DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 13:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,66
18.177
4,964
3,64
3,72
-1,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pa i nije nešto a odgovarali ste ljude da upišu, da će dobiti samo jednu desetinu ili stotinu od upisanog a dobilo se svega 15-tak posto manje.[emo_mrgud]

ništa od 10-kunki za sada [emo_smijeh], neka čekaju [emo_smijeh]

cijena DLKV na burzi je trebala rasti samo u suprotnom slučaju tj. da dokap nije uspio jer bi to značilo da postojeće dionice vrijede više.
Uspješnim dokapom po 10 kn dolazi do razvodnjavanja kapitala milijunima novih dionica po 10 kn, zapravo postojeće dionice vrijede manje, a da ne govorimo što će se uskoro dogoditi kad se na burzu sliju stotine tisuća novih dionica i krene rasprodaja [emo_zacudjen]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Dokapitalizacija uspjela 100%.
Uplaćena sredstva dokapitalizirana 80%.Iznad očekivanja jer veliki investitori nisu iskoristili priliku da uplate po 35 mil kn svakiBolje,mi dokapitalizanti smo dobili više.
Ipak, upis 6 mil dionica koje bi trebale doći na tržište ne prestavlja razlog za rast dionice.Dapače,veći broj dionica bi trebao biti razloh za pad cijene,a ne za rast.Špekulanti koji do sada nisu prodali,a dokapitalizirali su po deset iskoristiti će ovu priliku za napucavanje cijene i izlazak.I zato ne nasjedajte.
Meni rast odgovara,meni veća cijena odgovara jer kada dobijem dokapitalizirane dionice lakše ću prodati!!!!!!

Med i mlijeko,da tako izgleda.

tako je lopina, samo što ovdje 99% ljudi ne kuži matematiku nego ulažu po “sindromu krda” pa tako sada bezglavo jurišaju na prodaju [emo_ooooo][emo_vrtimise]
današnjim kupcima ubrzo slijede pelin i suze

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Sve su to sitni nalozi i na jednoj i na drugoj strani. Nema niti jednog “ozbiljnijeg”. Sitna igra, sitnih igrača.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

@ nikolson
u potpunosti se slažem sa vašim predzadnjim postom, još samo obradite mogućnost da li će prije prodavati ovih skoro 60 mil. dokapitalizatora ili možda 150 mil. konsolidatora, možda bi stvarno bilo pošteno nakon svih natezanja da i jedni i drugi to predaju onima koji su iskazali interes i strpljenje za 10-kunke, čak i ja o tome razmišljam, doduše rijetko, ali ponekad[emo_smijeh]

Nikolson,mislim da će se to smiriti i da će se cijena stabilizirati tek nakon
kvartalnog izvješća i naravno padati što se bude približavao dan kada budu dolazile nove dionice kupljene po 10.
Ali neko bijesno izvješće sa značajnijoj dobiti bi moglo održati cijenu i iznad 15,dvadeset mi izgleda kao nemoguća misija nakon pripisa novih dionica.

Čestitke dokapitalizantima,tako barem trenutno ozgleda.

Zadovoljan sam kupljenim u drugom krugu.
Zadovoljan sam većim interesom od nuđenog broja dionica, što znači da vrijedi više od 10kn.
Nisam oduševljen potražnjom, očekivao sam veću.
Zadovoljan sam rastom iako mi nije logičan, pa se nadam da ima još neka informacija koju ne znamo.

pomalo izlaze izvješća za 2Q, možda već do kraja dana nešto doznamo

Prošle godine objavili su ga 30. srpnja. A ove godine do tada je još tjedan dana.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Današnja cijena na burzi pokazat će koliko danas vrijede dionice koje smo dokapitalizirali. Trenutno je to 17-18 kn, dakle lijepi postotak. Od sutra nadalje bit će u igri druge stvari..izvješće, novi poslovi, itd. Kao i na drugim dionicama, ako me shvaćate što želim reći.

New Report

Close