DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 17:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,66
18.177
4,964
3,64
3,72
-1,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@bananarama
… ako nešto ne vrijedi ni pišljivih 10kn, onda je to tvoje mišljenje koje ne vrijedi niti pišljivog zrnca prašine! Toliko zloće i jada iz tvojih postova vire. Valjda si total dekintiran. DLKV je prošao uspješnu PN i glavnu dokapitalizaciju, sad smo sudionici dodatne koja i nije morala po zakonu uopće biti napravljena, ali ipak je i to imajući obzira prema postojećim dioničarima pa to treba cijeniti! Tko se god razumije u ovaj posao zna da je dodatni proces namjerno i s očekivanim razvojem situacije podijeljen u dva dijela, jer se u 1. krugu redovito uplaćuje manje i odmjeravaju “snage”. 2. krug je za krajnji dokup relevantan. Svih mogućih 3,5 mil kom NEĆE biti otkupljeno, jer se ne readi o atraktivnoj dionici – ima novih perjanica i mogućnosti na ZSE, ali neće ništa niti propasti, jer se po LOGICI ulagaštva jednostavno mora za realtivno mali novac u odnosu na početno uložen dokupiti kako bi se snizili prosjeci i održala pozicija u igri. DLKV inače ima sasvim pristojnu perspektivu – ne zaboravite analizu da je EU pred 50-godišnjom obnovom dalekovodne strukture i da se specijalizirana firma oovg tipa ima čime baviti narednih 5-8 god. Ja se osobno ne bojim radi dodatne investicije u ovu firmu, iako ću, tj. ćemo vjerovatno malu duže pričekati da prekoraći 100 kn i da počnemo gledati kako pomalo početi prodavati za povrat uloženog … p.s. moderatoru – destruktivne postove ja osobno nebih nikad propuštao 🙂

@bananarama
… ako nešto ne vrijedi ni pišljivih 10kn, onda je to tvoje mišljenje koje ne vrijedi niti pišljivog zrnca prašine! Toliko zloće i jada iz tvojih postova vire. Valjda si total dekintiran. DLKV je prošao uspješnu PN i glavnu dokapitalizaciju, sad smo sudionici dodatne koja i nije morala po zakonu uopće biti napravljena, ali ipak je i to imajući obzira prema postojećim dioničarima pa to treba cijeniti! Tko se god razumije u ovaj posao zna da je dodatni proces namjerno i s očekivanim razvojem situacije podijeljen u dva dijela, jer se u 1. krugu redovito uplaćuje manje i odmjeravaju "snage". 2. krug je za krajnji dokup relevantan. Svih mogućih 3,5 mil kom NEĆE biti otkupljeno, jer se ne readi o atraktivnoj dionici – ima novih perjanica i mogućnosti na ZSE, ali neće ništa niti propasti, jer se po LOGICI ulagaštva jednostavno mora za realtivno mali novac u odnosu na početno uložen dokupiti kako bi se snizili prosjeci i održala pozicija u igri. DLKV inače ima sasvim pristojnu perspektivu – ne zaboravite analizu da je EU pred 50-godišnjom obnovom dalekovodne strukture i da se specijalizirana firma oovg tipa ima čime baviti narednih 5-8 god. Ja se osobno ne bojim radi dodatne investicije u ovu firmu, iako ću, tj. ćemo vjerovatno malu duže pričekati da prekoraći 100 kn i da počnemo gledati kako pomalo početi prodavati za povrat uloženog … p.s. moderatoru – destruktivne postove ja osobno nebih nikad propuštao 🙂

Destruktivan je Vaš a ne moj post!
Tvrdite kako se svih 3 i pol milijuna preostalih novih dionica po 10 kuna neće otkupiti a onda opet očekujete da isti ti fondovi koji su propustili kupiti po 10 kuna dižu cijenu ili u najmanju ruku kupuju kasnije po 15, 20 ili više kuna. Gdje Vam je tu zdrav razum i logika?
Ukoliko se sve dionice do posljednje ne upišu onda ova dionica zaista ni ne vrijedi tih pišljivih 10 kuna. Neznam šta tu Vama nije jasno?

Starshit, drugi dio posta ti je sasvim ok.
Prvi dio, katastrofa, pun gnjeva i destrukcije i bez logike.
Ako potražnja ne bude min 100%, naravno da je bananama u pravu i da je to znak da DANAS dalekovod ne vrijedi ni pišljivih 10kn (imam dionice ali mi nije to teško priznati).
Istovremeno bi volio da potražnja ne bude prevelika kako bi došao do još dionica, ali isto tako bi imao veeeliki upitnik (zabrinjavajući) iznad glave ako ne bude 100% potražnje.

@bananarama
Dokap je dokap, a ne redovno trgovanje. Kad prodje i udje kakav-takav novac ide se dalje. Cijenu dionice ce odredjivati poslovni rezultati i financ bilance. 100 kn po dionici mozemo ocekivati za najmanje 3 god. Nije neka perspektiva, ali ce se i to docekati. Tad se dokapa po 10kn nitko nece ni sjecati. Dionicama serije B se niti ne trguje, a na ove razine su je srozali vama slicni (minorni spekulantici) potkrijepljno paranojom o prodaji firme za sitne novce u PN (ali kako je vec receno bolje i to nego u kolaps zvan stecaj)

P.s. uostalom evo prijedloga – ako imate rezona i hrabrosti pojavite se pred zgradom Dalekovoda s transparentom na kojem pise da im dionica/firma ne vrijedi pisljivog boba … Lako je ovdje pisati tricarije. Obezvrijedjujete rad i zivot tisuca ljudi. Ne igrajte se s time.

Obezvrijedjujete rad i zivot tisuca ljudi… hm, meni se čini da vi gospon starshit obezvrijedjujete rad i zivot tisuca ljudi dioničara. Zaboravljate da su njima pokradeni udjeli kroz totalno razvodnjavanje i umanjenje vrijednosti. Pa i ti dioničari su dali novce svog rada u dionice dlkv, s pravom očekivali uvećanje vrijednosti i dividendu a dobili sve samo ne ono što se dobije u pravnoj državi.

odavno nitko nista ne pise o poslovima DLKV, perspektivi, imovini, dugovima…..

Imovini?

pa kad nema novih poslova….imovina je nakon PSN podosta smanjena…a perspektive…vidjet ćemo kako će proći dokap [emo_zacudjen]

moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!!

uplatio u četvrtak 25 000 kn..da je jasno precizirano kada ćemo dobiti te dionice uplatio bi cca 50 000 kn, a ovako nem ogu držati zamrznute pare unedogled..

inače, kada sam došao u banku i rekao na šalteru za dionice, ženska se primila za glavu govoreći da je prvi krug bila na godišnjem..pa je na licu mjesta čitala uputu..pa joj je netko telefonski davao upute..s obzirom da se ne radi o malom novcu, a vidim da ne zna to odraditi, malo mi je bilo frka da ne zajebe nešto..čak samm islio uputiti neki prosvjed banci zbog takvog nakaradnog odnosa banke(ne djelatnice) prema klijentima..ipak je to naš novac…

naravno, u banci sam proveo preko sat vremena..dobro došli u hrvatsku

Ćemu.Dionica nemam za prodati,već sam ih prodao radi dokapitalkizacije u prvom krugu.Za drugi krug upucao do posljednje kune i do slijedećeg ponedjeljka ću
biti kao crkveni miš,bez prebijene kune.
A ako u drugom krugu bude veća potražnja od ponude možda povrat sredstava bude malo veći pa bi tek tada mogao oživjeti.Ali neću biti sam već će svi dobiti povrat para istovremenopa bi ovo mrtvilo trebalo potrajati do ponedjelka ili utorka,a sa kvartalnim izvješptajem moglo bi se malo jače trgovati.Tada bi trebalo biti malo dinamićniji promet.
Iskreno volio bih da drugi krug ne bude preobilat,ali zadovoljio bih se sa 50 posto uplaćenih dionica u drugom krugu.

Med i mlijeko za nas dokapitalizante,ostalima pelin,druge nema!!!!!!

https://www.google.hr/search?hl=hr&source=hp&q=duudi+dalekovod&gbv=2&oq=duudi+dalekovod&gs_l=heirloom-hp.3…1562.8093.0.8703.17.9.1.7.0.0.125.954.4j5.9.0….0…1ac.1.34.heirloom-hp..8.9.860.CYg8Xjro274
Upiši pa čitaj.
Pozdrav

New Report

Close