DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Reci mi zašto su napisali krajnji rok za upis u sudski registar 12 mjeseci dok sam istovremeno čitao za jednu drugu dionicu 6 mjeseci( mislim hdel ili ddjh….)?

Gdje vi gledate top 10 sa konsolidatorom..na skdd još uvijek daju staro stanje, s onim “Parkovima”? to nitko da mi odgovori..

Gdje vi gledate top 10 sa konsolidatorom..na skdd još uvijek daju staro stanje, s onim "Parkovima"? to nitko da mi odgovori..

A da pogledaš, recimo pod DLKV-R-B…?

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Hvala!
Hm..kako sad to, tu mogu napraviti squeez out. Naše u dokapu će biti Dlkv-r-a. Jedna firme a 2 top 10? Nisam dosad sudjelovao ni u kakvom dokapu osim atln koji nije uspio.

Koliko sam ja prvi puta pročitao poziv u drugom krugu mogu sudjelovati samo oni koji u 1. krugu uplate sve na koliko imaju pravo. Da mi je znati što ti je cilj i tjeraš me da ponovo idem čitati poziv.

Pravo na drugi krug ostvaruju svi koji su sudjelovali u prvom krugu.Nigdje u pozivu nije navedeno da se ostvareno pravo u prvom krugu mora ostvariti u
potpunosti.Ali jasno je da u prvom krugu nema smisla uplaćivati više,u drugom
može i više!!!!!!

@Lojtra

Cisto iz znatizelje…zasto mislis da ce “vase” u dokapu biti DLKV-R-A…?

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Zato jer idemo u redovito tržište, tako piše u pozivu.

Nego može li netko točno objasniti razliku između r-a i r-b?

Lojtra@
Druga me stvar čudi! Zašto je onda tako malo dionica prodano po 20 iako ima kupnje na toj cijeni? Nije vrag da ulagači koji imaju pravo na dokap ne namjeravaju prodavati ove postojeće da bi kupili po 10.
To bi značilo da većina tih malih ulagača namjerava ići u dokap sa svježim novcem a istovremeno zadržati i svoje postojeće dionice. Onda to govori o izrazitoj potcijenjenosti ove dionice.
Konsolidatoru se poslije ove uspješne dokapitalizacije isplati dati ponudu i po 50 kuna za sve preostale dionice. Pošto će nakon eventualno uspješne dokapitalizacije biti vlasnici oko 60% svih tada važećih dionica a stekli su ih po 10 kuna. Ako ponude 50 kuna za preostale ispalo bi da postaju vlasnici cijelog Dalekovoda za manje od 30 kuna po dionici.

A možda ne vjeruju u dokap..imamo li gdje kakve podatke kako dokap teče?

Glavno pitanje: Da li je njima postavljen uvjet kod PSN da moraju i nama pružiti dokap. Ako nije, oni su već sada 100 % vlasnici( točnije cca 94 % prema podacima skdd) i zašto nam uopće daju dokap?

U slučaju da ću ići u dokap, to će biti zadnji dan. Zanima me samo da li si prije moram “napraviti” IBAN?

New Report

Close