DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 09:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,74
5.434
1,453
3,72
3,74
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jel to počelo preuzimanje Dalekovoda?

ja mislim da bi u ovoj banani državi oni lako nas mogli preveslati i poništit dokap za nas male!! Nebi im bilo prvi put[emo_beztona]

ja mislim da bi u ovoj banani državi oni lako nas mogli preveslati i poništit dokap za nas male!! Nebi im bilo prvi put[emo_beztona]

ako upiše minimalno potreban broj (tj.%), dokap sigurno prolazi, a obzirom da se u dokapu kupuju dionice po svega 10 kn dok je na burzi dupla cijena tj. 20 kn, ne vidim nikakve mogućnosti da dokap ne uspije [emo_palacg]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Ajmo kolege, prodate po 21.50kn kupite po 10kn ili još debelo niže.
Ne može lakše?!?

kao da je netko odlučio da je dosta bilo masakriranja ove dionice?

who dares, wins

kao da je netko odlučio da je dosta bilo masakriranja ove dionice?

to će potrajati još koji dan tako da što više dioničara upiše dokap i da on uspije, a onda….

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

a šta onda? tu je važan dokap za velike igrače, a male tak i tak niko ništ ne pita. oni ni ne postoje na ovoj burzi jer da ih ima igrali bi na evidentne zicere.

who dares, wins

Ljudi nemojte zaboraviti da je četvrtak neradni tako da i to uzmete u obzir prilikom prodaje, jer inače bi Vam potrebni novac mogao kasniti na tekući ukoliko morate prodati postojeće da bi imali čime dokapitalizirati. T + 3
Ili je već nastupilo T + 2. Ne sjećam se kad je to trebalo stupiti na snagu.

Danas je zadnji dan za one koji misle prodati i za te novce dokapitalizirati jer datum namire je utorak. Mislim da T-2 važi negdje od 10.mj.

Danas je zadnji dan ko misli prodati da bi imao keš u utorak 24.zadnji dan za dokapitalizaciju, nova pravila T+2 tek od 6.10.2014.

vid'la žaba...

Kakav su ovo dali opoziv na ZSE? Prosvijetlite me?1[emo_zacudjen]

Nitko ništa, nevjerojatno. Član uprave prvo dokapitalizira a onda odustaje a komentara na forumu nema. U Zabi neznaju ništa o javnom pozivu, samo primaju uplate. Na e-mail koji je dat u pozivu nitko ne odgovara. Ako ovaj dokap prođe, to će za mene biti veliko čudo.

New Report

Close