DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 23:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uplatio danas ali ne sve. Ono što sam kupio zadnji dan po 27 kn nisam iskoristio uopće. I provizija je 2 % za neklijente banke, kak je to bilo teško napisati na forumu. Ukoliko uskoči poslić od 100 mil eura idem u drugi krug, inače ništa više.

Ova cijena me stimulira da kupim i stare i nove dionice, iako je namjera da se destimuliraju dokapitalizatori pošto je danas zadnji dan. Prije podne kupujem stare a poslije podne upisujem nove? LP![emo_smijesak]

Ova cijena me stimulira da kupim i stare i nove dionice, iako je namjera da se destimuliraju dokapitalizatori pošto je danas zadnji dan. Prije podne kupujem stare a poslije podne upisujem nove? LP![emo_smijesak]

One poslije podne bit će tvoje samo ako se upiše 3.600.000 kom novih dionica te za iste uplati najmanje 36.000.000 Kn …
Interes do prvotnog roka/plana za upis … nije bio baš neki… zar ne .. ili?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=51670
http://www.zse.hr/default.aspx?id=51723

@bananarama

Neki dan ste pisali da belje vrijedi 1kn.
Zanima me koliko po vama onda vrijedi dalekovod?
Ne moze dalekovod spasiti ni 5 dokapitalizacija, posla nema, nece niti biti tako skoro kako stvari stoje.
Sretno vam sa vasim dionicama po 10kn koje cete prodavati po 11kn ne bi li sto vise ublazili minus.
Na vasu zalost nasanjkani ste opet.

One poslije podne bit će tvoje samo ako se upiše 3.600.000 kom novih dionica te za iste uplati najmanje 36.000.000 Kn …
Interes do prvotnog roka/plana za upis … nije bio baš neki… zar ne .. ili?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=51670
http://www.zse.hr/default.aspx?id=51723

[/quote]
Prvi puta se sa Vama u potpunosti slažem. Zato trerba imati i jednih i drugih u omjeru 1:2 , odnosno duplo više postojećih od novih. Jer na ovoj cijeni nema prodaje, nije je bilo ni na 20 kuna. Tako da je potpuno jasno kakvi su apetiti postojećih dugogodišnjih dioničara. Oni ne ulaze u dokapitalizaciju da bi poslije prodavali po recimo 15-16 kuna nego da bi si smanjili prosjeke na barem 200-300 kuna.

@bananarama
pa nije valjda da doista mislite da ćete kupit Nove dionice po 10 Kn te iste prodavati po istoj cijeni trenutnih dionica na ZSE oznake DLKV-R-A … jer: koje će “oznake” biti nove dionice (ako upis novih bude uspješan)te kada će te nove dionice biti te pod kojom oznakom izlistane ne ZSE … naravno, ako budu…?

@zztop
Tocno! Stari dionicari (poput mene) ne dokupljuju da bi prodali po ca 30% visoj cijeni vec da ublaze prosjeke. Eto moje racunice – dokupio dodatnih 3k kom i umjesto da eventualno dignem 10-tak tisuca radije gledam novi prosjek drasticno spusten s 336 na 144kn. Daklem zelenbaci u tom je kvaka. Dakako da sam svjestan da mozda nece ni blizu 100 u narednu deceniju, ali ako je vec unutra otislo preko pola milje onda nek joj se pridruzi i ovih 30k …. ZSE je samo igra za “odabrane”, zar ne? … Pozz zajednici

Sto ako dokap. ne prodje? Vratiti ce vam uplaceno, a sto je sa dionicama placenim 2x kn koje su se kupovale za ostvarivanje prava kupnje po 10kn?
Cijena je trenutna dosta ispod 20kn i tu ce i ostati.
Pushing rodjo!

Sto ako dokap. ne prodje? Vratiti ce vam uplaceno, a sto je sa dionicama placenim 2x kn koje su se kupovale za ostvarivanje prava kupnje po 10kn?
Cijena je trenutna dosta ispod 20kn i tu ce i ostati.
Pushing rodjo!

Na svu sreću cijena Dalekovoda ne ovisi o par sitnih špekulanata kojima je trenutno omogućeno da se ovako prebacuju sa bidom i askom. Promet u zadnjih mjesec dana se prijašnjih godina ostvarivao u prvom satu trgovanja ovom dionicom. Tih par sto kuna što zaradite dobacujući se između sebe kada podijelite ni ne vrijedi toga truda sjedenja i “piljenja u monitor”. Toliko o trenutnom trgovanju na ZSE-u na ovoj i na još nekim dionicama od kojih su veći ulagači trenutno “digli ruke” i prepustili tržište burekdžijama!

Sada se sigurno pitate zašto cijena raste? Pa tko je mislio ići u dokapitalizaciju već je upisao dionice ili u najmanju ruku pripremio keš za danas, a tko nije to uradio do danas i neće! LP![emo_smijeh]

@bananarama
pa nije valjda da doista mislite da ćete kupit Nove dionice po 10 Kn te iste prodavati po istoj cijeni trenutnih dionica na ZSE oznake DLKV-R-A … jer: koje će "oznake" biti nove dionice (ako upis novih bude uspješan)te kada će te nove dionice biti te pod kojom oznakom izlistane ne ZSE … naravno, ako budu…?

ti znaš ili lupetaš? kod prijašnjih dokapitalizacija dionice su bile istih oznaka šta bi sad dio firme vrijedio 10 a dio 20,50…?? kn

@bananarama
raste? prosječna cijena je u odnosu na jučer narasla 0,12% … a jučerašnja cijena bila je najniža u proteklih godinu dana… [emo_naivan]

New Report

Close