Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
@bananarama
raste? prosječna cijena je u odnosu na jučer narasla 0,12% … a jučerašnja cijena bila je najniža u proteklih godinu dana… [emo_naivan]
Čime se Vi zabavljate? Kakva prosječna, od čeka prosječna? Od toga što je netko prodao svome kompanjonu! Koliko dugo ste vi na tržištu pa pišete ovakve “nabuloze”? Sve će dionice na kraju biti pod oznakom R-A, to je i kod dokapitalizacije IGH bilo tako i uvijek je nakon dokapitalizacija bilo tako. Koga Vi zavaravate – sebe![emo_smijeh]
@bananarama
raste? prosječna cijena je u odnosu na jučer narasla 0,12% … a jučerašnja cijena bila je najniža u proteklih godinu dana… [emo_naivan]
Čime se Vi zabavljate? Kakva prosječna, od čeka prosječna? Od toga što je netko prodao svome kompanjonu! Koliko dugo ste vi na tržištu pa pišete ovakve "nabuloze"? Sve će dionice na kraju biti pod oznakom R-A, to je i kod dokapitalizacije IGH bilo tako i uvijek je nakon dokapitalizacija bilo tako. Koga Vi zavaravate – sebe![emo_smijeh]
[/quote]
koje su dionice na trištištu tj. sa kojima se trenutno trguje sa DLKV-R-B ili sa DLKV-R-A ?
Broj dionica društva DALEKOVOD d.d. :
Broj dionica DLKV-R-B:
(nominala=10)
15.852.168
Broj dionica DLKV-R-A:
(nominala=10)
2.867.265
Ukupan broj dionica:
(26.06.2014)
18.719.433
http://www.mojedionice.com/dionica/DLKV-R-A
Lp
Dokapitalizirane će biti dlkv-r-a i vrijedit će isto ko i ove s kojim se sad trguje. Osobno sam pitao u Dalekovod. Konsolidator s dionicama r-b ne trguje.
@bananarama
Čime se Vi zabavljate? Kakva prosječna, od čeka prosječna? Od toga što je netko prodao svome kompanjonu! Koliko dugo ste vi na tržištu pa pišete ovakve "nabuloze"? Sve će dionice na kraju biti pod oznakom R-A, to je i kod dokapitalizacije IGH bilo tako i uvijek je nakon dokapitalizacija bilo tako. Koga Vi zavaravate – sebe![emo_smijeh]
[/quote]
Ako svih cca 25 nmi dionica se budu slagale u rodu,broju i padežu i zaista
sve budu serija A,tada DLKV postaje fondovska dionica i jedini građevinar kao
kandidat za crobex 10.Ali to se može dogoditi tek u ožujku 2015. jer ne vjerujem
da će se to napraviti odmah.A bila bi ljuta potriba da se to predloži na prvoj
skupštini.
Med i mlijeko vjerovatnie od čaše pelina za nas dokapitalizante.
A prosjek je prosjek i bitan da bi zaradili.Ne postoje starte i nove dionice
kao što kaže Nikolson,sve su iste i vrijede isto bez obzira da li ih je netko platio po 200o ili 10 kao mi novaci.
@bananarama
Neki dan ste pisali da belje vrijedi 1kn.
Zanima me koliko po vama onda vrijedi dalekovod?
Ne moze dalekovod spasiti ni 5 dokapitalizacija, posla nema, nece niti biti tako skoro kako stvari stoje.
Sretno vam sa vasim dionicama po 10kn koje cete prodavati po 11kn ne bi li sto vise ublazili minus.
Na vasu zalost nasanjkani ste opet.
možda niste upoznati, jedan Dalekovodov pogon štanca non stop tri smjene, e sad možda oni to izrađuju za C.I.O.S. a ne za nove dalekovode i poslove, vrag ne spava, ipak je cijena sekundarnih sirovina danas prilično visoka
@bugs
s obzirom da nisam do kraja bio upoznat tko ima a tko nema pravo na upis novih dionica tj. budući da je pravo bilo upućeno samo “postojećim” a ne i potpuno novim dioničarima, bio sam u krivu ja tj. vi ste ipak u pravu…
No, ako bude upisano svih 6.000.000 novih dionica tj. kapital firme se poveća za 60.000.000 KN te ukoliko Dalekovod u 2 i 3 Q ne bude imam nikave dobiti ili sl. zadnje poznati BVPS od cca 23 Kn će vam se na dan 30.09. smanjiti na cca 20 KN … tj. da BVPS per 31.03. bio isti sa BVPS per 30.09. Dalekovod na dan 30.09. mora imati cca 568.500.000 KN kapitala i rezervi, a na dan 31.03. imao ih je cca 430.500.000 KN … U kratko rečeno od 31.03. do 30.09. Dalekovod mora generirat preko 10.000.000 € dobiti …
Jel prošo dokap?
Danas se održava sjednica Uprave i Nadzornog odbora. Ishod dokapitalizacije im je danas već poznat. I o njemu uvelike ovisi kakve prijedloge će dati skoroj skupštini dioničara na razmatranje.
Potom će vjerovatno skupa sa prijedlozima biti objavljen i ishod dokapitalizacije i rok za drugi krug, ukoliko ga bude.
Čega ako bude? Drugog kruga? Normalno da bude. Evo ja nisam upisao sve, moja 2 prijatelja ništa. Dovoljno za drugi krug….
Čega ako bude? Drugog kruga? Normalno da bude. Evo ja nisam upisao sve, moja 2 prijatelja ništa. Dovoljno za drugi krug….
Bit će jedino ako prođe prvi krug! O tome se radi!
Pa ako nakon drugog kruga nije upisano 60 % dionica od ponuđenih onda dokap nije uspio. Ti hoćeš reći da mora biti 60 % nakon prvog kruga, gdje to piše?