DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@igrac
Daj ne budi glupp. U ovoj apsurdnoj situaciji kad je dokap po 100% nizoj cijeni od trzisne insideri koji su imali uvid u tijek procesa bi vec malo jace poceli prodavati na 20kn da bi se opet vratili kupujuci u 2. krugu po 10. Istina nema velikih prometa i nemogu se milioni zaraditi, ali za novi auto bi se skupilo. Medjutim takve su rasprodaje izostale osim tu i tamo neki zeleni koji barata sa sitnisom. I zar ti to ne govori dovoljno? A Lopina laprda po obicaju, jer meda nema za nikoga. Dlkv se osigurao da mu ne ulecu spekulanti previse time sto je ogranicio visinu dokuoa brojem postojecih dionica, a oni koji ih vec imaju odavno sretni su snizavanjem prosjeka … Uglavmom puno lupetanja bzvz

Ja uletio sa 60.000 kn danas pa da vidimo koliko će upast u košaricu…

Može starshit, glu. sam (hvala), a ti si u pravu. Dokapitalizanti iz prvog kruga a koji su naknadno prodali stare dionice, NEMAJU pravo na drugi krug.
Sad sam pročitao u pozivu, lijepo piše.
Pozdrav.

@igrac

Daj ne budi glupp. U ovoj apsurdnoj situaciji kad je dokap po 100% nizoj cijeni od trzisne insideri koji su imali uvid u tijek procesa bi vec malo jace poceli prodavati na 20kn da bi se opet vratili kupujuci u 2. krugu po 10. Istina nema velikih prometa i nemogu se milioni zaraditi, ali za novi auto bi se skupilo. Medjutim takve su rasprodaje izostale osim tu i tamo neki zeleni koji barata sa sitnisom. I zar ti to ne govori dovoljno? A Lopina laprda po obicaju, jer meda nema za nikoga. Dlkv se osigurao da mu ne ulecu spekulanti previse time sto je ogranicio visinu dokuoa brojem postojecih dionica, a oni koji ih vec imaju odavno sretni su snizavanjem prosjeka … Uglavmom puno lupetanja bzvz

po 100% nižoj cijeni??? daj objasni ja sam glupp valjda 🙂 valjda si mislio -50%

da su mogli prodavat po 20? hm po prometima koji se vrte u zadnje vrijeme stvarno su mogli prodavat, eventualno neki mali dioničar je mogao nešto sitno prodat, za par milja kn

Gdje piše da se u prvom krugu ima pravo na dokapitalizaciju, a u drugom ne ako se naknadno prodaju dionice na osnovu kojih je ostvareno pravo upisa u prvom krugu?

Može starshit, glu. sam (hvala), a ti si u pravu. Dokapitalizanti iz prvog kruga a koji su naknadno prodali stare dionice, NEMAJU pravo na drugi krug.
Pozdrav.

A gdje to piše, koliko ja vidim to nigdje ne piše, oni koji su sudjelovali u prvom krugu imaju pravo i u drugom, to je jedini uvjet.

Ovo ti je kažnjiv pokušaj obmane, ne znam kako je moderatoru promaklo.

Pozdrav.

Tko je uplatioi jednu dionicu u prvom krugu može uplatiti 3,5 mil dionica u drugom,pa koliko upadne.
Današnji prodavači,a sutra je zadnji9 dan za prodaju DLKV da bi se sudjelovalo u drugom krugu.Naravno i drugih dionica.Srijeda plus tri dana je ponedjeljak
21.7. zadnji dan upisa.I zato bi ovaj pad na 15,a vjerovatno može i niže mogao
upaliti margine.A možda i neki ozbiljniji ulagač u drugi krug napravi dodatnu paniku i smanji želju za dokupom.
Za kupnjuz spreman.na burzi ispod 12.Jer ne treba zaboraviti da ćemo svi dobiti dionice naknadno,a ove sadašnje bi mogle dobiti na vrijednosti već sa FI !H2014.

Med i lijeko teće ,naravno nama dokapitalizantima.

Evo desava se uoravo ono sto predvidjeh … Jos danas budu prodavali da im lova sjedne u petak i da onda dokupe u ponedjeljak. Veliki se ne trgaju za ovaj sitni bussines, jer nemaju kone prodavati vece kolicine, ali zelenima dobro dodje koja tisuca za odlazak na more … Nek se ljudi vesele.

Eh kad bi bilo više ovih po 15 na asku, drugi krug me ne bi ni vidio. Male količine se postavljaju, čisto da se ispita volja kupaca i koliko nisko može ići. Može i niže ako se samo malo više potrudite!

http://www.banka.hr/hrvatska/dalekovodu-za-2-krug-dokapitalizacije-ostalo-935-tisuca-dionica

Teci ce suze, a ne med i mlijeko.
Ako je sad prodaja na 14-15kn kolika ce tek cijena biti nakon sto krene tsunami novih dionica, naravno ako dokap. uopce i prodje.
10,01? 10,02? ili 9,99?, 9,98…?

http://www.banka.hr/hrvatska/dalekovodu-za-2-krug-dokapitalizacije-ostalo-935-tisuca-dionica

nadao sam se dodatno natrpati u 2. krugu, ali i ovako će biti odlično!
jedva čekam da mi ove po 10 kn sjednu u portfelj, spremne za trgovanje [emo_novac]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

New Report

Close