DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Od kud vam podatak o 609 fizičkih osoba?
Pozdrav

Pardon, tek sam sad vidjela članak T.Pilija, sa odgovorom Dalekovoda.

100 000 Prvi krug
100 000 Drugi krug
Samo za strpljive

Nikolson, reci mi jednoga malog dioničara kome je ulaz po 10kn (nemoj mi samo pametno kao neki navesti one koji su kupovali po 60kn i više pa prodali sve po 20kn da bi kupili sve po 10kn – TAKVIMA NIJE ULAZ 10KN!)

opet ti s tim besmislenim prosjecima…. poanta je sljedeće: imaš recimo 1000 komada od ranije, nebitno po koliko si ih platio. upisao si recimo još 1000 ili 2000 komada. prodaš ovih 1000 po 15 kn ili nekim čudom po 20 kn, i imaš 50-100% više dionica nego si imao prije, a nisi potrošio ništa više novca….osim toga masa ulagača već je prodala dionice prije dokapa i sad kad dobiju nove po 10 kn, sve što prodaju iznad 10 kn im je plus.
poanta je da ti imaš zastarjeli način ulaganja tj. držanja dionice do smrti i ne prodaješ dok ne budeš bar na 0…a s DLKV to vjerojatno nikada više ni nećeš biti. zato će drugi koji ulažu na način koji sam naveo, ostvariti lijepe pluseve ili jako smanjiti ranije minuse, pogotovo s trejdanjem
[/quote]
Pričam ti priću.
Kupio 1 dionicu po 28.Dokapitzalizirao u prvom krugu 1 dionicupo 10.U drugom krugu
dokapitalizirao maksimalno,recimo 100 kilo kn.
Imam 8002 dionice za koje sam platio 80038 kn.
Prosječni ulaz 80038:8002=10,002
Tako rade mudri.
Ako sam slućajno zaluta u DLKV od 1000 kn pa na niže recimo da sam imao 500 dionica sa prosjekom od 50.I dokupio po gornjem modelu.ali i nešto poivoljnije jer sam u 1. krugu mogao ostvariti dodatni dokup prosječni ulaz bi bio
(25.000 +80.000):(500+8000)=105.000:8.500=12,35

Ako se bude u trenutku isporuke trgovalo po 15 prvi ulagač zarađuje 50% na ulog.
U drugom slučaju zarađuje 15:12,35= dvadesetak posto na ulog tj pokriva pušing
od 35 Kn po dionici iz kupovini poi 50 i zarađuje u dokapitalizaciji za pokriče
toga gubitka i ostvaruje veliku dobit.

Onaj tko je pasivno promatrao ovaj pad i čeka da mu se DLKV vrati na poziciju kada je cijena bila puno više će se načekati.Nije problem u posloivanju DLKV koje može biti uspješnije i pametnije nego u vrijeme od 2006.do 2008.g. kada su i purani letjeli.
Problem je u broju dionica,prije ih je bilo 2.500 a sada deset puta više,pa vi
prijašnja cijena od 200 sada bila analogno 20.istina i 2000 kn analogno 200.
A kolika će biti odredit će poslovanje,ali ovakvu dokapitalizaciju koja je bila ponuđena starosjediocima u ovoj dionici.a nisu ništa radili već čekaju klasični nokaut bi prepoiručio da sve rasprodaju i ostave se ove teške rabote.

Med i mlijeko za dokapitalizante,krv znoj i suze za većinu pasivnih promatrača!!!!!!!!!

Kupio 1 dionicu po 28.Dokapitzalizirao u prvom krugu 1 dionicupo 10.U drugom krugu dokapitalizirao maksimalno,recimo 100 kilo kn. Imam 8002 dionice za koje sam platio 80038 kn. Prosječni ulaz 80038:8002=10,002
Tako rade mudri.

da, tako rade mudri, a oni drugi samo se prave pametni i računaju prosjeke [emo_smijeh]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Od kud vise novaca,a i hrabrosti ulagati na zse?
Mi koji smo unutra smo prisiljeni na dokap,a da nemam dlkv sigurno nebi ulagao iako sam zarobljen vec duze vrijeme na drugim dionicama i ovo je zadnja uplata na zse.
Mislim da je prosjek daleko veci od 100 kn 90% ulagaca.Sa ovim dokapom su smanjili ispod 60 kn bar ja tako mislim,a i sam sam u ovom kaosu.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Alo lopina, mogućnost prve varijante sam vam ja rekao dok vi niste na to ni pomislili i rekao sam da se samo takvih bojim. Međutim, takvih po meni, pametnih, nema ili nema puno.
Nikolson, kaže da ih ima puno koji su prodali prije dokapitalizacije i da su sad kupili po 10. To nije moguće.
Ima onih koji su prodali nakon početka dokapitalizacije po 20kn i u tijeku dokapitalizacije su kupili po 10kn. Provjerite promete dalekovodom i zaključite koliko je takvih.
Inače takvi koji su prodali da bi kupili me ne brinu jer su očigledno mali bez većih sredstava. Brzo će se takvi ispucati.
Naravno Nikolson da i sam sada mogu prodati po 15kn jer mi dolaze po 10kn, ali pitanje je da li ću ih moći još kupiti po 10kn.

lopina

je u pravu si s matematikom ali po mome malo ih je koji nisu kupili u prvom krugu maksimalno iz razloga što ništa ne gubi jel je cijena ista a pogotovo ako je naumio sudjelovat u 2. krugu ali isto tako da je kupio u prvom krugu samo jednu kako ti veliš postojala je mogučnost da u drugom krugu isto dobi samo nekoliko desetaka na uplačenih recimo cca 50 000 kn ( razlog mogao je u prvom krugu bit upis punopuno veči pa bi za drugi krug ostalo malo
– bez obzira kako ovo završilo u budučnosti , al ovo je bila prilika za sve jel one cifre četveroznamenkaste za svog života ovdje nebu niko gledal, jel s dolaskom na 200 ako, dlkv če bit na atahu

pepe7

Nikolson, reci mi jednoga malog dioničara kome je ulaz po 10kn (nemoj mi samo pametno kao neki navesti one koji su kupovali po 60kn i više pa prodali sve po 20kn da bi kupili sve po 10kn – TAKVIMA NIJE ULAZ 10KN!)

opet ti s tim besmislenim prosjecima…. poanta je sljedeće: imaš recimo 1000 komada od ranije, nebitno po koliko si ih platio. upisao si recimo još 1000 ili 2000 komada. prodaš ovih 1000 po 15 kn ili nekim čudom po 20 kn, i imaš 50-100% više dionica nego si imao prije, a nisi potrošio ništa više novca….osim toga masa ulagača već je prodala dionice prije dokapa i sad kad dobiju nove po 10 kn, sve što prodaju iznad 10 kn im je plus.
poanta je da ti imaš zastarjeli način ulaganja tj. držanja dionice do smrti i ne prodaješ dok ne budeš bar na 0…a s DLKV to vjerojatno nikada više ni nećeš biti. zato će drugi koji ulažu na način koji sam naveo, ostvariti lijepe pluseve ili jako smanjiti ranije minuse, pogotovo s trejdanjem
[/quote]
Pričam ti priću.
Kupio 1 dionicu po 28.Dokapitzalizirao u prvom krugu 1 dionicupo 10.U drugom krugu
dokapitalizirao maksimalno,recimo 100 kilo kn.
Imam 8002 dionice za koje sam platio 80038 kn.
Prosječni ulaz 80038:8002=10,002
Tako rade mudri.
Ako sam slućajno zaluta u DLKV od 1000 kn pa na niže recimo da sam imao 500 dionica sa prosjekom od 50.I dokupio po gornjem modelu.ali i nešto poivoljnije jer sam u 1. krugu mogao ostvariti dodatni dokup prosječni ulaz bi bio
(25.000 +80.000):(500+8000)=105.000:8.500=12,35

Ako se bude u trenutku isporuke trgovalo po 15 prvi ulagač zarađuje 50% na ulog.
U drugom slučaju zarađuje 15:12,35= dvadesetak posto na ulog tj pokriva pušing
od 35 Kn po dionici iz kupovini poi 50 i zarađuje u dokapitalizaciji za pokriče
toga gubitka i ostvaruje veliku dobit.

Onaj tko je pasivno promatrao ovaj pad i čeka da mu se DLKV vrati na poziciju kada je cijena bila puno više će se načekati.Nije problem u posloivanju DLKV koje može biti uspješnije i pametnije nego u vrijeme od 2006.do 2008.g. kada su i purani letjeli.
Problem je u broju dionica,prije ih je bilo 2.500 a sada deset puta više,pa vi
prijašnja cijena od 200 sada bila analogno 20.istina i 2000 kn analogno 200.
A kolika će biti odredit će poslovanje,ali ovakvu dokapitalizaciju koja je bila ponuđena starosjediocima u ovoj dionici.a nisu ništa radili već čekaju klasični nokaut bi prepoiručio da sve rasprodaju i ostave se ove teške rabote.

Med i mlijeko za dokapitalizante,krv znoj i suze za većinu pasivnih promatrača!!!!!!!!!
[/quote]

ovo je u teoriji točno…ali prije prvog kruga se nisu znali uvjeti za drugi krug, pa tako niti ova shema da si mogao kupiti jednu dionicu i onda na tmeelju toga u drugom krugu uplatiti “milijune” i sniziti si prosjek na blizu 10 kn..jedino ako je netko imao povlaštene informacije

Igrač
U vrijeme dokapitalizacije za prvi i drugi krug ptotrgovano je cca 100 tis dionica
koje se mogle biti iskorištene za dokup.aki nije sva prodaja bila za tu namjenu pa se vjerovatno iskoristilo puno manje,vjerovatno oko polovine dakle maksimalno
za 100 tisuća dionica za prtvi i drugi krug.Dakle,beznačajna broj.
Normalno da sam bio među prodavačima i to dan poslije dana ostvarenja na dokap.
Oni koji nisu dokapitalizirali oni imaju visok ulaz i neće rado prodavati.Oni će čekati Godoa.
Oni koji su prodali poslije dana u ostvarivanju nemaju što prodavati,jer su već prodali.Oni su srušili cijenu na 15.
Ekipa koja je maksimalno dokapitalizirala ,a nije prodala dionice razmišlja da ih se riješi prije nego dođu ove nove od 10 kn i to po što većoj cijeni.
Institucionalcima je interes da cijena bude što veća,pa neće rušiti radi dokupa,jer su već ostvarili najjeftinijidokup po 10.
Jedina prava opasnost prijeti od DLKV-R-B ,to su dokapitalizanti po 100 iz PSN,a oni još izlistani na burzi.Ako počmu tući po BIDU mislim da tu treba čekati,a da bi se to izbjeglo Konsolizator bi trebao organizirati odbor za doćek tih dionica
da dionica previše ne sklizne.
Ipak u ovom trenutku ni jedna grupa dioničara nije zainteresirana za rušenje cijene.Dapače,svima odgovara rast,a naročito sindikalno_špekulativnoj ekipi
koja to zna odraditi.
I zato,ne očekujem pad cijkene dionice,a kako u dioničarstvu nema zabetoniranje,krat6koročno rast,dugoročno pojma nemam1

Med i mlijeko za dokapitalizante,potvrđena čaša gorkog pelina.
I to je pošteno,jer u dioničarstvu treba biti proaktivan i hladne glave!!!!!!!

traktor111@ Savjetnici, a pogledaj u pozivu tko su? Zato kažem da nema više jeftinog Dalekovoda. Tko je jamio, jamio je!

100 000 Prvi krug
100 000 Drugi krug
Samo za strpljive

Lopina
evo Pilapila za primjer recimo s tvojih 28, realnije je
-imao cca 6135 po 28 = cca 172 000
-1. krug 10000 po 10 = 100 000
-2. krug 8025 po 10 = 80 000
ukupno 352 000/24160 = 14,57/kom, e sad to bi bilo super za one koji tako nesto iimaju ali njih je jako malo

pepe7

New Report

Close