Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,71 | 29.749 | 8,013 | 3,70 | 3,76 | 3,87% |
Ma, ni na jednoj dionici ne objavljuju danima ni jedan posao, sve je to dio igre, sustavno rušenje. Sve će im to bog naplatiti, znam to sigurno. Ne možda njima ali njihovoj djeci da, što će za njih biti gore.
Nekako je uvijek na Dalekovodu dan-dva prije objave većeg ugovorenog posla cijena ronila i ispitivalo se koliko dugo može izdržati pod vodom. Vjerovatno se povijest ponavlja i ovaj puta![emo_smijesak]
Itekako ima novca na burzi, više nego ikada. No znate da su ljudi pohlepniji čim su bogatiji i takvi čekaju u zasjedi sa neviđenim kešom. Baš suprotno, mislim da to neće dugo trajati, neko će puknuti netko od njih a onda će i svi ostali krenuti u kupnju a mi forumaši među zadnjima. Pravimo se najpametniji a zadnji prodajemo i zadnji kupujemo.
Slažem se sa svime, a sa zaključkom pogotovo
Ovaj pad je potaknula ona jedna dionica po bidu jer ljudi nemaju gledalice a broker ih vara, tj. prešućuje istinu. Glupo ali istinito.
Ljudi prodaju jer bude kuna oslabila, onda pak zato jer bude kuna ojačala. Važi za sve dionice. Svi ludi, needucirani…al barem ćemo se očistiti od takvih, nikad se više neće vratiti na burzu. A imaju i huškače na forumu, ima i Toda svoje igrače na forumu, a ništa odoh ja na pivo.
Ovaj pad je potaknula ona jedna dionica po bidu jer ljudi nemaju gledalice a broker ih vara, tj. prešućuje istinu. Glupo ali istinito.
glupo jest, istinito nije…zar ti doista misliš da današnji ulagači još uvijek nemaju gledalice kad ih nude svi brokeraji i to bez naknade?!? priznaj sam sebi da si pogriješio u procjeni i popušio, sad gledaj minimizirati gubitak umjesto bjesomučnog štancanja postova
glupo jest, istinito nije…zar ti doista misliš da današnji ulagači još uvijek nemaju gledalice kad ih nude svi brokeraji i to bez naknade?!? priznaj sam sebi da si pogriješio u procjeni i popušio, sad gledaj minimizirati gubitak umjesto bjesomučnog štancanja postova
[/quote]
Kako da smanji gubitak jedino rasprodajom dionica koje su svaki da jeftinije a kraj se još ne nazire.
Kad će više ta objava?[emo_smijeh]
Razgovaram s ljudima. Od desetorice koji ulažu samo jedan ima gledalicu i čita forume. Ostali katkad pročitaju cijene u novinama. Kad prodaju pitaju brokera osnovne stvari, zadnja cijena, kupnja, prodaja, i lupe po bidu ili asku bez stavljanja naloga.
Pola Bosne je pod vodom. Tko će raditi dalekovode?
Da se razumijemo, nije da se veselim nečijoj nesreći, samo navodim činjenice.