Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
A dok stignu dionice na prodaju cijena će biti po 12 kn. Radije ću onda kupovati po 12 i imati dionice odmah ( i vidjet ću da li se uopće isplati ući) nego sada platiti po 10 i dobiti možda nikad. Sve je jasno, većina na forumu(možda i neki njihov igrač) nagovara na dokap a konsolidator će vjerojatno te novce spržiti na bog zna što.
Izgubio sam velike novce do sada na burzi ali ovaj dokap sada na Dlkv je najriskantija stvar što sam ikad vidio na burzi. Lakše sam ga 2007. kupovao po 1000 kn nego sada po 10. Nisam kupio mačka u vreći, firma je zarađivala, itd. A sada, jesi li ovi novi dali uopće kakvu naznaku nekog posla. Kolko znam nisu.
Ja sada na burzi sve dok pada dokupljujem, bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Prodam ih ujesen po 30-40 kn i onda ponovo kupim u proljeće od dokapitalizatora po 12-15 kn.
Jakog li druka!
Kolega ovo Vam je nakon dugi niz godina jedinstvena prilika da sasvim legalno, ulagački – a ne špekulantski zaradite neku veću kintu. Takvih prilika nije bilo ni kada se Ledo dokapitalizirao po 8000.
Ja se nadam da će što manji broj dioničara u prvom krugu upisati dionice a da ipak pređe prag od 60%. Drugi krug će biti pravi “mljac, mljac” za nas koji upišemo u prvom krugu. LP!
Prilika da legalno zaradite novce!
Ajme kolega pa vi stvarno neshvaćate koliko je ovdje ljudi nelegalno izgubilo novce da bi sad vi i taj kontaminator legalno zaradili. Ovo su “krvavi dijamanti”.
I slažem se, iskoristite vi ovu priliku jer ovakve prilike se dešavaju samo u ovakvim državama ali zato nam i je kako je, porezi rastu.
Prilika da legalno zaradite novce!
Ajme kolega pa vi stvarno neshvaćate koliko je ovdje ljudi nelegalno izgubilo novce da bi sad vi i taj kontaminator legalno zaradili. Ovo su "krvavi dijamanti".
I slažem se, iskoristite vi ovu priliku jer ovakve prilike se dešavaju samo u ovakvim državama ali zato nam i je kako je, porezi rastu.
Pričate o gubicima i prevarama nama koji smo na ZSE-u od 2007! Nagledali smo se i naslušali, doktorirali na tu temu. Ovo je po sistemu “ukrali smo pa će mo i Vama malo dati samo da šutite”.
koji je zadnji dan da uplatim u ZB hvala
Nove Dionice upisuju se pisanom izjavom – upisnicom (dalje: Upisnica). Nove dionice upisuju se i uplaćuju po nominalnoj vrijednosti dionice, u iznosu od 10,00 kuna. Razdoblje uplate jednako je Razdoblju upisa. Upisane dionice u I. krugu dioničari su dužni uplatiti u cijelosti na poseban račun broj: HR17 2360 0001 3000 8611 7 koji je za potrebe uplate dionica otvoren kod Zagrebačke banka d.d., najkasnije do 24.06.2014. do 23:59 sati, s tim da se valjanom uplatom smatraju isključivo uplate zaprimljene u korist gore navedenog računa do 24.06.2014. do 23:59 sati (dalje: Krajnji rok prispijeća uplate).
Kako ce oni znati koliko ja imam dionica i s tim dozvoliti upis novih? I drugo: hoce li te nove biti oznacene s dlkv-r-b
ovo je smjeh isti na asku i bidu 100% , i nema šanse da ovaj na asku nece uzet 4 lipe manje od traženog nego sili na prodaju ,čak mislim da će i zgibat ako ga načnu. samo glasno komentiram
Kako ce oni znati koliko ja imam dionica i s tim dozvoliti upis novih? I drugo: hoce li te nove biti oznacene s dlkv-r-b
javite se u bilo koju poslovnicu ZABE, imaju spisak dioničara iz Dalekovoda sa brojem dionica koje posjedujete, ako Vas nema na spisku, javite se direktno u Dalekovod, g. Ivana Šimić ili g. Mario Hojan [emo_palacg]
Ponovo čitam poziv i ponovo se smrznem..
1. prije drugog kruga bit će objavljen rok vraćanja uplate ako dokap ne uspije..dakle mogu napisati 1 dan ili 10 godina
2. poslije piše da se novci vraćaju nakon 7 dana od upisa
3. na kraju piše da ukoliko povećanje temeljnog kapitala ne uspije u roku 12 mjeseci da izdavatelj bez odlaganja vraća novce
4. Pa zar novci odmah idu Dalekovodu, zar ne ostaju u banci dok sve ne bude gotovo? Što ako nas opljačkaju?
Previše nepoznanica, tak da sam gotovo siguran da dokap neće uspjeti i zato ljudi kupuju radije sada na burzi po 20 kn.
U drugom krugu se može uolatiti i više.
Ako dioničar sudjeluje u prvom krugu uplati i jednu dionicu,ostvario je pravo da
sudjeluje i u drugom krugu.I može uplatiti ne više od ukupog broja dionica koje nisu upisane u prvom krugu tako da se može dogoditi da u drugom krugu bude veća
potražnja od ponuđenog broja dionica.
Svatko će moći uplatiti više,a broj dionica će biti određen prema visini uplate.
Ako npr.potražnja bude tri puta veća od ponuđenog broja dionica svaki kupac će ostvariti trećinu uplate u dionicama..Ostatak od dvije trećine uplaćenog novca bi mu trebalo biti vračeno u roku od osam dana nakon utvrđenih prava drugog kruga.
Dionice će se pripisati dioničarima nakon sudske registracije koja će ići jako
brzo jer je ova dokapitalizacija bez prospekta,a u okviru predstećajne nagodbe.
Bitno je da u prvom krugu ne plačate ni jednu dionicu više,jer se eventualni
višak uplate neće moći koristiti za drugi krug.
Dakle,prvi krug točno a može i manje,drugu krug maksimlno i puno više.Dakle,ova dokapitalizacija je nešto najpoljnije što je ponuđeno malim dioničarima.
U očekivanju meda i mlijeka !!!!!!