DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 15:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,47
3.157
910
3,44
3,48
-1,15%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koliko samo savjeta, pogotovo onih koji nemaju ni za kavu!
Pustite druge na miru, a savjete pogotovo financijske dijelite susjedima i prijateljima.
Ja danas uplatio 1000 0000HR i provizija 100 , moj novac , moj rizik,
Pozz

100 000 HRK-greška

ovo za drugi krug je spetljano…imam nešto love, ali predviđene za druge svrhe…ako uplatim premalo, onda mogu izvisiti i dobiti malu količinu dionica za otkup…a ako uplatim previše pa mognem otkupiti za sve što sam uložio, ne znam kada ću moći prodati to jer će mi u skoroj budućnosti ta lova trebat za neke druge stvari..uglavnom komplicirana odluka 🙂

opasnost od daljnjeg pada je privremeno odgođena jer su prodali svi kojima je trebao keš za dokap…sljedeća runda pada bit će kad milijuni novih dionica sjednu na račun i potope cijenu na burzi, ali do tada će proći par mjeseci, tako da očekujem da će se sada cijena napucati na 20-25 kn da bi se iskipale ove dionice koje su kupovane zadnjih dana

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Rasplet događaja je očekivan. Jedino zlo je što je bilo jako malo dionica na prodaji po 15 kuna. Ako se odbije ona početna fingirana prodaja ispadene da je otprilike manje od jedne polovice izloženih na prodaju zapravo uopće i bila prodaja.
Dok vi svoje dobijete iz dokapitalizacije Dalekovod može dvaput propasti i oporaviti se. U biti mislim da bi odmah nakon isteka roka za drugi krug mogli objaviti neki ugovor. I kontaminator treba da brani svoje ulaganje od “bijednih” 150 milijuna kuna i ako se ne pokrenu nije ni to neka cifra koja se nemože brzo istopiti.
Jedino ne razumijem ove ulagače koji nisu sudjelovali u prvom krugu i iskoristili maximalno pravo na kupnju. Za drugi krug manje-više on je i pravit samo za velike ali u prvom krugu se moralo maximalno “zagrabiti”.
Kako uopće ti koji nisu sudjelovali u prvom krugu gledaju na ovu cijenu ili su već odavno digli ruke od ove investicije pa i ne prate zbivanja na ZSE-u.
Teško je to dokučiti jer pojedinci su ovdje milijune pogubili i na kraju se predali. Zapravo baš u vrijeme kada je trebalo da se napregnu i barem malo “iščupaju”.
Bolje Vam je bilo kupovati dionice prije drugog kruga nego u njemu sudjelovat, a tko ima puno keša bilo mu je dobro i jedno i drugo.

nikolson@
Što se tiče naknadnog pada cijene nakon dolaska dionica iz dokapitalizacije uopće ga ne očekujem u nekom većem omjeru. Trajat će jako kratko, ovisi i kada će to biti. Razlog je taj što su većinu dionica u prvom krugu uplatili institucionalni ulagači, mirovinci, a tako će biti i u drugom krugu. Ono malo malih što se uopće odvažilo na dokapitalizaciju se može pomesti metlicomu dva tri dana, a tako će i biti. Tada će ih upravo mirovinci pomesti. Ako mislite da će lopina sa svojih par sto dionica koje će odmah po izlasku na tržište prodati spustiti cijenu drastično onda se badava nadate. Tih par desetaka “lopina” koji izlože svoje dionice će ishlapjeti kao kap vode na 40 stupnjeva na kamenu.
Većina malih nije ni sudjelovala ni u prvom ni u drugom krugu tako da oni nemaju što prodati. Na ovim starim dionicama su u tolikom gubitku da će ih vjerovatno ostaviti praunučadima da barem oni pokušaju izvući kapital koji su im pradjedovi utukli u nekad “silni Dalekovod”.
Nema ozbiljnijeg rasta sve do utorka, ovo je još uvijek samo bezvezno napucavanje i održavanje cijene na 15-16 kuna.

I kako rekoh 🙂 … Zeleni nesto prodali do datuma kad se moglo da bi se usicarilo i cijena ide stabilizaciji … A luzeri koji prizeljkuju zakucavanje kompkexe nek tope u prvom bircuzu uz one koji mogu slusati njihove kvazi financ tricarije

evo i naloga od 2000 komada na kupnji na 16 kn, izgleda da ide točno scenarij koji sam gore napisao (dizanje na 20-25 kn)

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

evo i naloga od 2000 komada na kupnji na 16 kn, izgleda da ide točno scenarij koji sam gore napisao (dizanje na 20-25 kn)

Lako je to bilo srušiti jer nije ni bilo kupnje. Zanima me zašto bi sada netko to kupovao i dizao cijenu? Bez novih pozitivnih vijesti ovo je totalno besmisleno trgovanje.

evo jucer uplatija 100 kilo kuna. Pa koliko upadne,upadne.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ja sam odlučio u pon uplatiti za dokap sve keša što imam, doduše već sam se pripremao za ovaj dokap. Sve je ovo rizik ali ako ne dokupim mogu slobodno ubaciti dionice u “šreder”. Više volim ernt u svom portfelju, fino dividenda liježe, cijena raste a ovdje sve što radim; samo branim uloženo i riskiram..

Ako u drugom krugu ne budu sve preostale nove dionice razgrabljene, tj. ako potražnja ne bude u skladu sa očekivanjima onda ova dionica ne vrijedi ni tih pišljivih 10 kuna. To je valjda svima jasno!

Ako u drugom krugu ne budu sve preostale nove dionice razgrabljene, tj. ako potražnja ne bude u skladu sa očekivanjima onda ova dionica ne vrijedi ni tih pišljivih 10 kuna. To je valjda svima jasno!

Ili to, ili znaci da jos ima ljudi koji nece sa tom vrstom “uspjesnih ljudi” posla imati…

Mada, kakvo nam drustvo i vlast, to bi bilo iznenadenje…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

New Report

Close