DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 03:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako i kad dokapitalizacija prođe, neće biti kupljenoga prosjeka za manje od 15kn (većina osim Kontaminatora će imati 20-150kn).
Tebi je čudo da će se nakon dokapitalizacije prodavati po 13, 14,…kn, a vjerojatno ti je da će se prodavati ispod 10kn.
Svaka čast na realnom razmišljanju.

Ako i kad dokapitalizacija prođe, neće biti kupljenoga prosjeka za manje od 15kn (većina osim Kontaminatora će imati 20-150kn).

možeš to tako gledati..
a možeš i na način da sada prodaš npr. 1000 komada po 18 kn i kasnije za taj isti novac kupiš osjetno veću količinu dionica po 10 kn ili kupiš istu količinu dionica koju si imao ranije, a razliku staviš u džep
sve je stvar gledanja

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

možeš to tako gledati..
a možeš i na način da sada prodaš npr. 1000 komada po 18 kn i kasnije za taj isti novac kupiš osjetno veću količinu dionica po 10 kn ili kupiš istu količinu dionica koju si imao ranije, a razliku staviš u džep
sve je stvar gledanja
[/quote]
Jel se vi kolega šalite ili???
Prodaš sada po po 18 pa kupiš kasnije po 10???
Kada to kasnije? Pa pravo na dokapitalizaciju po 10 ne vrijedi više. Svi koji nisu prodali po 26 mislite da će vama prodavati poslije dokapitalizacije po 10. Pa njima će prosjek biti upravo ovih 18 kuna. Svaki iole normalan investitor ako nije prodao po 26, mora ići u dokap inače je svjesno lud.

Ne radi se o gledanju, nego o matematici.

Ne radi se o gledanju, nego o matematici.

poanta je da li ćeš na kraju dokapa imati više dionica u mojoj ili u tvojoj varijanti? to je jedino bitno, sve ostalo ne igra ulogu

@banana

pa jasno da se SADA ne isplati kupovati dionice DLKV na burzi jer ne nose pravo dokapa…ali pročitaj još par puta moj post pa ćeš možda shvatiti što sam želio reći. ne da mi se opet objašnjavati

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Dobro je nedavno lopina ovdje napisao da treba čekati zadnji dan pa onda procijeniti da li uplatiti novac za dokap ili ne. Do tada bi se svašta moglo izdešavati. Uglavnom tko god je zaglavio u dionici sa pravom na dokap mora, odnosno prisiljen je upisati dionice inače mu je investicija totalna pušiona bez toga. I osobno ću tek zadnji dan ili predzadnji doznačiti lovu za dokap, do tada neka lijepo “sjedi na računu”. Pozdrav do dana isteka upisa ili do prekida upisa – i to je moguće!

evo nešto o telegri.

Najbolji mali izvoznik Šestan Busch, najbolji veliki Pliva

who dares, wins

sa malo keša na silu se gura cijena nazad na 20 kn, kao da će to promijeniti činjenicu da su upisi za dokap u tijeku i da će dosta brzo na burzu doći milijuni dionica koje će biti plaćene samo 10 kn

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

Nitko je neće (osim Kontaminatora) moći kupiti po 10kn.
Pardon, i onih koji su je kupovali po 25-1900kn.
Sad se i sam ponavljam.

goblyn3@
Isto tako se sa malo keša – na silu – nagurala na 18![emo_smijeh]
Tržište rijetko “igra” onako kako ti “sviraš”!

Nitko je neće (osim Kontaminatora) moći kupiti po 10kn.
Pardon, i onih koji su je kupovali po 25-1900kn.
Sad se i sam ponavljam.

masa ulagača će kupovati po 10kn u dokapu, kolega je gore lijepo objasnio, tko dobro odigra imat će na kraju lijepu zaradu ili veći broj dionica

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

Nije baš neka likvidnost da bi se igranjem moglo značajnije zaraditi.

New Report

Close