DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A i to je istina. Ko zna za što će iskoristiti lovu. Možda za godinu dana naprave novu dokapitalizaciju za samo određene dioničare po 1 kn. Sličan scenarij smo imali od strane fgs-ova u centar banci. Na svu “sreću” otišla je u stečaj prije nego što su uspjeli sprovesti taj novi dokap.

Do kada je dokap, da ne tražim? Hvala!

cijena se kroz period dokapa održava na 18-19 kn jer da već sada padne prema 10 kn dokap bi propao jer ne bi bilo zainteresiranih, a ovako ljudi kalkuliraju da im se isplati ići u dokap po 10 kn

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

neću komentirat kakva je trenutna cijena i kakva bi trebala biti

ali najviše naricanja je bilo od strane nas malih da smo opelješeni jer nismo u mogućnosti dokapitalizirat na način na koji to čini konsolidator.

evo sad možemo i nismo zadovljni… mislimo li mi da naši novci vrijede više od njihovih.

upisat ću svu raspoloživu količinu
ulaz na 64*1000 + dokup po 10*1632 eto vidimo se na 30 poslije dokupa
🙂

Dali bi danas kupio po 64 kn da si znao što te čeka? I nakon dokupa si u pušingu. A da bi koliko toliko sačuvao svoj udjel moraš ići u dokap. A na onu vašu izjavu da novci malih dioničara manje vrijede od velikih neću uopće niti komentirati. Ta izjava neka govori sama za sebe.

Ja danas riješio dokapitalizaciju. Zadnji dan vam je 24.06. a za sljedeći krug se još ne zna, mora proći prvi.

ima li uzročno-posljedične veze između sve većeg broja ulagača koji su upisali ovih dana dionice u dokapu po 10 kn i pada cijene dionice DLKV na burzi??

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@dijoničar

potpuno si u pravu da u dokap idem da si smanjim pušing.

a veli i mali pa novci su novci, ok …. to je hipotetski izrečeno jel ispada da nama nikad nije dobro.
kad su konsolidatori ulazili s 150 milja onda smo prevladavali s komentarima da su za malo dobili puno. sad nam opet ne valja kad se možemo upisat po 10. jer u dane kad je objavljeno da ide dokup cijena se vrtila od 22 do 25 a nikakve druge info nije bilo. 25*1000 plus 10*1632 eto prosjeka…. svi koji izlaze ispod ili nisu znali tada ili ne znaju sada.
nista drugo ne tvrdim
[emo_smijeh]

ima li uzročno-posljedične veze između sve većeg broja ulagača koji su upisali ovih dana dionice u dokapu po 10 kn i pada cijene dionice DLKV na burzi??

Normalno da ima! Ljudi prodaju da bi imali novac za dokapitalizaciju. Cijena će naglo početi rasti tek poslije 20.06. jer do tada tko bude morao prodat će i po 15 da bi dokapitalizirao po 10. Ovi glavonje iz uprave čak i ako ugovore neki posao do tada neće to davati u javnost sve iz razloga da se upiše što manje dionica.

A dok stignu dionice na prodaju cijena će biti po 12 kn. Radije ću onda kupovati po 12 i imati dionice odmah ( i vidjet ću da li se uopće isplati ući) nego sada platiti po 10 i dobiti možda nikad. Sve je jasno, većina na forumu(možda i neki njihov igrač) nagovara na dokap a konsolidator će vjerojatno te novce spržiti na bog zna što.
Izgubio sam velike novce do sada na burzi ali ovaj dokap sada na Dlkv je najriskantija stvar što sam ikad vidio na burzi. Lakše sam ga 2007. kupovao po 1000 kn nego sada po 10. Nisam kupio mačka u vreći, firma je zarađivala, itd. A sada, jesi li ovi novi dali uopće kakvu naznaku nekog posla. Kolko znam nisu.
Ja sada na burzi sve dok pada dokupljujem, bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Prodam ih ujesen po 30-40 kn i onda ponovo kupim u proljeće od dokapitalizatora po 12-15 kn.

A dok stignu dionice na prodaju cijena će biti po 12 kn. Radije ću onda kupovati po 12 i imati dionice odmah ( i vidjet ću da li se uopće isplati ući) nego sada platiti po 10 i dobiti možda nikad. Sve je jasno, većina na forumu(možda i neki njihov igrač) nagovara na dokap a konsolidator će vjerojatno te novce spržiti na bog zna što.
Izgubio sam velike novce do sada na burzi ali ovaj dokap sada na Dlkv je najriskantija stvar što sam ikad vidio na burzi. Lakše sam ga 2007. kupovao po 1000 kn nego sada po 10. Nisam kupio mačka u vreći, firma je zarađivala, itd. A sada, jesi li ovi novi dali uopće kakvu naznaku nekog posla. Kolko znam nisu.
Ja sada na burzi sve dok pada dokupljujem, bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Prodam ih ujesen po 30-40 kn i onda ponovo kupim u proljeće od dokapitalizatora po 12-15 kn.

ako ih mi nikada ne dobijemo tj. ako se ne provede dokapitalizacija, onda ih ni ti vjerojatno nećeš moći kupiti po 12 kn…odnosno kad ih ti budeš imao po 12kn imat ćemo ih i mi po 10 kn

bio danas u banci i pošto nemam račun u ZABI na skoro 5000 kn, provizija na uplatu je skoro 100 kn, pa mi je ženska predložila da mi netko tko ima otvoren račun u zabi uplati na moje ime…tako da ne morate plaćati skupe provizije zabi, nego dovoljno je samo imati nekoga s računom u zabi da vam uplati

New Report

Close