DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 18:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Po koliko si kupio prije godinu dana? Valjda ispod 100 kn i to debelo. Lako je tebi pričati ovima što su kupili iznad 1000 pa i 1500 kn.

Mislio sam u vezi cmizdrenja. Nije isto da li si ostao bez polovnog Juge ili si uložio umjesto da kupiš stan i sad ostao bez dotičnog.A burza nije za nikoga isto kao ni smrt. Tj. za svakoga. Nitko nije sretan dok izgubi velike novce. Prisilio nas nije nitko ali da nas je opljačkao, je. I to na mnogim dionicama.

Mislio sam u vezi cmizdrenja. Nije isto da li si ostao bez polovnog Juge ili si uložio umjesto da kupiš stan i sad ostao bez dotičnog.A burza nije za nikoga isto kao ni smrt. Tj. za svakoga. Nitko nije sretan dok izgubi velike novce. Prisilio nas nije nitko ali da nas je opljačkao, je. I to na mnogim dionicama.

Ovako je to krenulo, sa mirovincima koji su trebali imati odlučujuću ulogu u Dalekovodu a onda ih je sve “podšišao” fond rizičnog (u ovom slučaju otetog) kapitala!
http://www.nacional.hr/clanak/109177/banke-novcem-umirovljenika-spasavaju-svoje-kredite-u-posrnulom-dalekovodu

I pitanje je kaj je sad bolje da dokap prođe, manja ili veća cijena na burzi? Vrag bi ga znao.

velika vjerojatnost da dokap neće proći, nema nikakvih objava, nekoliko puta kontaktirao banku, neki niti ne znaju za produžetke

Očigledno je da se trenutno prati odaziv ulagača na dokapitalizaciju. Čeka se istek roka pa tek onda možda bude i nekih objava. Ići ću u dokap. ali sa uplatom posljednji dan i to poslije podne. Najbolje bi bilo kada bi se odaziv mogao nekako “tempirati” između 60 i 65% u prvom krugu. Onda bi to bila poslastica za sve koji budu sudjelovali u prvom krugu. Puno je nepoznanica, ali dokapitalizirat se mora po ovoj ponuđenoj cijeni bez obzira na sva sr…. u prošlosti, drugog izlaza nema. Upitno je je li i to neki “izlaz”!

velika vjerojatnost da dokap neće proći, nema nikakvih objava, nekoliko puta kontaktirao banku, neki niti ne znaju za produžetke

ja sam uvjeren da dokap prolazi! jer ako dokap propadne to bi značilo da ulagači smatraju da je i 10 kn previše za dionice DLKV, a to je onda znak da većina dioničara vjeruju da će firma otići dovraga.

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@moller

a da prestanemo s trli-brli tričarijama? … koje objave? niti je uobičajeno niti potrebno izlaziti s objavama. Pa neće valjda objavljivati iz dana u dan kako teku uplate itd!? Svašta! … Čemu kontaktirati banku nekoliko puta? Ja sam bio jednom i obavio što mi treba. Službeno su objavljene obavijesti o produžetku roka i čekamo objavu kad taj rok prođe. A što se bankarskih službenika tiče – pa zar mislite da imaju posla samo s dioničarima dlkv? Većina od njih s tim niti je imala niti će imati posla, a kad zatreba dobiješ sve informacije i kako treba odrađen posao … Dajte se svi skupa saberite malo. Ponekad se u svojim godinama i s kapitalom uloženim na zse osjećam kao da sam u dječjem vrtiću … :-))

Dokapitalizacija prolazi u tišini, po planu, odaziv malih ulagača gotovo simboličan. Većina ni nezna za dokapitalizaciju. Ne prate burzu, nisu dobili nikakvu pismenu obavijest, nijedna dnevna tiskovina se nije raspisala o dokapitalizaciji. Sve u svemu “klasična hrvatska priča” – oderi narod u tišini.
Prognoziram odaziv maximalno između 60 – 70% u prvom krugu i to “zahvaljujući” velikim ulagačima, odnosno trenutnim velikim “pušioničarima” mirovinskim fondovima. Da nije bilo produžetka roka sve bi palo u vodu, zato se zadnjih dana prvog roka i tržilo na iznad 20 kuna jer su neki skužili da bi dokap mogao propasti. Na urgiranje mirovinaca rok je i produžen pa su mogli u međuvremenu natempirati prolaz dokapa.
Med i mlijeko za one u drugom krugu! LP!

Toliko papazjanija ovdje, a da nitko nije otkrio prag isplativosti špekulanata koji su kupovali po 20 da bi stekli pravo kupnje po 10…

Toliko papazjanija ovdje, a da nitko nije otkrio prag isplativosti špekulanata koji su kupovali po 20 da bi stekli pravo kupnje po 10…
njih cekamo na 15 kn [emo_namigusa]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kakav to IBAN treba ako nisi klijent Zabe?

New Report

Close