DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 13:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
11.534
3,122
3,68
3,72
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Osjetit će te po prometu i trgovini kada budu preknjižene. Morate ih među prvima registrirati dok Vam drugi ne prodaju ispred nosa i spuste na nabavnu cijenu![emo_smijeh]

Ne vjerujem u takav razvoj situacije.

[/quote]

Stvar je bitna da mi nismo u dokapu kupovali po 10, nego cca 17-18 kuna, jer smo kupovali po 24-26 da bismo stekli pravo na sudjelovanje, ZNAČI ZABORAVITE DA ĆETE IH VI DOBITI PO CIJENI DOKAPA.

@ ingroman
Ovaj tvoj post ukazuje na to da svi žele ove dionice. Ali vi koji ste ih kupili u dokapitalizaciji ne date ih ispod 17 – 18 kuna jer su vas toliko koštale. Ne ulazeći u to koliko raje ima sa daleko višim prosjecima.
Pa i sad se prodaju po 17,50 do 18,50 kuna i nitko ne trza.
Budući kupci će biti revniji?

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:34:1397179255539401:pg_R_72595719862586724:NO&pg_min_row=16&pg_max_rows=15&pg_rows_fetched=15
Sva izdanja vrijednosnih papira, u ovom slućaju DLKV.
pozdrav

Osjetit će te po prometu i trgovini kada budu preknjižene. Morate ih među prvima registrirati dok Vam drugi ne prodaju ispred nosa i spuste na nabavnu cijenu![emo_smijeh]

Ne vjerujem u takav razvoj situacije.

[/quote]

Stvar je bitna da mi nismo u dokapu kupovali po 10, nego cca 17-18 kuna, jer smo kupovali po 24-26 da bismo stekli pravo na sudjelovanje, ZNAČI ZABORAVITE DA ĆETE IH VI DOBITI PO CIJENI DOKAPA.
[/quote]
Malo sutra! Ima i velik broj onih koji su u prvom krugu kupili 1 dionicu po 25 da bi stekli pravo učestvovanja u drugom krugu. Sve što su kupili poslije u drugom krugu nije ih koštalo više od 10,01 kuna po dionici. Oni su već na ovoj cijeni od 18 kuna 80% u plusu.

Upravo stigla vijest iz SKDD!!!

Dionice DLKV-R-B će biti vidljive na slobodnoj poziciji naših računa u SKDD-u do 10. rujna o.g. 🙂

La vita e bella!

Dionice DLKV-R-B će biti vidljive na slobodnoj poziciji naših računa u SKDD-u do 10. rujna o.g. 🙂

R-B znači iste oznake kao i Konsolidatorove i od onih što ih dobiše za dug po 100 kuna. Tako sam i predpostavljao.

R-B znači iste oznake kao i Konsolidatorove i od onih što ih dobiše za dug po 100 kuna. Tako sam i predpostavljao.
[/quote]

Pa naravno da te. To smo kupovali u dokapitalizaciji. Novi temeljni kapital, nova serija dionica, nova oznaka….

La vita e bella!

Malo sutra! Ima i velik broj onih koji su u prvom krugu kupili 1 dionicu po 25 da bi stekli pravo učestvovanja u drugom krugu. Sve što su kupili poslije u drugom krugu nije ih koštalo više od 10,01 kuna po dionici. Oni su već na ovoj cijeni od 18 kuna 80% u plusu.

[/quote]

Nema puno takvih, jer taj netko nije mogao znati koliko će uspjeti uhvatiti u drugom krugu. To kaj ti pričaš je znanstvena fantastika…

Znači ništa od pada cijene Dalekovoda, sada R-A može samo rasti.

DLKV R-A vrijedi trenutno 18,00 kn.
A koliko će vrijedit DLKV R-B?

i kako sad vrednovati TK dalekovoda ovo mi ispada ko da imam papiriće od dve firme

pepe7

DLKV R-A vrijedi trenutno 18,00 kn.
A koliko će vrijedit DLKV R-B?

Kaj nitko nema odgovor na ovo pitanje?

New Report

Close