DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 21:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,71
29.749
8,013
3,70
3,76
3,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vidim , dok me nije bilo da ste izmasakrirali dionicu. Sad se ja pitam tek tko će dokapitalizirati ako može kupiti sad po 19-20 kn. Po toj cijeni se i ja sutra priključujem kupnji.

1. Ništa iznad 17kn me ne iznenađuje,s obzirom na najmanji tržišni prosjek kupljenih dionica kad se uzme u obzir i buduća dokapitalizacija.
2. Upravo nedokapitalizacija je i cilj Kontaminatora.
Dakle, čekam na 17kn (drugo je pitanje da li ću dočekati).

@Vargavlado
Vrijeđaš a ne razumiješ što sam napisao
Napisao sam da ćeš platiti po 10kn dionice koje dokapitaliziraš a ti na to odgovoriš ne po 10 nego još niže. Dakle gluposti pišeš ti.
Niža može biti cijena na burzi dok ćeš moći raspolagati dionicama. U tom slučaju neće ti odbiti dokapitalizaciju a ako će biti cijena 50 kn sigurno će ti odbiti dokapitalizaciju. U svakom slučaju pušiona. Dakle bolje je kupiti dionice na burzi. Prodaju ovi koji idu u rizik sa dokapom. Po mom sudu prenisko, ne računaju rizik kao da je to sigurno.
Sam kažeš da je cilj Konsolidatora da im je cilj nedokapitalizacija. Dakle svi kupujmo na burzi..ali nećemo moći po ovim cijenama više.Ovo je odgovor Igraču.

izgleda da su imale pravo kolege koje su procijenile da će nakon isteka roka za kupnju zbog dokapa po 10 kn, cijena otklizati na 15-17 kn i tu se stabilizirati

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

rekao sam šta im je cilj, nisam rekao da će uspjeti.

Nije li dražba svaki puta kada je kupnja na višoj cijeni nego prodaja? Danas vidim i na ptkm i na dlkv je ali prekjuče na dlkv nije bila. Može li to netko objasniti? Hvala!

Jaki igrači na kupnji čekaju slabiće na prodaji.[emo_vrtimise]

Nema svježeg novca na burzi pa nije ni čudo da je sve cjenovno devastirano. Kakvi fundamenti, kakve tehnikalije, kakvo poslovanje, sve Vam to trenutno nema nikakve veze sa stvarnošću. Cijene na svim “frituljama” mogu kud god netko sa iole malo keša poželi. Naravno više prema dole nego prema gore. Nema tome još dugo kraja!

Itekako ima novca na burzi, više nego ikada. No znate da su ljudi pohlepniji čim su bogatiji i takvi čekaju u zasjedi sa neviđenim kešom. Baš suprotno, mislim da to neće dugo trajati, neko će puknuti netko od njih a onda će i svi ostali krenuti u kupnju a mi forumaši među zadnjima. Pravimo se najpametniji a zadnji prodajemo i zadnji kupujemo.

Itekako ima novca na burzi, više nego ikada. No znate da su ljudi pohlepniji čim su bogatiji i takvi čekaju u zasjedi sa neviđenim kešom. Baš suprotno, mislim da to neće dugo trajati, neko će puknuti netko od njih a onda će i svi ostali krenuti u kupnju a mi forumaši među zadnjima. Pravimo se najpametniji a zadnji prodajemo i zadnji kupujemo.

Vidi se koliko je novca na burzi dionice padaju iz dana u dan i svima su i dalje preskupe.

Nekako je uvijek na Dalekovodu dan-dva prije objave većeg ugovorenog posla cijena ronila i ispitivalo se koliko dugo može izdržati pod vodom. Vjerovatno se povijest ponavlja i ovaj puta![emo_smijesak]

Kolega, na brokerskim računima su novci, znam par velikih igrača koji čekaju..osobno ih poznam..da ne navodim tu imena..naravno da čekaju kad jadnici sve jeftinije prodaju..ja sam nadokupljivao po duplo višim cijenama ali što je tu je. Ali pitanje tko će od njih dočekati, moraju biti stalno ko na igli…ja to neću.

New Report

Close