Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
Povjerenje je valuta koja u dlkv vise nego nedostaje pa s te strane doista ne treba ocekivati prevaru onih koji su toj firmi pruzili konkretno povjerenje u najtezim trenucima. Dragi moji kokosari.
Možda se i duže vrijeme sa tim dionicama neće moći trgovati ako ih svrstaju u R-B. Čak i tada ove postojeće postaju još atraktivnije. Uopće ne sumnjam da će do kraja ovoga mjeseca biti vijugavih krivulja u trgovanju iako se trenutno čini sve mrtvo.
pa dobro jesi čitao poziv za dokapitalizaciju?? kakve R-B,,pa bit će R-C ili bar R-D 🙂 i to samo ove koje ti dobiješ
http://www.skdd.hr/portal/SDAWEB.pkg_public.show_lob_hr?p_id=804
Za ekipu koja bodri sama sebe i za one koji misle da je svijet onakav kakvim ga oni zamišljaju prporučam unutar gornje linkanog teksta pročitati članake od 46. do 53. …
može li netko za nas malo slabije znalce objasniti što će se dogoditi ako dionica bude upisana kao DLKV-R-B?
dali to znači da se ne može prodati na burzi? odnosno koja je razlika u odnosu na R-A u smislu prodaje dionice?
Dionice s oznakom R-B će izdavatelj morati listati na ZSE te će se potom i s njima moći trgovati baš kao i sa dionicama oznake R-A.
Inače, na SKDD-u imate već upisanih prvh 10 dioničara za DLKV-R-B, pa slobodno pogledate.
Dionice će biti dlkv-r-a. Napisali su mi iz dlkv e-mailom prije dokapa. Meni samo nije jasno ako su dionice upisane zašto ih nemamo na svojem računu da ih možemo registrirati. Treba li proći neko vrijeme ili?
Dionice će biti dlkv-r-a. Napisali su mi iz dlkv e-mailom prije dokapa. Meni samo nije jasno ako su dionice upisane zašto ih nemamo na svojem računu da ih možemo registrirati. Treba li proći neko vrijeme ili?
Moguće je da će se korporativnom akcijom naknadno sve dionice pretvoriti u R-A. To bi znatno olakšalo trgovanje DLKV i njima smanjilo troškove.
Nisu ih proknjižili niti meni na slobodnu poziciju, ali pošto je upis u sudski registar izvršen jučer, možda im treba malo vremena.
Ako ne naprave do kraja tjedna poslati ću im upit.
Osjetit će te po prometu i trgovini kada budu preknjižene. Morate ih među prvima registrirati dok Vam drugi ne prodaju ispred nosa i spuste na nabavnu cijenu![emo_smijeh]
Osjetit će te po prometu i trgovini kada budu preknjižene. Morate ih među prvima registrirati dok Vam drugi ne prodaju ispred nosa i spuste na nabavnu cijenu![emo_smijeh]
Ne vjerujem u takav razvoj situacije.
Ja sam dokapitalizirao samo 5400 komada i nemam ih namjeru prodat za burek…ja vjerujem da od tih 600-tinjak privatnih osoba koje su dokapitalizirale, samo će mali broj (poput lopine) prodavat to za burek zaradu…
Dionice će biti dlkv-r-a. Napisali su mi iz dlkv e-mailom prije dokapa.
[emo_smijeh][emo_smijeh] Hebeni argument…[emo_smijeh][emo_smijeh]
Kome će prodati? Bidu?
Teško da će biti kakve navale na te dionice. Pitanje je da li će se dobiti i 10 kuna za njih. Surova realnost. Ali realnost.