DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 03:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,74
38.369
10,250
3,72
3,76
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@lojtra
a tko ti kaže da će dionice po 10 kn biti tek za godinu dana? mogu doći i za 2 mjeseca! a kome ćeš onda prodati ove dionice koje od danas kupuješ po 20 kn kad će se kupnja u toj situaciji naglo spustiti prema 10 kn!??

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Ma da, sigurno ćemo(ćete) dobiti prije roka, moš mislit.

pa nije rok ZA godinu dana, nego DO godine dana i to u smislu da ako se to ne riješi u godinu dana da je sve propalo, a ne da se mora čekati godina dana! iz toga je jasno da će sve biti riješeno puno prije, izvjesno već tijekom ljeta!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Još u petak sam vam napisao da će završit na 22-23 kn. Sad dižem za 1 kn. gasim komp, pozdrav!

Neka završi gdje hoće,ja sam se natašte iskrca.
Spušija cca 3 kn po dionici.
3.1,63=1,84 kn po dionici moram nadokanaditi ako idem u dokapitalizaciju po 10.
Mislim da je će to dobar posao i da ću ostvariti lijepu zaradu.Naravno da sigurnosti nema.

Med i mlijeko će teći u DLKV!!!!!

kolega lopina, čestitam (ajde da i ja pohvalim) na jučerašnjoj PROGNOZI.

Nešto ste zaboravili…da je dlkv već pao sa 1950 na evo sada 2 2kn upravo jer su se očekivali slični događaji dokapi i sl., ..slučajno se dokap zadesio na ovoj cijeni a mogao se i kad je cijena na burzi bila 50 kn..onda bi računica bila sasvim drukčija..recimo u petak bi bila cijena 50 kn a danas 45…sve ovo sad je povoljno a u pitanju su samo nijanse. A tek da je to bilo na 300 kn…

Koliko vidim i na skdd i na moje dionice i na rezultatima 1Q još uvijek dlkv ima samo 2,5 mil dionice…samo na forumu vidim da su Konsolidatoru upisane dionice, molim nekoga original stranicu gdje se vidi to, ovako napisano na forumu ne vjerujem. Od sada samo službeno priznam. Hvala!

Pardon, u izvještaju za 1Q ima 2.867.265, na ovim ostalima moram izračunati.
Uglavnom moglo bi ovo jako gore, pošto ni konsolidatoru dionice nisu upisane. Sud još može obje dokapitalizacije poništiti, i od kosolidatora i naše.
Moram ići jest, pozdrav svima.

Uglavnom moglo bi ovo jako gore,

daj ne lupaj, kad nije raslo u petak kad je bio zadnji dan za stjecanje prava na dokap po 10 kn, neće niti sada kada većini odgovara riješiti se dionica po ovim cijenama i kupiti ih nazad po 10 kn, tj. -50% jeftinije!

Platiti ćeš po 10 kn a da li ćeš dobiti robu, kad ili ikad? Nekima nije dosta milion put napisati.

… a sad ide ona burzovna narodna : danas je pala cca -20% , to će se sutra nadoknaditi barem sa + 10% , tj. na cca 23,00 kn

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close