DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 10:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,75
17.428
4,653
3,72
3,76
0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@igrač
ne laprdaj, svi koji smo se iskipali zadnjih dana oko 20 kn pa ćemo kupovati po 10 kn i te kako ćemo imati novi ulaz po 10 kn! pa čak i ostali koji još nisu prodali kad kupe nove dionice po 10 kn i te kako će imati računicu prodavati nove dionice iznad 10 kn, a sa starima čekati kad i ako se cijena jednom vrati na 20 kn!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

ti i da si kupio po 24kn (a nisi!), kažeš prodaš po 20kn, kupiš po 10kn i onda prodaš po 11kn.
Odličan si. Bravo majstore. Završili smo ti i ja.

nakon prodaje dionica DLKV po dvadesetak kuna, lovu od prodaje pametni će zavrtjeti na drugim dionicama i time pokriti taj manji gubitak ostvaren prodajom, pa će ostvariti čistu dobit kasnijom kupnjom na dokapu po 10 kn i prodajom na 12-15 kn…ali to je za tebe viša matemtika pa nema smisla s tobom gubiti vrijeme…adio!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

http://hr.seebiz.eu/covic-peterzilnik-lesic-i-ruzdak-u-no-u-dalekovoda/ar-88221/

Zanimljivo za pročitati. Vidi se da se radi, poslovi koji nisu objavljeni na ZSE samo u Sloveniji par mil. eura, Latvija …..
http://www.dalekovod.com/EasyEdit/UserFiles/pdf/dalekovod_glasnik.pdf

kolega kosor ne zna da nitko nema ulaz na 10kn (osim "Kontaminatora") ili se pravi lud.
što od toga kolega kosor?

Konsolidator je svoj paket stekao u obliku DLKV-R-B vrijednosnih papira. Posjeduje 94,62 % istih i prepostavljam da nisu izlistani na burzi jer se tim paketom vjerojatno nikad neće ni trgovati ”na komad”.
Koliko vidim u raspravama ovdje se olako preko toga prelazi.

Konsolidator je svoj paket stekao u obliku DLKV-R-B vrijednosnih papira. Posjeduje 94,62 % istih i prepostavljam da nisu izlistani na burzi jer se tim paketom vjerojatno nikad neće ni trgovati ''na komad''.
Koliko vidim u raspravama ovdje se olako preko toga prelazi.

uopće se ne vodi rasprava o paketu konsolidatora od 10 kn, nego o paketima dionica koje će kupovati svi ostali dioničari po 10 kn i kojima će se bez problema trgovati na burzi

I što misliš koliko tih u DLKV-R-A će stečene dionice odmah ići utapat za sitniš? Možda mirovinski fondovi s abnormalnim ulaznim proscjecima, telegra, dobrovoljni fondovi, razni Parkovi ili sam Dalekovod dd ?

Imaš uvid u stanje svih dioničara, znaš po koliko su svi redom ispod top10 kupovali, koliki će prosijek imati nakon dokapa i s čime bi bili zadovoljni ?

Ja mislim da ti zapravo i nemaš nekog pravog pojma i sve što ti je na pameti temelji se na ovim zadnjim sitnim dodavanjima ispod 25

Nitko ne piše je li uplatio dokap???

Da kako da ne. Ljudi su kupovali po 27 kn da bi dokapitalizirali po 10 i onda vama prodavali po 10 , kako da ne. Većina će ih čuvati a fondovi će kupnjom dizati cijenu.

kolege, ja sam pokušao. odustanite i vi.

da li je itko dobio kakvu pisanu obavijest na kućnu adresu?

who dares, wins

New Report

Close