Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,71 | 29.749 | 8,013 | 3,70 | 3,76 | 3,87% |
imam pitanje
Kako su najavljena mnoga delistiranja dionica s ZSE, moje je pitanje da li se to može dogoditi s Dalekovodom?
Prije ili poslije moguće dokapitalizacije.
Ili da budem još jasniji.
Kako da znam da u tvrtku u koju ulažem neće biti sutra delistirana s ZSE i koji su to uvjeti koje to omogućuje.
Hvala na odgovoru.
lp
lopina jesu li na konju sad ovi koji prodaju po sadašnjoj cijeni i čekaju ove po 10 kuna od dokapitalizacije !?
imam pitanje
Kako su najavljena mnoga delistiranja dionica s ZSE, moje je pitanje da li se to može dogoditi s Dalekovodom?
Kako da znam da u tvrtku u koju ulažem neće biti sutra delistirana s ZSE i koji su to uvjeti koje to omogućuje.
Hvala na odgovoru.
lp
naravno da je moguće.ali već bi bio neki insider, pa bi konjica pomalo izlazila …
Lopina tvoj slučaj nije mjerodavan…malo tko je uspio kupiti-prodati po 3 kn razlike, većini je razlika 6-8 kn, njima se ne isplati prodavati. A oni koji su kupovali po 30kn, 50, 150, 300, 500, 1000, 1500, 1950kn…oni sigurno sad neće prodavati da bi imali za dokap jer se boje da će ostati bez “starih” dionica i mogućeg dokapa. Njihov ulog je jaaako velik. I ja sam među njima pa znam.
lopina jesu li na konju sad ovi koji prodaju po sadašnjoj cijeni i čekaju ove po 10 kuna od dokapitalizacije !?
Jesu,i to na araberu,ali možda konj slomi nogu(ako ne bude dokapitalizacije).
Med i mlijeko teče onima koji su noćili u hotelu Dalekovod,točno na dan 16.05.2014.
Platiti ćeš po 10 kn a da li ćeš dobiti robu, kad ili ikad? Nekima nije dosta milion put napisati.
Veću glupost na poslovnom nisam još pročitao ne po 10 nego možda i jeftinije kad se pojave sve te silne dionice na burzi a kupaca gotovo da i nema.
imam pitanje
Hvala na odgovoru.
lp
Za sada su Kolonizatori izvršili prvo obečanje,tj dokapitalizacija za sve dioničare po hitnom postupku.
Kolonizator nije ušao u Dalekovod da bi tu bio desetlječima.Oni su u vlasništvu fonda rizičnog kapitala koji ima cilj da otprilike u pet godina stavi firmu u problemima na čvrste noge/jedna je već prošla/ i tada proda svoj udio sa što većoćom zaradom.Da li će to prodati jednom kupcu ili kroz javnu ponudu/sjetite se MAGMA/,ako prolazi bolje.Za tri četiri godine možda na ZSE budu puhali slični
vjertrovi kao 2007.pa mislim da DLKV neće u delisting.
Imao bi protupitanje:
Da li će DLKV sa 25 mil dionica,sa MCAP većim od 500 mil kn,postati elita tj
blue ship dionica.Sve ovisi o odnosu prema dioničarima,PR i komunikaciji.
DLKV ima šansu da postane zvijezda,ali i crna rupa,jasno!!!!
Nadam se da će teći med i mlijeko s obzirom na sadašnju cijenu,ali kladio se nebi.
Tko bi po tebi, u teoriji, mogao prodavati po 10kn ili ispod a da ne izgubi?
A što ćemo ako bude dokapa a cijena na burzi manja od 10 kn. Vikati, plakati se, žaliti se ali novce nam neće vratiti. Vidite na Belju kako je država nemilosrdna. Nema pravde u ovoj državi.
Igrač
Većina dionica se prodaje sa gubitkom već mjesecima..osim naravno branitelja i radnika koji su ih besplatno dobili, oni prisiljavaju ostale da prodaju s gubitkom. Mene nisu ali s obzirom na cijene mnoge jesu.
Moje je pitanje bilo DA NE IZGUBI.
Naravno, da se prodaju i sa gubitkom.
Kolonizator nije ušao u Dalekovod da bi tu bio desetlječima.Oni su u vlasništvu fonda rizičnog kapitala koji ima cilj da otprilike u pet godina stavi firmu u problemima na čvrste noge/jedna je već prošla/ i tada proda svoj udio sa što većoćom zaradom.
Nemoj se kladiti u to. Sad već svi znaju da iza najbitnijih stvari s više od 50% svega stoji Čović. Ime Dalekovod i reference koje idu iza toga prepostavljam da mu vrijede od bilo kakvih špekulativnih zaradica par stotina miljuna kuna na burzi. Valjda ne kolaju bez veze priče da su 4 preostala kata u Čovićevom Sky office tornju namjenjena upravo Dalekovodu.