za sad. a kad nema kod brokera za mene to nije roba.
Ja sam misljenja da ce ove biti DLKV-R-A
Ako sam morao imati dionce R-A da bih mogao sudjelovati u dokapitalizaciji, logično je da bi i te dionice trebale biti R-A.
Upravo stigla vijest iz SKDD!!!
Dionice DLKV-R-B će biti vidljive na slobodnoj poziciji naših računa u SKDD-u do 10. rujna o.g. 🙂
Otkud uopće ta dezinformacija?
[/quote]
Ti si kao takav jedna velika dezinformacija….
A ne samo to nego se i dionicama DLKV-R-B već naveliko trguje! Doduše među institucionalnim ulagateljima.
Pogledajte malo promjene među prvih 10. (datum: 19. 8. i 26. 8. 2014.)
DLKV R-A vrijedi trenutno 18,00 kn.
A koliko će vrijedit DLKV R-B?
R-B vrijedi 10 kuna. Po toliko je kupljena, a na tržištu je nema, da bi joj tržište odredilo nekakvu cijenu. Ako se i pojavi (jednom) trgovat će se odvojeno od R-A. S obzirom da se sa svime trguje gotovo ništa, tako će biti i sa ovom dionicom.
Primjer je redovna i povlaštena Adris.
Mislim da su oni koji su kupovali ove nove dionice blokirali svoju lovu za dugo.
A biti likvidan na burzi u kojoj se povremeno pojavljuju puno bolje prilike je puno unosnije.
Pogledajte malo promjene među prvih 10. (datum: 19. 8. i 26. 8. 2014.)
Posejdone nema ti promjena,samo se ime racuna promijenilo