Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,75 | 17.428 | 4,653 | 3,72 | 3,76 | 0,53% |
@igrač
ne laprdaj, svi koji smo se iskipali zadnjih dana oko 20 kn pa ćemo kupovati po 10 kn i te kako ćemo imati novi ulaz po 10 kn! pa čak i ostali koji još nisu prodali kad kupe nove dionice po 10 kn i te kako će imati računicu prodavati nove dionice iznad 10 kn, a sa starima čekati kad i ako se cijena jednom vrati na 20 kn!
ti i da si kupio po 24kn (a nisi!), kažeš prodaš po 20kn, kupiš po 10kn i onda prodaš po 11kn.
Odličan si. Bravo majstore. Završili smo ti i ja.
nakon prodaje dionica DLKV po dvadesetak kuna, lovu od prodaje pametni će zavrtjeti na drugim dionicama i time pokriti taj manji gubitak ostvaren prodajom, pa će ostvariti čistu dobit kasnijom kupnjom na dokapu po 10 kn i prodajom na 12-15 kn…ali to je za tebe viša matemtika pa nema smisla s tobom gubiti vrijeme…adio!
Zanimljivo za pročitati. Vidi se da se radi, poslovi koji nisu objavljeni na ZSE samo u Sloveniji par mil. eura, Latvija …..
http://www.dalekovod.com/EasyEdit/UserFiles/pdf/dalekovod_glasnik.pdf
kolega kosor ne zna da nitko nema ulaz na 10kn (osim "Kontaminatora") ili se pravi lud.
što od toga kolega kosor?
Konsolidator je svoj paket stekao u obliku DLKV-R-B vrijednosnih papira. Posjeduje 94,62 % istih i prepostavljam da nisu izlistani na burzi jer se tim paketom vjerojatno nikad neće ni trgovati ”na komad”.
Koliko vidim u raspravama ovdje se olako preko toga prelazi.
Konsolidator je svoj paket stekao u obliku DLKV-R-B vrijednosnih papira. Posjeduje 94,62 % istih i prepostavljam da nisu izlistani na burzi jer se tim paketom vjerojatno nikad neće ni trgovati ''na komad''.
Koliko vidim u raspravama ovdje se olako preko toga prelazi.
uopće se ne vodi rasprava o paketu konsolidatora od 10 kn, nego o paketima dionica koje će kupovati svi ostali dioničari po 10 kn i kojima će se bez problema trgovati na burzi
I što misliš koliko tih u DLKV-R-A će stečene dionice odmah ići utapat za sitniš? Možda mirovinski fondovi s abnormalnim ulaznim proscjecima, telegra, dobrovoljni fondovi, razni Parkovi ili sam Dalekovod dd ?
Imaš uvid u stanje svih dioničara, znaš po koliko su svi redom ispod top10 kupovali, koliki će prosijek imati nakon dokapa i s čime bi bili zadovoljni ?
Ja mislim da ti zapravo i nemaš nekog pravog pojma i sve što ti je na pameti temelji se na ovim zadnjim sitnim dodavanjima ispod 25
Da kako da ne. Ljudi su kupovali po 27 kn da bi dokapitalizirali po 10 i onda vama prodavali po 10 , kako da ne. Većina će ih čuvati a fondovi će kupnjom dizati cijenu.
kolege, ja sam pokušao. odustanite i vi.