Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
evo lagane prilike. prodaš 1150 dionica po 19,20 i onda kupiš po 10kn a sigurno i debelo niže.
Di ćeš lakše, jel tako kolege (znaju na koga mislim).
sa malo keša na silu se gura cijena nazad na 20 kn, kao da će to promijeniti činjenicu da su upisi za dokap u tijeku i da će dosta brzo na burzu doći milijuni dionica koje će biti plaćene samo 10 kn
osobno jedva čekam da mogu raspolagati sa novim dionicam od 10,00 kn i da ih “poklonim” nekome od forumaša po 10,50kn, a one što sam kupio po 275,00 ću čuvati slijedećih 10 godina da dođem do 0, čak mislim da će ovaj model primjeniti i on što su kupili preko 30 mil.kn, prodaja će se odvijati pod kodnim nazivom “sve za forumaše”[emo_smijeh]
ma ne razumiješ ti to kolega Moller. Sad će ti znalci objasniti što da napraviš da ti ulaz više ne bude 275kn nego 10kn.
Samo čekaj, kreću dečki.
osobno jedva čekam da mogu raspolagati sa novim dionicam od 10,00 kn i da ih "poklonim" nekome od forumaša po 10,50kn,
nije bitno da li ćeš to napraviti i još par forumaša, već koliki će to napraviti od više stotina ulagača dokapitalizatora po 10 kn
Znam da ne vrijedi, ali…
NE POSTOJE DOKAPITALIZATORI PO 10KN KOJI JE PRETHODNO NISU KUPILI PO 25-1900KN!!!
Većina od tih koji dokapitaliziraju imaju ulaz veći od 100kn!!! Većina.
ma ne razumiješ ti to kolega Moller. Sad će ti znalci objasniti što da napraviš da ti ulaz više ne bude 275kn nego 10kn.
Samo čekaj, kreću dečki.
ako se odlučim na prodaju po 10 kn imate pravo prvokupa obzirom na savjetodavnu ulogu [emo_smijeh]
Ova ZABA je genijalna za upis. Ako ovdje upise 5% ljudi bit ce ale ale. E das im maticni,a njima treba OIB i to je visa matematika. Broj dionica za upis po meni ispada da sam dobio vise nego sto me pripada. Racun za povrat treba imat IBAN broj racuna sa kartice nije dovoljan.Pa ajde u drugu banku jer oni ne znaju kako od broja racuna i imena banke napravit IBAN. Ma genijalno. Izgubija 2 i po ure i jos nisam gotov. U svakom slucaju u poslovnicu ZABE u Splitu u Gundulicevoj nemojte ici.Jutros im je bio jos jedan dionicar ali oni to nista ne razumiju za sada. Njima je sve to novo. Hebiga naucili ljudi radit doneses pare i polozis na racun,a ovo je ipak visa matematika.
oprostite, ali dali mi netko moze objasniti kako se uplacuje novac za dokapitalizaciju. imam manji broj dionica od dlkv i nisam bas u toku. Hvala
evo jedna informacija i usput pitanje…jedan kolega je jučer uplaćivao u Zabi za prvi krug dokapitalizacije i na krjau ga je ženska pitala dali želi sudjelovati u drugom krugu…on je rekao da želi i onda je ona tamo valjda nešto pogledala i rekla mu da ne može sudjelovati u drugom krugu…pa usput da pitam, dali postoje kakva ograničenja za sudjelovanje u drugom krugu? tj. dali je još netko imao takva iskustva?
oprostite, ali dali mi netko moze objasniti kako se uplacuje novac za dokapitalizaciju. imam manji broj dionica od dlkv i nisam bas u toku. Hvala
u bilo kojoj zagrebačkoj banci dođeš s osobnom i novcem i oni ti kažu koliko imaš pravo dionica kupiti i onda sukladno tome uplatiš potreban iznos
izgleda da su dioničari s pravom na dokap napokon skontali da im se isplati sad prodati dionice po 19-20 kn pa s tom istom lovom kupiti u dokapu (1.krug, a možda i 2.krug) duplo dionica po 10 kn [emo_smijeh]
evo jedna informacija i usput pitanje…jedan kolega je jučer uplaćivao u Zabi za prvi krug dokapitalizacije i na krjau ga je ženska pitala dali želi sudjelovati u drugom krugu…on je rekao da želi i onda je ona tamo valjda nešto pogledala i rekla mu da ne može sudjelovati u drugom krugu…pa usput da pitam, dali postoje kakva ograničenja za sudjelovanje u drugom krugu? tj. dali je još netko imao takva iskustva?
Onda ženska nema pojma. Pročitaj si poziv tamo ti piše sve.