DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 20:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što se čeka s novim dionicama? što se ne registriraju odmah ako nema zapreka?

jeli ovo neki veci igrac skuzio da ce ovo na 30 prije dolaska novih dionica ili…… [emo_namigusa]

ili je netko zapazio polugodisnju dobit i racunao P/E uzevsi u obzir da u drugom polugodistu moze biti samo jos veca s obzirom da sada Dalekovod lakse dise radi nove injekcije kapitala kroz dokap?

[emo_namigusa] [emo_namigusa] [emo_namigusa]

po danjašnjoj količini dionica to je kupio neki mali dioničar od isto tako malog i pritom se ni taj drugi mali nije uspio sav iskrcati [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
ali ipak vidljivo je da povratak normalne trgovine dalekovodom sigurno gura dionicu na više razine (ovo danas je bilo sitan a nikako normalan obim, niti 20 tisuća).

@dino_zg

a malo sam se nasalio, sorry.
kad nitko nista ne pise na ovoj temi ima vec 10-ak dana pa da malo probudim uspavane formumase.

ali upravo ovakvu reakciju sam ocekivao, nasmijao si me sada [emo_namigusa]

@dino_zg

btw i meni je prije dokapa bio troznamenkasti prosjek. tako da smo u istom kosu.

hehe a i meni je bio.. ma kome nije bio troznamenkast.. ali eto dogodi se pljačka udjela kroz blagoslov politike i sad nas natjeraše na nekakav dokap da dođemo do dvoznamenkastog prosjeka 🙁
ma kroz dividendu ćemo dobiti sve natrag [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Troznamenkast prosjek nije onome kome je četveroznamenkast. Moj je ipak malo ispod(850 ili 950 ne sjećam se) a sad sa dokapom 125 kn koja su mi vjerujem dostižna…

@dino_zg

a malo sam se nasalio, sorry.
kad nitko nista ne pise na ovoj temi ima vec 10-ak dana pa da malo probudim uspavane formumase.

ali upravo ovakvu reakciju sam ocekivao, nasmijao si me sada [emo_namigusa]

u tom slucaju, pardon, mislio sam da netko od nevjestih drukera krece u ofenzivu [emo_namigusa]
a steta bi bilo da se, sada kada su pred dlkv valjda bolji dani (priznajem, ovo je cisto subjektivna procjena [emo_smijeh]), u prvi plan gurnu bombasticne forumske najave i prognoze, a ne stvarno stanje, kakvo god bilo.

a sad sa dokapom 125 kn koja su mi vjerujem dostižna…

Znači cijena naraste “samo” sedam puta, i ti si u plusu.

a sad sa dokapom 125 kn koja su mi vjerujem dostižna…

Znači cijena naraste "samo" sedam puta, i ti si u plusu.
[/quote]

hehe ma kakav plus. Njemu za čistu nulu treba narasti “samo” 9 puta ako računamo da je inflacija dobro otopila te novce. Što su duže bili u toj dionici više su otopljeni.
Da smo barem oročili a ne kupili dlkv. Lijepo je Buffet govorio; ne kupoviti dionice s lošom vlasničkom strukturom i kao proizvod sa sumnjivom upravom. Takvi su najčešće rastrošni i kratkoročni.

na dokapu trenutno +88°%, gdje su sada svi oni proroci o 10 i niže kuna

nisam jedan od njih, ali mora se reći da takvi smatraju da će biti 10ak kn kada dođu nove dionice na tržište.

nisam jedan od njih, ali mora se reći da takvi smatraju da će biti 10ak kn kada dođu nove dionice na tržište.

hoce, hoce. evo ja cu ti prodati svoje za 10,01 cim ih registriram.

a cak se razmisljam o 9,99 ako u medjuvremenu Lalovac smanji PDV…..

New Report

Close