DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 11:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,66
18.177
4,964
3,64
3,72
-1,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zašto raste? Pa pozitivno ozračje, tvrtka ide dalje i s prolazom ll kruga dokapitalizatori su “rekli” svoje mišljenje; tvrtka po 10 kn=samo kupuj. Tako da mislim da i ako se približi do 10 kn neće ostati dugo jer ima kupaca koji smatraju da dlkv vrijedi puno više. Naravno, dugoročno pravu valorizaciju će donijeti poslovanje dlkv.

Zašto raste? Pa pozitivno ozračje, tvrtka ide dalje i s prolazom ll kruga dokapitalizatori su "rekli" svoje mišljenje; tvrtka po 10 kn=samo kupuj. Tako da mislim da i ako se približi do 10 kn neće ostati dugo jer ima kupaca koji smatraju da dlkv vrijedi puno više. Naravno, dugoročno pravu valorizaciju će donijeti poslovanje dlkv.

a vjerujem da će još malo tresti da pokupe po ovim cijenama od ekipe kojima ja baš frka i bude trebalo $$$$,, ali ovdje će se brk omastiti tek kad se to protrese i kad dođu pravi poslovi, nije ekipa bezveze dogovarala poslove u Dubrovniku, ovdje je bolje igrati na sve ili ništa, jel ako dlkv bankrotira najviše će i izgubiti banke, fondovi i veliki investitori,,

tako da ovo ostavljam za koju godinicu kad i ako se sve smiri, neka se kvasa 🙂

upravo tako bugs.
Pustiti godinu do dvije i vjerujem da će biti bankrot ili cijena x 5 najmanje.
Tko ne riskira taj ne profitirati…

Natrpao se po 15 i prodao po 18. Nije neka veća količina ali raduje.
Sumnjam da će se opet moći kupovati po 15 jer nije bilo neke veće prodaje ni prvi puta.
Čestitam svim dokapitalizatorima, oni su pobjednici.
U prvom krugu sam upisao maximalnu količinu a u drugi krug nisam išao kao što sam i pisao. U drugom krugu su većinu dionica pokupili institucionalni ulagači tak da ne očekujete neke veće rasprodaje.
Inače me ovo kretanje cijene jako zbunjuje jer ovdje zaista ima toliko nelogičnosti da je za nepovjerovati.
Još samo kada bi znali za koliko će se vremena (mjeseci) moći trgovati dionicama iz dokapa bilo bi mnogo lakše i odvažnije trejdati na mjesečnoj razini. Tjedna i dnevna se ovdje ne isplate jer su mizerni prometi.

dokap u II krugu iznenadio i mene, ali mi i malo poremetio računicu. Jer da se uplatilo manje od max-a tad bi mi prošla špekulantska prodaja starih i s 1/3 od toga dokupiti nove. Ovako bice na kraju na kupu manje dionica od planiranog 🙁 … I sad pokušavam po onoj formuli u pozivu izračunati koliko će mi na osnovu 2000 kom uplaćenih biti alocirano, ali formula ne štima (br uplaćenihxbr preostalih/br uplaćenih??). Gruba računica veli da ako je globalno uplaćeno ca 1/3 više onda bi od moje individualne uplate otpalo ca 1/3, pa bi shodno tome mogao očekivati alokaciju ca 650 dionica… Dajte, zna li tko kako pravilno to izračunati … Pozz zajednici … p.s. Pismo-objava zahvale od strane Uprave je sasvin ok … sretno svima s ovom dionicom

starhist , po mojoj brzinskoj računici na tvojih uplačenih 2000, trebal bi dobit 1605

pepe7

4.319.886 uplaćeno na 3.467.381 ukupno u drugom krugu,,ispada cca 80% od uplaćenog +/-

znaci za 100 kilo kuna 8026 dionica.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ja sam za to da se jedan značajniji pad odradi što brže! [emo_naivan]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ja sam za to da se jedan značajniji pad odradi što brže! [emo_naivan]

Dokapitalizirane dionice ćemo dobiti neki kažu za godinu dana,ja kažem do godinu dana,ali kako ovih 60 miliona kuna još nije leglo na račun Dalekovvoda,a i neće dok ne dobijemo dionice.Dakle,možemo očekivati da će Dalekovod požurivati da se ovo provede što prije.Mislim da će to biti riješeno do kraja četvrtog kvartala.

Nakon dokapa imamo:

DLKV-R-A _2.823.331
DLKV-R_B 15.852.168

DLKV-R-. 5.999.872

Ukupno 24.675.371

15 mil Komanditor,sa njima se neće trgovati,to će se prodati u paketu za tri četiri godine,
za sada imamo slobodnih dionica za trgovanje samo 2.823.331
od sadašnje dokapitalizacije većina je u rukama institucionalnih investitora
koji su sa dokapitalizacijom bitno smanjili prosjek ulaza.naročito oni koji su sudjelovali u drugom krugu,ali rijetki od njih imaju prosjećan ulaz ispod 50.
Dakle,oni neće rado prodavati.
Jedini opasni su burek investitori koji će prodavati jer očekuju da će uskoro dobiti dionice po 10,a na ovakvom tržištu to zaista može uzrokavati veliki pad
cijene dionice ,utoliko prije što kupci ne mogu biti fondovi jer MCAP treba biti
iznad 300 mil kn.
Kada bi Komanditor sve dioinice pretvorio u recimo DLKV-R-B sa ovolikim brojem dionica DLKV je fondovska dionica već od 12,16.
Tada DLKV postaje ozbiljan kandidat crobex 10,tj.povratnik u elitu.
Da li će Komanditor to napraviti ili će ovo biti sindikalno špekulativna zona.

Ali vozati ćemo se,ako Komanditor kao većinski ne povede računa da DLKV postane ozbiljna dionica.

Naravno da vi koji imate dugoročne planove trebate o ovome gusliti na Glavnoj skupštini.

Med i mlijeko za nas dokapitalizante očekujem!!!!

Komanditorove dionice već jesu Dlkv-r-b pa neznam o čemu pričaš.

Još uvijek su ove R-A zakon! Dok ne dođu nove dionice još će se ovdje puno sanjkati, a Vi gledajte![emo_smijeh] MOže do tada ovo i do 30, naravno poslije i natrag!

Investitori potpuno razgrabili nove dionice Dalekovoda

New Report

Close